All...tak si všichni dobře prohlédněte můj metřík! Pecka, co? Tak jsem si na to přibírání stěžovala dneska kožařce, která mi ta ATB předepsala...prý se to stává...no to přece vím, přiberu pokaždý při jejich užívání...no ale že mi předepsala další krabičku, tak to fakt už mě nebaví. Takže jak mám v podpisu, bude zřejmě ještě hůř...no ale co nadělám, prý jsem k té borelce měla přidruženou ještě další infekci, proto mi bylo tak blbě. Vlezlo mi to ještě do ledvin...po dlouhé době mi natékají nohy, ač piju jak divá. No a další odběry v září a pak prý se uvidí. Doufám, že v odběrech a ani nikde jinde se už nic neuvidí, že bude vše o.k.
Takže kdo báječně shazujete, musíte škytat, neb Vám to upřímně závidím, kdo stojíte, tak si libujte, že jen stojíte, že na tom nejste jako já...protože to byste zaplakali

. Jenže já mám vzteka a to takovýho

a jsem teda zvědavá, co si počnu dál. Oblečení, připravené před měsícem k zúžení, mi je knop a v kalhotech jsem vyloženě narvaná. Podprsenka přetéká...krční lalok se pěkně roztahuje. Setsakramentská práce!
Nikdo mě tu, laskavě, nechlácholte, víte přece, že já potřebuju kopanec. Kde je nějakej smajlík s vyšpuleným holým zadkem? Tak do toho, prosím! Kuju

.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014