Holky klííídek, už jsem si na to blbý polykání a věčnou hroudu v krku zvykla...vždycky si vzpomenu, když maminka po odoperorování štítky poprvé jedla normální jídlo, jak byla vykulená z toho, že jí jídlo padá tak lehce dolů...tak na to se taky těším...
Moje obvodní mi tedy víceméně doporučuje změnit endokrinoložku, že už slyšela o několika jejich pochybeních, ale počkám ještě do příští kontroly a pak teda budu požadovat vyšetření radioizotopy. To už nemám dělané několik let. Ona sama to nedělá, takže mě bude muset poslat do mé "původní" ambulance. Ale víte, jak to dnes chodí. Například...z OHS mi přišel vloni po prodělané borelce příkaz navštívit infekční...kožařka mi řekla, že nemá cenu, aby mě tam objednávala, že ji stejně odpálkují. Letos...totéž. Prý bych asi musela být na chcípnutí, aby se tam nade mnou ustrnuli. Vyhodili prý jí už několik lidí se seriózním doporučením. Takže prý počkáme na další odběry a pak, pokud to nebude čisté, zkusí mě objednat mimo kraj, kde snad mají "lidštější" přístup a mohla by se s nima dohodnout. Nechápu, jak je tohle možný, že lékař zašle někoho na vyšší pracoviště a tam ho prostě odmítnou. Bordel, nic jinýho. Přitom dnes už se ví, jak léčit i pokročilé stadium boreliozy, leda snad, že tam na tom pracovišti, kam bych měla jít, jsou za vopicema a neumí to. Jiný vysvělení nemám. Jo, ještě pak lenost.
A že mi endokrinoložka nevěří? Nevím, do zprávy to vždy napíše. Ale posledně jsem ji upozorňovala, že mám trvale zduřelou i levou uzlinu...prý to nenahmatala,tssssssssss, sono ji ukázalo, že levá strana je prosáklá a neohraničená, ani nezměřila uzlíky, jestli se zvětšily a tudíž nemůže udělat solidní závěr...buď je zanícená štítka nebo to je od krční páteře nebo já nevím, třeba to mám od palce na noze...ale pravda je, že už třičtvrtě roku mám levou stranu krční páteře trvale "zaústřelovanou" a bolavou. Ale já nejsem doktor, abych zdiagnostikovala, zda je nepořádku krční páteř skrze štíku či obráceně. Ale jestli mě to namíchne, nebudu šetřit zdravotnictví a pěkně se do toho opřu. Protože dnes se léčí stav a ne příčina. Jak jinak, dnes stojí na hlavě snad všechno!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014