Dev píše:
DanaI: pan primář Vraný je opravdu sympaťák a hlavně ten jeho přístup je úplně jiný než v Turnově,
díky za to, protože druhý Turnov bych už nerozdejchala.
Konkrétně u mně hledal jak by to šlo ( navrhl druh operace, kde by nemusel odendávat starou bandáž, ale upozornil mne, že se může stát, že jí bude muset odstranit a na další operaci by udělal ten bypass, to prý zjistí až bude uvnitř ) a ne jak Hrubý proč to nejde ( když zjistí, že by to bylo složité, tak mne zas zavře a nepůjde do toho, žádné jiné možnosti nenabídl a později mne úplně odstřihl )
Tak děkuju za informace, mám docela strach z reoperace, ale když mi váha zase jde plíživě nahoru už celý půl rok a přiznám se, že kdybych neměla tu těžkou artrozu kolen, tak bych asi do toho už nešla, ale kvůli těm kolenům prostě musím, nemám moc na výběr. Jen mě překvapuje, že máš víceméně špatné zkušenosti s dr. Hrubým. Já si myslím, že on je prostě hodně opatrný, nepouští se do věcí, které třeba nemá moc odzkoušený. Tak naštěstí ses dostala k dr. Vranýmu, pročítám si tady na něj samou chválu, hlavně že dělá ty reoperace, protože dr. Hrubý mi to zamítl okamžitě jakmile jsem ho mailem oslovila. Takže budu držet palečky, aby ti ta operace dopadla dobře, je možný, že se tam třeba i sejdeme, ale to budu vědět až ve čtvrtek 24.1. Nemá tam náhodou někdo v tenhle termín cestu?

50let, syn 29let, sleeve resekce 14.7.2010 Turnov, skvělý pan dr.Hrubý a lidský přístup všech ostatních,
24.1.2013 konzultace k reoperaci Dr. Vraný Jablonec-schváleno
29.3. 2013 reoperace - SADI-S při 99kg v Jablonci dr. Vraný-zvládnuto