fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 04 zář 2025 20:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2463, 2464, 2465, 2466, 2467, 2468, 2469 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 18 led 2013 21:22 

zahradnice
díky, no, tak nějak to cítím...

těším se na nový začátek, a sem ráda že jsem nečekala na zázrak... víš, to se taky mohlo stát, dozrát až na 130kilo či víc, a pak v jakémsi oparu uvědomění si, začít teprve věc řešit, ale to nechci . A taky jsem moc moc vděčná človíčku, co mi o Jablonci řekl, že je tam toto možné. Já jsem totiž ani vteřinu nepřemýšlela o REplikaci.

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

PříspěvekNapsal: 18 led 2013 21:32 

:D :D zakletá máš ode mne SZ.........

173cm,max váha 113
ZAČÍNÁM OD ZAČÁTKU

PříspěvekNapsal: 18 led 2013 21:35 

už jsem odepsala :)

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

PříspěvekNapsal: 18 led 2013 22:15 

ajsa10 no nazory na OB kliniku su rozne a nie vsetky prave prijemne...vela ludi riesi prave nie prave dobre urobene plikacie...holky Ti urcite poslu nejaky odkaz kde sa o tom docitas viac....ale neboj sa, nebudes musiet do konca zivota len mixovat - to je blbost...je dobre poriadne jedlo rozzuvat, jest pomaly a klidanko,ale vacsina moze jest uplne vsetko - aj to grilovane masicko - len malo ;) neboj sa ;) akurat co viem,tak bandaznici s tym maju problem a dost velky :(

zakleta kazdopadne Ti drzim palce nech Ti reopka vyjde super a dalej chudnes bez hladovania...

Annax Anicka tak by-pass je podla mna skvela volba a velmi Ti drzim palce nech Ti to vyjde ako chces!!! Podla mna - pockaj s plastikou, lebo este len po by-passe schudnes a budes taka kocka,ze Ti plastiku urcite urobia zadarmo!!!! :wink:

PříspěvekNapsal: 18 led 2013 22:26 

zakletá píše:
Mattoni
ahoj a dík.
Hele já nejsem na drobcích aktivní už docela dlouho, nemám přehled, bavím se asi se třema holkama mimo forum, a zbytek vím z okolí ( o problémech s klinikou).nedávno sem tam vyplodila jeden nebo dva příspěvky, jinak nějak nechci, když vím, jak to tam téměř nikomu rok po OP nejde, jsem z toho smutná. Prostě se o tom ví, a možná k tomu dozraju a po operaci se tam ke všemu vyjádřím.

Ahoj jsem tu nová a moc prosím o radu kam jít na plikaci? Jsem obědnaná na OB do prahy,ale nečtu tu dobré recenze.Poraďte mi prosím

PříspěvekNapsal: 18 led 2013 22:28 

ajsa10
Břeclav :wink:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 18 led 2013 22:33 

Zakletko čauky, vítám Tě zpět! A s pravdou ven na "drobky", možná se pak přidají i další zklamaní.

DanaI...i Ty směr Jablonec? Vůbec jsem netušila, že znovu řešíš váhu :( .

Annax...je vidět, že do tohohle šuplíčku chodím málo...sice Tvůj metřík jsem sledovala, ale protože jsi větší, myslela jsem, že to jde, shodila jsi dost kg. Máš-li pocit, že chceš víc, tak hodně štěstí v dalším pořízení. :wink:

Dev to mě mrzí, že máš mizernou zkušenost s Turnovem. Docela mě to překvapuje. Můžeš být trochu konkrétní? Jestli to nechceš ventilovat veřejně, tak mi to, prosím, písni v SZ, zajímá mě to. Díky! Přeju hodně zdaru do budoucna.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

PříspěvekNapsal: 18 led 2013 23:14 

petulko, zahradnice je vidět, že tu jste krátce (myslím aktivně, ne registrací) a že nemáte ani tušení, co se tu kdysi dělo a co se dělo jinde.... proto chápu Vaše reakce na zakletou ...to my víme a pamatujeme si moc dobře....a proto jsem i psala, že to bereme, jako minulost a že jedeme dál, a hlavně - sama zakletka ví určitě moc dobře, proč a z jakého důvodu jí tohle všechno bylo napsáno :wink:

Jinak zakletko za sebe i za ostatní budu moc ráda, když to na drobky opravdu po reopce písneš, už jenom pro to, aby nebyli klamáni a zklamaní další a další lidé, kteří se rozhodnou pro OB a pro plikaci.....díky :wink:

a ani jsem se nezeptala - co kluci, jak to zvládáš, jak rostou ?? :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 19 led 2013 00:19 

Mattoni píše:
zakletá
právě to, že se o tom jen šeptá je špatně, my o problémech víme, ale nováčci ne, a pokud se rozhodují pro plikaci a ještě ke všemu na OBK a já si dovolím napsat svůj názor a navíc pravdivý, obuje se do mě kosmetička, že to tak není a že plaším holčinu den před opkou...
proto píšu a budu si i za tím stát, měli by to na drobkách vědět, že klinika není svatá, že ty problémy bohužel jsou a že se musí několik měsíců řešit a ne pořád jen chválit, jak je OBK úžasná a dokonalá, pak ten nováček má zkreslené informace a když mu napíšem, že tomu tak není, jsme zlé, nemáme rádi plikaci, nemáme rádi OBK a prosazujem si tady jen tubu...
více si přečti zde :arrow: viewtopic.php?p=143177#p143177
já tě nenutím, jen by opravdu bylo na místě se nad tím zamyslet, nestydět se a jít s pravdou ven-pomoct tak nováčkům v rozhodování... a nemazat jim med kolem pusy, jak to na drobcích bývá... :wink:

Ajsa10 Ahoj no já nováček právě jsem mám jít na Ob kliniku poradíte mi prosím tedy kam jinam jít kde je to lepší? Jsem z Brna ale je mi jedno kam pojedu

PříspěvekNapsal: 19 led 2013 00:20 

ajso Břeclav, Turnov, Jablonec, Vítkovice a já nevím, kam ještě.....všude možně, jen ne OB a ISCARE :wink:

Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 19 led 2013 00:51 

Koukala jsem na stránky OB kliniky a nemůžu si pomoct minimálně z poloviny jsou tam lékaři přeběhlíci z Iscare.Teť už chápu proč se mě během 6 roků změnil 4x ošetřcující lékař.Mě osobně to tedy vadilo,nebo přinejmenším znervoznilo,měla jsem pocit,že si mě přehazují jak černýho Petra a oni se zatím rozpůlili a z jednoho se stali pracoviště dvě a přetahujou si doktory a zřejmě i pacienty.Člověk si hned řiká...co v tom asi je?Odešli protože jsou lepší,nebo naopak horší?Mají odlišné názory ,ale vždyť dělají totéž,nebo prachy v tom vězí?...Já jsem vděčná za Jablonec,sice v čekárně sedím na tvrdých lavicích,chodbou nezní relaxační hudba a není tam pro pacienty kávovar,ani nešlapu po kobercích,ale věřím jim.Mám tam pocit že mě znají a zrovna mě si pamatují a vůbec zcela jim důvěřuju a to je myslím nejdůležitější.Dáváme jim přece do rukou to nejcenější a to zdraví a životy.Jen úsměvy a příjemné luxusní prostředí nestačí.Je to jen můj osobní pocit,asi to tak nemáme všechny,jen jsem vám novým chtěla doporučit ,aby jste si všechno tady pozorně přečetli a nevybírali jen podle vzdálenosti a přeji vám šťastný výběr.

42 let,manžel má životní opora a věčný kluk,dcera 17-ti letý blázínek.
2006-bandáž Iscare,startovní a nejvyšší váha 134 kg,zhubnuto na 112 kg.
2012-Jablonec nad Nisou,pro nefunkčnost vyndání bandu při 116,8 kg

Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec

PříspěvekNapsal: 19 led 2013 00:59 

zahradnice za tento tvůj příspěvek máš palec nahoru !! OB klinika je vlastně část ISCARE....trhli se a založili si svojí kliniku a proto to tam vypadá, jak to vypadá... po bar. opce pouštějí hned druhý den domů, což už tam je to hodně velké riziko....... proč, se můžeš dočíst zde :arrow: viewtopic.php?p=75034#p75034 ...takže už tady je každému normálnímu člověku jasné, že to tam jde, jak na běžícím pásu a tudíž nekoukají na dobro pacientů, ale pro své dobro, takže pro peníze, bohužel... :!: :evil: :!:

PříspěvekNapsal: 19 led 2013 05:34 

Dobré ráno všem

zakletá
určitě to tam po reopce napiš, budeš se i jinak cítit, než teď a pomůžeš tím i spoustě nováčků, kteří jsou i za negativní reakce určitě vděčni, já bych určitě byla... :wink:
a co kluci, jak rostou, viděla jsem na drobcích fotečku mimiska ale už je to dlouho, kolik už má měsíců?

ajsa10
kromě OB kliniky a Iscare všude, Břeclav, Ostrava, Turnov... kuk sem :arrow: viewtopic.php?f=18&t=1001

zahradnice
taktéž velký palec nahoru :wink:

Hezkou sobotu všem :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 19 led 2013 07:42 

Dev píše:
DanaI: pan primář Vraný je opravdu sympaťák a hlavně ten jeho přístup je úplně jiný než v Turnově,
díky za to, protože druhý Turnov bych už nerozdejchala.
Konkrétně u mně hledal jak by to šlo ( navrhl druh operace, kde by nemusel odendávat starou bandáž, ale upozornil mne, že se může stát, že jí bude muset odstranit a na další operaci by udělal ten bypass, to prý zjistí až bude uvnitř ) a ne jak Hrubý proč to nejde ( když zjistí, že by to bylo složité, tak mne zas zavře a nepůjde do toho, žádné jiné možnosti nenabídl a později mne úplně odstřihl )

Tak děkuju za informace, mám docela strach z reoperace, ale když mi váha zase jde plíživě nahoru už celý půl rok a přiznám se, že kdybych neměla tu těžkou artrozu kolen, tak bych asi do toho už nešla, ale kvůli těm kolenům prostě musím, nemám moc na výběr. Jen mě překvapuje, že máš víceméně špatné zkušenosti s dr. Hrubým. Já si myslím, že on je prostě hodně opatrný, nepouští se do věcí, které třeba nemá moc odzkoušený. Tak naštěstí ses dostala k dr. Vranýmu, pročítám si tady na něj samou chválu, hlavně že dělá ty reoperace, protože dr. Hrubý mi to zamítl okamžitě jakmile jsem ho mailem oslovila. Takže budu držet palečky, aby ti ta operace dopadla dobře, je možný, že se tam třeba i sejdeme, ale to budu vědět až ve čtvrtek 24.1. Nemá tam náhodou někdo v tenhle termín cestu?

24.1.2013 konzultace k reoperaci Dr. Vraný Jablonec-schváleno
29.3. 2013 reoperace - SADI-S při 99kg v Jablonci dr. Vraný-zvládnuto

PříspěvekNapsal: 19 led 2013 08:08 

Veru, ja vas absolutne chapu, snad krome 2000 stranek v kavarne jsem vse cetla.., jen mi to prislo na jednoho clovicka za den uz moc.. :lol:

Ajso, jsem taky z Brna. Nejblizsi kapacitou je Mudr. Cierny z Breclavi, tam se ale priprav na delsi cekaci terminy, na konzultaci to jeste jde, ale na operaci. Hodne si tu chvali holky Mostiste, opky se delaji i v Prostejove. Kontakty opravdu najdes tady na foru, tak cist a cist..
Ja mam u sebe cislo do Breclavi - 519315609 volat v pondeli a ve ctvrtek... a Mostiste - 566512352 dr. Simonik volat ve stredu mezi 11-14hod.

22.9.2008 bandáž žaludku BMI Chirurgie Brno Mudr. Cierny
26.4.2013 OMG bypass, Breclav Mudr. Cierny

http://petulka1650.rajce.idnes.cz/Osobni/

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2463, 2464, 2465, 2466, 2467, 2468, 2469 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina