Děvenky dneska jste to tu tedy "roztočily", vopice jedny! Trochu porozumění v tom nedorozumění, prosím!
Jinak už to tu někdo nahlásil, Lubinku jsem ráno usadila do vlaku, na cestě si ji vyzvedla mamča, sice se ještě neozvaly, ale určitě dorazily domů v pořádku a Lubča zítra napíše sama. Jen se nedivte, bude trochu blábolit, protože je štěstím opilá...krásně ji to pan doktor Jemný udělal, jsem jen zírala! Škoda, že není pořízena předoperační fotogalerie, protože to byste tedy taky zíraly, jak umí doktoři kouzlit.
Věrča jde domů zítra, konečně si oddělení lůžkové chirurgie užije trochu klidu. Dnes ji za to prudění chtěla sestřička odebrat polovic oběda, že si víc nezaslouží

. A její bříško? Paráda. A její pupíček? Paráda. Však ona Vám to vyjeví sama. Těšte se na rajče.
Janooo Tvůj čvrtrohlík mi taky připomněl časy dávno minulé...a když tedy zůstáváš věrná, proč písneš jen v "kritických" situacích? Snad Tě musím osobně vyzvat? Stačí napsat "nazdar"...blýskne se Tvůj metřík a tak vidím, jak se daří. A daří se stále dobře, držíš se. Jasně, taky bojuješ. Jen Ty úspěšně a já jsem teď "padlá" a asi i na palici.

Nebo jsem na tu palici byla padlá "předtím"?

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014