fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 31 srp 2025 04:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 929, 930, 931, 932, 933, 934, 935 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 21:06 

Jani, Lú, jsem moc ráda, že vás vidím :) .
Jani, vždy, když Tě vidím, tak si vzpomenu na čtvrt rohlík :P ... ale dnes již sama vím své :wink: .

bandáž+žlučník 5.3. 2008 v Iscare , redukce -25 kg před operací,1.3. 2011 reoperace pro potíže v prvním měsíci těhotenství, tubulizace v Turnově Mudr. Hrubý, 102 kg před reoperací při otěhotnění,abdo 11/13, ruce 02/14, prsa 09/14,děloha 04/15, oprava břicha, nohy ?, manžel+ syn Davídek 4 roky, 2 kočky

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 21:10 

Teri - jak je? Jsem koukala,že tě přepadla nějaká střevní potvora . . .

35 let,synek 9 let a dcerka 2 roky
bandáž 4.1.2008 , odstraněna v těhu, tubulizace květen 2010, Turnov

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 21:17 

teri čtvrt rohlík už je minulost :lol: , ale stále toho sním málo a tak to doufám zůstane. ty to máš ted ztížené ale nebuj bude líp

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 21:44 

Lú, výsledky stále nemám, ale už je to dobré, váha je zpět tam, kde byla před virozou :| . Můj drzý chlap mi včera říkal, že mám tasemnici :oops: . Jako že sním dvě lžíce, to neřeší, ale poslední tři dny jsem jako by mě pustili z hladového vězení :roll: ...

bandáž+žlučník 5.3. 2008 v Iscare , redukce -25 kg před operací,1.3. 2011 reoperace pro potíže v prvním měsíci těhotenství, tubulizace v Turnově Mudr. Hrubý, 102 kg před reoperací při otěhotnění,abdo 11/13, ruce 02/14, prsa 09/14,děloha 04/15, oprava břicha, nohy ?, manžel+ syn Davídek 4 roky, 2 kočky

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 21:52 

Teri - to je jasný,mimi si žádá svoje ! :P Potřebuje zase povyrůst . . .

35 let,synek 9 let a dcerka 2 roky
bandáž 4.1.2008 , odstraněna v těhu, tubulizace květen 2010, Turnov

PříspěvekNapsal: 30 srp 2011 23:35 

Děvenky dneska jste to tu tedy "roztočily", vopice jedny! Trochu porozumění v tom nedorozumění, prosím! :roll:

Jinak už to tu někdo nahlásil, Lubinku jsem ráno usadila do vlaku, na cestě si ji vyzvedla mamča, sice se ještě neozvaly, ale určitě dorazily domů v pořádku a Lubča zítra napíše sama. Jen se nedivte, bude trochu blábolit, protože je štěstím opilá...krásně ji to pan doktor Jemný udělal, jsem jen zírala! Škoda, že není pořízena předoperační fotogalerie, protože to byste tedy taky zíraly, jak umí doktoři kouzlit.

Věrča jde domů zítra, konečně si oddělení lůžkové chirurgie užije trochu klidu. Dnes ji za to prudění chtěla sestřička odebrat polovic oběda, že si víc nezaslouží 8) . A její bříško? Paráda. A její pupíček? Paráda. Však ona Vám to vyjeví sama. Těšte se na rajče.

Janooo Tvůj čvrtrohlík mi taky připomněl časy dávno minulé...a když tedy zůstáváš věrná, proč písneš jen v "kritických" situacích? Snad Tě musím osobně vyzvat? Stačí napsat "nazdar"...blýskne se Tvůj metřík a tak vidím, jak se daří. A daří se stále dobře, držíš se. Jasně, taky bojuješ. Jen Ty úspěšně a já jsem teď "padlá" a asi i na palici. :lol: Nebo jsem na tu palici byla padlá "předtím"?

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

PříspěvekNapsal: 31 srp 2011 06:18 

všem přeji krásné ránko

Muny psala jsem ti SZ a nic si z toho nedělej zůstaň tady s námi Rozinku neznám,ale Katka04 je skvělá ženská poznala jsem jí v Praze oni ty Kačenky jsou takový jednu mám za sestru.Tak to překousni a jedem dál ,já jsem ty tvoje příspěvky pochopila :) :) :)

Bossinko doufám,že se dostanu taky ještě do Turnovský nemocnice ,protože tam jsem si taky připadala jak na dovolený

5.9. si mám zavolat do jeslí jestli mi vezmou Páju asi nejsem normální,ale asi se těším do práce

28.6.11 TUBU zlatý ručičky Mudr.Hrubáčka
18-ti letá Nikolka,15-ti letá Kristýnka a 3-letý Pavlík

DO KONCE METŘÍKU NEDOJEDU VYPADALA BYCH MOC VYCHRTLE

PříspěvekNapsal: 31 srp 2011 06:38 

Krásné ráno přeji všem také Já.

Boss dojeli jsme v pohodě. :) :) No a tvoje kuchyně je úžasná.Fakt super. :lol: :lol: :roll: :roll:

Vlado zdravím a čekám na krásný pobyt vKrakonošově u tý naší sojky. :lol: :lol: :roll: :roll:

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
24.6.11 abdomino Turnov
4.10.11 plastika nožek
Obrázek

PříspěvekNapsal: 31 srp 2011 07:59 

LF asi si nepochopila čemu sem se smála. Nebylo to Muny, ale Ivině vtipné odpovědi. Je prostě dobrá

JJ zbabělost sem udala proto,že četlo naše reakce hodně lidiček tady, ale kritika začla až když sem odešla a nemohla se hájit. To dokáže každej. Já sem prostě já a napíšu každýmu bez servítek co si o čem myslím. A klidně to i každýmu řeknu do očí. Nebudu se přetvařovat. A že to holt neni vždycky lichotka? No není dyť mě taky pořád nikdo nelichotí.

A teď pro ty kdo to nepochopili proč sem reagovala jak sem reagovala. JÁ PROSTĚ S BANDÁŽÍ NESOUHLASÍM. Neznám člověka co by s ní neměl problém. Proto, když Muny napsala, že původně chtěla tubu sem se do ní pustila. No a pak mě teda dostala tim neotěhotněním. To musíte uznat všichni, že je blud a z toho sem jí musela vyvéct. Nejsem diplomat ani vlezprdelka a nebudu se ke každýmu chovat jak on očekává. Když mam potřebu někomu něco říct tak to řeknu a naplno. Když je to hezký tak hezky a když je to krutý tak krutě. Nechápu proč všichni se maj brát takový jaký sou a u mě to nejde? Takže si rozvažte jestli mě berete takovou jaká sem a budete se se mnou dál bavit a nebo jestli to tu mám zabalit, protože sem podle vás nepřizpůsobivá.

Vlada heléééé beruško co jako myslíš tim, že sme takový :evil: :lol: :lol: jestli myslíš přímný tak to joooo to my sme a rovný to taky :wink: Ale určitě ne zlý

PříspěvekNapsal: 31 srp 2011 08:07 

Vlada - kdybych byla ošklivá Katka se mnou nekamarádí, už asi sto let ;) Jsem prostě nevlastní sestra ironie a sarkasmu, což tady bohužel není vidět. A pokud se tu veřejně napíše názor, je to jako špatně, chjo... Já nevím, no. Prostě jsem jen napsala, že Muny dělá koninu, jen proto že TO chce! A to je špatně. Tak já budu potichu, nooooo (ale to doufám nikdo nečeká.... že.... ).

Katka - souhlas s Tebou. Každý chce porozumění pro sebe, ale druhým ho velmi nerad dopřeje....

BTW: Katka mě zná a nandám to i jí, byť to někdy bolí.

Člověk je otrokem vlastního srdce a zavírá oči před věcmi, které mu jsou nepřijemné a věří v to,v co doufá.
bypass Homolka 21/7/2009

PříspěvekNapsal: 31 srp 2011 08:16 

Ive - plodná to já jsem, hlavně na koniny :-D Zmatek mě tedy fakt včera hodně vytočil a otrávil...že jsem si řekla, co se vůbec namáhám někomu radit!
Když stejně o radu pak dotyčný nestojí :-( Přišlo mi to jako zbytečné plácání energie, které mám teď na rozdávání,ale i tak vzácný produkt :-D

Jo a ještě něco, když tam dám smajlíka :-D tak to jako vtip neberete? Protože včera jsem si jistá, že tam byly. :-P

Člověk je otrokem vlastního srdce a zavírá oči před věcmi, které mu jsou nepřijemné a věří v to,v co doufá.
bypass Homolka 21/7/2009

PříspěvekNapsal: 31 srp 2011 08:21 

rozina tak kdyby sme k sobě nebyly upřímný (tvrdostí se to nazvat nedá spíš nezaobaleností :wink: ) tak sme spolu před těma x rokama nezačaly kamarádit. Když já si vzpomenu jak si mě ze začátku nesnášela právě za tu pravdu :lol: :lol: :lol:

Jinak kdyby ste mě poznali v okamžiku kdy rozina a já se k vám chovala jak tenkrát k ní tak se asi zblázníte a nebo mě zabijete. Ale ona to tenkrát potřebovala zrovna takle a jak jí to pomohlo vidět realitu :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: 31 srp 2011 08:24 

Dobre ranko :D všem Tak dnes poslední EKG a jdu si zítra k p.mudr.pro papíry a hura v pondělí směr Turnov anovy začatek snad na obzoru tak zatím pa hezky de :D n vam všem :!: :!: :P :P

Je mi 44 let, mám 2 děti, jedno vnouče, a jednoho manžela (občas bych i darovala), 19.9. 2011 nástup a 20.9. 2011 tubu Turnov, už se nemůžu dočkat:)Pokud nejde o život,tak jde o h...o

PříspěvekNapsal: 31 srp 2011 08:30 

MONDULE - pěkně nám to uteklo, viď? :P Plánuješ nějaké spešl jídlo o víkendu? Já teda zatím ne...., ale ještě uvidím :lol: :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: 31 srp 2011 08:36 

účetní, mondule
deefčatááá, já plánuji super jídlo na příští víkend..a to na svatbě mého bratra!! taková "poslední večeře" . potom už přečkat 3 dny a hurá pod kudlu. ..a pak už jen tekutá..popravdě si nedovedu představit, jak to 4 týdny vydrřím..ale vydržela jsem horší věci, vydržím i tohle!!!! opce zdar!!

38let, 158cm, 16.9.2011 TUBU MUDr. Foltys, FN Ostrava

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 929, 930, 931, 932, 933, 934, 935 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina