fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 04 zář 2025 19:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1025, 1026, 1027, 1028, 1029, 1030, 1031 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 27 zář 2011 02:31 

bossice píše:
Trixl zrovna v Krakonošově jsem se ptala holek, co je s Tebou, že Tě tu nevidět. Že by telepatie? Annax Tě probrala svým čarováním?

Ahoj nj není už tolik času, víc jsem se obula do puboše, začal střečkovat, tak se snažím moc na netu neviset. On má problém se závislostí na jedné hře tak přece nemůžu já tu vysedávat že jo.

Jak jsi psala o čekárně, že vypadáš jako slídilka, tak co že bys pořídila tričko s nápisem bossice nebo bandingklub a hned by ledy tály ne?

martina píše:
Romano divila by ses, ale je. Mohla bych ti vyprávět o spoluležící (a boss ti to může potvrdit), která se cpala z domácích zásob ještě v nemocnici, měla to v tašce a dojídala se tam - po tubu :roll: :| :evil:
prosím tě a žije a zhubla vůbec? :shock:

Alenko přežrala kaloricky? Fakt při těch vašich pidiporcích :shock: ach jo a neudělali by ti dietku na míru na tvůj metabolismus? To chce pořádně změřit a probrat, dyť tam musí jít o nějakou malou potíž proč třebas máš chuť na sladké. Operatér tomu nemusí rozumět, ale nutriční by měl/a vědět a umět.

qwys díky za video, se bavím :D

Přeju všem ať dlouho nečekají na operace, ať to všechno dobře dopadne a potom bezproblémové hojení a hubnutí. Nadále setrvávám bez opky a po roce flákání se jsem zase nahodila motory, no nejdřív musím zhodit co jsem si zavařila. Ale mám zas nějaké dobré období, tak to snad opět půjde :)

Naposledy upravil trixl dne 27 zář 2011 04:04, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 27 zář 2011 06:14 

Jaja píše:
betka,zamalka tak naprosto stejný problém řeším také. Já navíc jdu na dvě, takže výmluvy musím dobře promyslet :oops: . V práci rozhodně nehodlám nikomu nic vysvětlovat, protože dělám taky mezi ženskýma a 3 jsou štíhle, jedna dokonce velmi a velmi si na tom zakládá. Vždycky řeší jak je tlustá a že zase přibrala, to už ani nekomentuju, ať si třeba chcípne na podvýživu, to se fakt nedá ani komentovat. Pak je tam jedna, která je už postarší, ale celý život pořád drží nějaké diety, ale rozhodně to na ní není vidět. To je takový ten typ, co pořád předhazuje jak nejí a drží dietu a že vlastně neví z čeho je tlustá, ale pak z ní vypadne, že k večeři měla steak či zavináče a vychrupla flašku vína :mrgreen: . Hlavně, že nejí pečivo. Jednou když zase takhle vykřikovala jak nic nejí a pije jen šťávy, jsem jí nenadále potkala u autobusu a měla drobky na puse a na poprsí :lol: . Ale nic nejí :D . Já nikomu nic neříkám, když se na mě nekdo podívá, tak mu musí být jasné, že dietu nedržím :oops: , ikdyž už si taky všimly, že určité věci nejím, tak se ptaly jestli držím dietu. Tak jsem řekla, že mám nějaké problémy se žaludkem, což je vlastně pravda. Taky jsem je už připravila na to, že jdu na operaci. Vymluvila jsem se na srůsty :wink: po jedné operaci. Tuto verzi předhodím i manželovým rodičům. Tu druhou budu prezentovat jako žlučníček, což možná bude i částečně pravda :mrgreen: . No prostě jsem bajkař jako Ezop, kam ten se na mě hrabe 8) . Jen doufám, že už budu konečně úspěšná jako ostatní.

Já to vyřešil tak, že jsem před operací nikomu nic neřekl. Ani přátelům, ani rodičům, ani synovi jen manželce. Byl jsem z toho nervozní a nechtěl jsem aby mi to před zákrokem někdo připomínal. No a jak jsem se vrátil z nemocnice, tak jsem si v kanclu zjednal ticho a všem jsem to řekl, aby se mě na to ptali najednou a ne jeden po druhém jak se to budou dozvídat. To samé jsem udělal u rodičů a v našem klubu a po týdnu jsem měl klid. Teď jsem 5 týdnů po operaci a nikdo si na to skoro nevzpomene. :wink:

Muž, výška 194 cm, ženatý, 39 let, jedno dítě. Tubu 24.8.2011 v Turnově, Mudr. Hrubý.

PříspěvekNapsal: 27 zář 2011 06:19 

Balabáne
Tos udělal chytře :shock:
Zírám na metřík, ty Teda jedeš :shock: Blahopřeji!

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 27 zář 2011 06:26 

Annax píše:
Balabáne
Tos udělal chytře :shock:
Zírám na metřík, ty Teda jedeš :shock: Blahopřeji!

Člověče sám jsem překvapen, protože si myslím, že toho sežeru docela dost a že se vůbec neomezuju ve výběru potravy. Je sice pravda, že se víc pohybuju a asi i to že jím sice všechno, ale v daleko menším množství a s dvou až tří hodinovýma přestávkama. Pivko taky nejdeš jako dřív. S rychlostí 3/4 hodiny na jedno bych žádnému vrchnímu radost neudělal. :D

Muž, výška 194 cm, ženatý, 39 let, jedno dítě. Tubu 24.8.2011 v Turnově, Mudr. Hrubý.

PříspěvekNapsal: 27 zář 2011 06:54 

balabán píše:
Pivko taky nejdeš jako dřív. S rychlostí 3/4 hodiny na jedno bych žádnému vrchnímu radost neudělal. :D

Já ale nechodím do hospody, abych dělala radost vrchnímu, ale sobě :lol: :lol: :lol:
Takže to fakt neřeším, že ho piju 3/4 hodiny. Měsíc po operaci jsem už pivo dala.
Ať se i nadále tak daří, fandím Ti! :wink:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 27 zář 2011 06:57 

Annax píše:
balabán píše:
Pivko taky nejdeš jako dřív. S rychlostí 3/4 hodiny na jedno bych žádnému vrchnímu radost neudělal. :D

Já ale nechodím do hospody, abych dělala radost vrchnímu, ale sobě :lol: :lol: :lol:
Takže to fakt neřeším, že ho piju 3/4 hodiny. Měsíc po operaci jsem už pivo dala.
Ať se i nadále tak daří, fandím Ti! :wink:

Taky se měj. Čauky :) .

PříspěvekNapsal: 27 zář 2011 07:09 

Ahoj všem, hlásím stehy venku a hned je lépe. Netáhne to. Trochu zanícený na některých místech a pupík taky zanícený. Pan doktor řekl sprchovat, Betadine a řepíček a mazat, mazat, mazat.
Jinak dnes 14 dní po opce a je mi docela dobře, že bych šla do práce :D . To asi ještě ne, abych to neuspěchala. Takže se pomalu budu navracet do běžného života bez závislosti na druhých ( podej, přines, převaž, apod.). :D
Jinak před tubu jsem okolí řekla, že jdu na žlučník a potom jsem dodržovala přísnou žlučníkovou dietu :D . Stejně to po nějaké době nějaká dobrá duše vykecala, ale to mě bylo už jedno. Dokud lidi drbou, tak to je dobrý, ne?
Trixl, holka, zdravím tě :D , dlouho jsem tě zde neviděla.

nástup na op 145kg

PříspěvekNapsal: 27 zář 2011 07:14 

Krásný den všem!

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 27 zář 2011 10:16 

Krásné dopolko přeji....

balabáne tak to jsi udělal opravdu chytře, máš aspon klid ...to já to tkaé řekla jen nejbližším - ale rozkecalo se to rychlostí blesku a dnes je mi to už jedno - at si drbou, at si záviděj, at si pomlouvaj - když je to baví.... :lol: :lol: :lol:

Ivu no huráá, stehy jsou venku - byla jsi nakonec v TU ?? :roll:

Lubinkoooo holka moje zlatá - stále čekám na hlášení !! :roll: :? :roll:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 27 zář 2011 10:37 

Sojka zdraví své sokolky a sokolíky z prosluněného Krakonošova :!:

Ještě jednou děkuji Bossici a Mondulíně-pindulíně za zpříjemnění pobytu v nemocnici. Moc hezky ze s Vámi pindalo :lol: :lol: :lol: .... dokonce jsem dostala vynadáno od anestezioložky přímo na sále, že mě dvakrát hledala na pokoji /večer před operací/ ale že jsem byla někde na drbu. Tak mi pak musela přísahat na holej pupik, že se na mě nezlobí a že mě z narkozy probere :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A moc děkuji za cecky milé a povzbudivé SMS :wink: :!: svým nejmilejším a za podporu na foru svým neméně milým kočkám :!:

Mondule... tvůj fén mám v Krakonošově.... myla jsem si vlasy před propuštěním a opět vypověděl službu. Tak ho tu budeš u mě mít, pokud bys ho chtěla dát spravit. Alespoň důvod proč přijet na náfffštěvku :wink: . Jinak chcu vidět aktualizovanej metřík :!: 8) . Jo a ta starší paní co se mnou ležele tě zdraví a přeje, abys brzy docílila své vysněné váhy. Prý tak šťastného člověka po operaci ještě nikdy neviděla. :D

btw. mladý pan chirurg na sále mi provedl takovou menší upravu pupíka....holkyyyyy... už mi ta pneu tak nevisí .... :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jo a v pindělí jdu na stehy.... bude někdo na pokec v kurníčku :?:

47 let*20letá dcera*chápající přítel bez chapadel

PříspěvekNapsal: 27 zář 2011 10:40 

jj, Verčo, byla jsem v Turnově.

nástup na op 145kg

PříspěvekNapsal: 27 zář 2011 10:54 

Iva63 píše:
Ahoj všem, hlásím stehy venku a hned je lépe. Netáhne to. Trochu zanícený na některých místech a pupík taky zanícený. Pan doktor řekl sprchovat, Betadine a řepíček a mazat, mazat, mazat.
Jinak dnes 14 dní po opce a je mi docela dobře, že bych šla do práce :D . To asi ještě ne, abych to neuspěchala. Takže se pomalu budu navracet do běžného života bez závislosti na druhých ( podej, přines, převaž, apod.). :D
Jinak před tubu jsem okolí řekla, že jdu na žlučník a potom jsem dodržovala přísnou žlučníkovou dietu :D . Stejně to po nějaké době nějaká dobrá duše vykecala, ale to mě bylo už jedno. Dokud lidi drbou, tak to je dobrý, ne?
Trixl, holka, zdravím tě :D , dlouho jsem tě zde neviděla.

Ty jsi se za to styděla ? Já o tom mluvím zcela normálně a necítím se, že to je nějaká hamba. Řeknu to možná blbě, ale šel jsem na operaci s pocitem, jako když doma zjistíš, že ti chybí hřebíky a jdeš si je koupit. Měl jsem teda výhodu, že kámoš to podstoupil před 9-ti měsíci a tu první vlnu zájmu asi schytal on, ale vůbec nemám problém o tom mluvit i s cizími lidmi.

PříspěvekNapsal: 27 zář 2011 10:57 

Balabáne ...co kontrola? Kdy máš k nám namířeno? (...a necituj, neb se tu NĚKDO zhroutí) :lol:

Věrčo jak Ti mohlo uniknout, že Iva byla na stezích v Tu? :shock: :shock: :shock:

Trixl...svého času jsem chodila do čekárny s plackou od Boubelky99...přesně já..."bossice" a u toho čtyřlístek a beruška, jako na metříku. Ale byla jsem s tím ještě víc "zajímavá a divná" pro okolí, protože si všichni mysleli, že jdu agitovat, ač jsem za sebou netáhla hrnce, vysavač, kosmetiku ani nic podobného.

A L L jinak zastávám názor, že je dobrý okolí seznámit narovinu s tím, na jaké operaci jsem byla, nemusím si pak zatěžovat myšlenky spřádáním výmluv a nemusím se hlídat, abych se nepodřekla. A mám klid. Drbny mě vůbec nezajímají, ty z toho žijou, tak jim to dopřejme, když nemají jiné zájmy.
Myslím si, že obyčejně drbnám utneme tipec, protože už nemůžou spekulovat a vymýšlet, pravda vyšla najevo a už po nás nejsou tak lačný. Babizny. Chlapi tohle většinou dál neřeší.
Naopak si myslím, že když přiznáme barvu, od inteligentních lidí obdržíme podporu a uznání, že se sebou něco děláme, jsme odvážní a máme snahu.

Jane-jane čauky...vidím, že už je líp. Takže Jani, vchod byl tedy i pupíkem a pak úprava...dobrýýý! Mondule tu psala, že fén mám vyhodit, tak když jsi ho vzala s sebou domů, tak ho vyhoď. Jeho místo je prý v popelnici. Však Mondule má doma ještě nejmíň jeden a když, tak jí manža ochotně koupí několik dalších :roll: ...usuzuji dle počtu bot, kterých má tolik, že je rozdává, kam přijde... :oops:

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

PříspěvekNapsal: 27 zář 2011 11:00 

boss no asi tak nějak, že jsme si s Ivčou psaly na FB a to stále ještě nevěděla kam jít....a za další to tu už nějak nedočítám, když je toho tady hodně napsáno, neba mě to, takže asi tak :wink:

A vítám zpět bezžlučníkovou sojku z Krakonošova :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 27 zář 2011 11:03 

Boss: ?!?!? Asi mi zase něco uteklo... ty jsi čekatelkou na tubu? Od kdy? Super zpráva mě by ani nenapadlo že bys chtěla reoperovat! Tak držím palce a až bude mít pojištovna prašule hurá na stůl :D :D :D

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1025, 1026, 1027, 1028, 1029, 1030, 1031 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina