Balabáne ...co kontrola? Kdy máš k nám namířeno? (...a necituj, neb se tu NĚKDO zhroutí)
Věrčo jak Ti mohlo uniknout, že Iva byla na stezích v Tu?
Trixl...svého času jsem chodila do čekárny s plackou od Boubelky99...přesně já..."bossice" a u toho čtyřlístek a beruška, jako na metříku. Ale byla jsem s tím ještě víc "zajímavá a divná" pro okolí, protože si všichni mysleli, že jdu agitovat, ač jsem za sebou netáhla hrnce, vysavač, kosmetiku ani nic podobného.
A L L jinak zastávám názor, že je dobrý okolí seznámit narovinu s tím, na jaké operaci jsem byla, nemusím si pak zatěžovat myšlenky spřádáním výmluv a nemusím se hlídat, abych se nepodřekla. A mám klid. Drbny mě vůbec nezajímají, ty z toho žijou, tak jim to dopřejme, když nemají jiné zájmy.
Myslím si, že obyčejně drbnám utneme tipec, protože už nemůžou spekulovat a vymýšlet, pravda vyšla najevo a už po nás nejsou tak lačný. Babizny. Chlapi tohle většinou dál neřeší.
Naopak si myslím, že když přiznáme barvu, od inteligentních lidí obdržíme podporu a uznání, že se sebou něco děláme, jsme odvážní a máme snahu.
Jane-jane čauky...vidím, že už je líp. Takže Jani, vchod byl tedy i pupíkem a pak úprava...dobrýýý! Mondule tu psala, že fén mám vyhodit, tak když jsi ho vzala s sebou domů, tak ho vyhoď. Jeho místo je prý v popelnici. Však Mondule má doma ještě nejmíň jeden a když, tak jí manža ochotně koupí několik dalších

...usuzuji dle počtu bot, kterých má tolik, že je rozdává, kam přijde...

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014