Ahoj lidi 
ráda bych poprosila, když někdo píšete barevně, použijte spíš tmavší barvy, prosím a smutně koukám

že mi to kolikrát nejde přečíst ani s nosem na monitoru. Třebas taková žlutá, světlezelená ty jsou pro mě nečitelné

tak je to jen prosbička.
Alenko tak kolínko zlobí furt

co ledvinky máš je v pořádku? Mně paradoxně na kolena a záda pomohl Renol od Energy, kapky to jsou. Ale to by chtělo zajít tam a nechat se otestovat. S jejich věcma máme doma nejlepší zkušenosti a máme od nich skoro všechno v lékárničce. Na mazání používáme Artrin. Takhle jsem si samodomo našla info po časácích, mudři mi na nic nepřišli, nepomohli, že moje problémy s největší pravděpodobností jsou od jater (bylo toho víc), několik let jsem brala ledacos na játra, dělala čistící kůry, vše s malým efektem. A ono houby houby, potřebovala jsem posílit ledviny.
Mast konopnou jsem nezkoušela, myslím tu z pravého konopí co obsahuje THC. Ze zdravé výživy nebrat, to je slaboučký, to ani nesmí skoro nic obsahovat. Co se týče do jakého základu dávat, tak mám radši sádlo, že je téměř tělu vlastní

ale to je zase kus od kusu. Zkoušela jsem mastičky jak základ sádlo tak vazelína a doma se nám osvědčuje spíše to sádlo.
Nevím kde bys ale sehnala mastičku, pokud by sis ji přímo nevyrobila, chtělo by to dobrý ověřený zdroj. Takže pokud někdo máte tucha od koho koupit, prosím na SZ

díky, ráda bych taky vyzkoušela.
bricku vypadá to jako začarovaný kruh že, z bariatrických operací mě jedině napadá bypass, ale to by chtělo probrat s někým kdo skoukne všechny tvoje zprávy, jestli si to vůbec můžeš dovolit a měl by to být někdo, kdo se tímhle zabývá dlouho. K jakému obezitologovi jsi šel nevím, nehledala jsem to. Upřímně ti přeju, abys našel pro sebe řešení, abys to nějak zvládnul a kdybys třeba i moc nezhubnul, tak aby se ti zastavilo nabírání. I to by byla pro tebe určitě výhra, stejně jako pro všechny co bojují s váhou.
Ivo, Vladěnko copak se to děje, suplujete vodárny? Hlavně ať se vám to vyřeší. Ivčo tobě brzy už, sakra, kruci
Všem co jsou krátce po operaci přeji rychlé uzdravení a hodně štěstí a zdraví do nového života. Těm co je to čeká tfuj, tfuj, tfuj brzy se sem vraťte.
BEZ OPKY, 5 dětí, 53 let, výška 170 cm, nejvyšší váha 2006 byla nad 131 kg, meziváha 2010 byla 103 kg, přešla jsem na ovo-lakto-veget