fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 30 srp 2025 00:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1191, 1192, 1193, 1194, 1195, 1196, 1197 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 10 lis 2011 23:10 

Dík,tak jdu do toho.Klidně nějakou žížalu nebo cokoliv .Je mě 54 let,operace 26.10. váha105 před nyní 96.8kg a cíl 75kg.Mám dvě děti a 7vnoučat.Jsem z Ml.Bol.

54 let, 2 děti, přítel, 7 vnoučat, tubu Turnov MUDr. Hrubý 26.10.2011

PříspěvekNapsal: 10 lis 2011 23:24 

..hezký zbytek dne ;) zrovna razím z práce..zítra se vidíme v turnově ;)

41 let, vdaná, 14letá dcera...konzultace dr. Hrubý 25.8.2011..všechna vyšetření zdárně za sebou ;) termín TUBU 17.-18.10. SNAD UŽ TO VYJDE ;) ..A VYŠLO :D 18.ŘÍJNA 2011 ZDÁRNĚ ODOPEROVÁNA PŘI VÁZE 125 KG NAŠÍM SKVĚLÝM HRUBÁČKEM ;)

PříspěvekNapsal: 11 lis 2011 00:01 

Ahoj lidi :) ráda bych poprosila, když někdo píšete barevně, použijte spíš tmavší barvy, prosím a smutně koukám :) že mi to kolikrát nejde přečíst ani s nosem na monitoru. Třebas taková žlutá, světlezelená ty jsou pro mě nečitelné :) tak je to jen prosbička.
Alenko tak kolínko zlobí furt :? co ledvinky máš je v pořádku? Mně paradoxně na kolena a záda pomohl Renol od Energy, kapky to jsou. Ale to by chtělo zajít tam a nechat se otestovat. S jejich věcma máme doma nejlepší zkušenosti a máme od nich skoro všechno v lékárničce. Na mazání používáme Artrin. Takhle jsem si samodomo našla info po časácích, mudři mi na nic nepřišli, nepomohli, že moje problémy s největší pravděpodobností jsou od jater (bylo toho víc), několik let jsem brala ledacos na játra, dělala čistící kůry, vše s malým efektem. A ono houby houby, potřebovala jsem posílit ledviny.
Mast konopnou jsem nezkoušela, myslím tu z pravého konopí co obsahuje THC. Ze zdravé výživy nebrat, to je slaboučký, to ani nesmí skoro nic obsahovat. Co se týče do jakého základu dávat, tak mám radši sádlo, že je téměř tělu vlastní :D ale to je zase kus od kusu. Zkoušela jsem mastičky jak základ sádlo tak vazelína a doma se nám osvědčuje spíše to sádlo.
Nevím kde bys ale sehnala mastičku, pokud by sis ji přímo nevyrobila, chtělo by to dobrý ověřený zdroj. Takže pokud někdo máte tucha od koho koupit, prosím na SZ :) díky, ráda bych taky vyzkoušela.

bricku vypadá to jako začarovaný kruh že, z bariatrických operací mě jedině napadá bypass, ale to by chtělo probrat s někým kdo skoukne všechny tvoje zprávy, jestli si to vůbec můžeš dovolit a měl by to být někdo, kdo se tímhle zabývá dlouho. K jakému obezitologovi jsi šel nevím, nehledala jsem to. Upřímně ti přeju, abys našel pro sebe řešení, abys to nějak zvládnul a kdybys třeba i moc nezhubnul, tak aby se ti zastavilo nabírání. I to by byla pro tebe určitě výhra, stejně jako pro všechny co bojují s váhou.

Ivo, Vladěnko copak se to děje, suplujete vodárny? Hlavně ať se vám to vyřeší. Ivčo tobě brzy už, sakra, kruci :)

Všem co jsou krátce po operaci přeji rychlé uzdravení a hodně štěstí a zdraví do nového života. Těm co je to čeká tfuj, tfuj, tfuj brzy se sem vraťte.

PříspěvekNapsal: 11 lis 2011 04:40 

Chci poděkovat těm co mi poslali soukromou zprávu během posledních 2 dnů. Pak se ozvu co a jak.

Dále nevím co se stalo ale začalo se mi to zhoršovat. S váhou jsem zhruba půl roku stagnoval až na ten výkyv před tím měsícem. Ale bohužel ta váha jde najednou rychle nahoru. Tolik co jsem měl včera a tolik kolik dnes ráno tak to jsem ještě nikdy neměl a opravdu nevím co se děje(diuretika vůbec nezabírají) takže se asi rapidně zavodňuju. Pokud se to nezlepší budu to muset prodiskutovat s mým doktorem a zřejmě se asi nechat mimo jiné v nejbližší době ihned hospitalizovat na interním oddělení ke kompletnímu vyšetření .

PříspěvekNapsal: 11 lis 2011 08:22 

Dobré ránko fšem :-)
Bossí krásně jedeš, já se po opce vrátila domů z naprosto stejnou váhou s naprosto stejnou váhou s jakou jsem na ní nastoupila, takže jsem byla pěkně naštvaná, když mi kamarádka co byla se mno volala, že má 6 kg dole :twisted:
Mattonko odpočívej a dej se brzo dokupy, at ne můžete vzhnou na snažení :)
Scalo aspol. co jste operovaní tfuj,tfuj,tfuj, a brzo domů z nemocnice a doma leháro, jediný povolený pohyb je dálkovým ovladačem k TV :lol:
Verco, ty jsi asi dárce orgánů a kůže, že do sebe furt nechýš řezat, ale tobě i Lubince držím palčáky 8)
brick snad tu vodu brzo vyřešíš, vím jak Ti je, já se zavodnovala díky kortikosteroidům rok a to mi váha skákala i o 10 kg nahoru, nevešla jsem se do žádných bot a pů roku chodila jen v Crosskách, hlavu jsem měla tak velkou, že jsem skoro škrtala ušima o futra, a kůže mi popraskala po celém těle, což se už nezahojí :-( a diuretika hnus fialovej, jak jsem si to vzala běhala jsem 4 hodiny po 15 minutách na WC, snížilo mi to tlak a bylo mi blbě :roll:
Jinak chodím obden cvičit do Expresky a je to super, sice se musím přemlouvat tam dojít,ale když už tam jsem tak bych tam byla klidně půl dne, jen se tam teleportovat :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 11 lis 2011 08:31 

Ještě jsem Vám chtěla říci, že já že svíčky pálit nemusím, vzala jsem to všechno včera jedním vrzem a skoro podpálila kuchyn, mám indukční varnou desku a plotýnky mají stupně 1-9 + P což je turbo vaření, no a já dělala manželovi večeři, steak jsem dala s pánve na talíř a dodělávala krokety, pánev jsem chtěla vypnout a místo toho jsem jí přepla na P a všimla si toho až když mi to blaflo, manžel mi z obýváku říká co tam děláš to je jako by hořelo, tak říkám, že taky jóo, tak přiběhl z dekou a uhasil to, to byl ale smrad, hodil to pak na terasu, no deka to má za sebou, ale jinak se nic nestalo, takže já to pálení sfoukla najednou za všechny, snad se to taky počítá :wink:
Jo a už od pondělka mě pálí v krku, furt čekám co se mi rozjede,ale angína ani rýma nikde, piju čaj se zázvorem a cucám šalvějové bonbóny, taky jsem taková unavená :evil: příští týden mám dovolenou, tak snad jí neproležím, ani nikam nejedeme, v úterý nám začnou dělat střechu a taky nám dělají nový nájezd s bránou, takže ted lezeme domů skoro přes plot, jak je to vybetonované, což je moc dobrý když thnete tašky z nákupem :-( zatím se loučím a končím, jdu se zase zapojit do procesu.

Obrázek

PříspěvekNapsal: 11 lis 2011 08:44 

[size=150]Krásné ráno z Turnova[/size] :wink: Mě už je docela fajn,možná zítra nebo v neděli pomažu domů.Už mám i dren venku :D Zato chudinka Betulkavás pozdravuje,ještě jí není nejlépe,ale drží se holka naše :lol: drén jí zatím ponechali,stále jí tam něco odtéká.No nechce se jí domů,prý tu počká :D :D na Věrču,Lubinku,Martinku,Pesulku a spol

26.11.2012 68kg.
,,Neumíme vrátit vteřiny, minuty, hodiny ani dny, promarněné z našeho života. Žijme tak, abychom toho nikdy nelitovali."

PříspěvekNapsal: 11 lis 2011 08:59 

Dobré ráno všem,

tak včera mi váha ukázala 109,8 a dneska 107,3 to si snad dělá ze mě pr.el :evil: (ta váha)

Včera jsem celý den popíjela zelený čaj a pomalu na wc jsem byla častěji, než v posteli :lol: tak že by to bylo vodou? :shock:
No dneska v tom budu pokračovat... :twisted:

Holkám, co jdou na opku držím palečky :wink:
Těm, co hubnou taky gratuluji :wink:

Annax
mě nevadí, že tady radíš a píšeš o různých léčivých postupech, doporučeních nebo jiných věcech, vím, že nikomu nic nenutíš a neradíš, aniž by chtěl... a tehdy se tě Dada zeptala, prosila o radu a ty ji odpověděla, takže rejpalky by měly být tolerantnější a když je to nezajímá nebo rozčiluje a působí jim to infarkt u pc, tak ať to nečtou a nezabývají se tím, co není určeno na jejich adresu. Některé fakt nedokážou nic jiného, než "rejpat" místo toho, aby tady lidi podporovaly a poradily něco užitečného, tak jim neustále něco vadí... (radost jim dělá akorát "hustá atmosféra")
Já na ně ani nereaguji, je to škoda písmenek... :roll:
Takže sama za sebe, nevadí mi tady, o čem píšeš, taky jsem ráda, že si mi sem dala odkaz a že si mi poradila a vím, že to myslíš dobře.
A pálení svíček mám taky ráda :wink: a moc v tomto období a v zimě... :wink:

Kachna
děkuji, snad bude brzo lépe, prozatím se změnila bodavá bolest v tupou bolest, k dr. nejdu, není to až tak moc akutní tak to vydržím doma, do pondělní kontroly to snad odezní úplně a já budu zase v provozu, ikdyž teda nevím, jak dlouho má být klidový režim. Já ho mám teda problém vydržet, musím aspoň uvařit... Ale jinak to jde, šetřím se, nechci riskovat abych do budoucna neměla problémy, ikdyž je to možná prkotina, ale pro mě je toto poprvé. Nikdy jsem se s ničím neléčila takže už je i obava, aby se to nevrátilo atd... :roll:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 11 lis 2011 09:31 

jiko tak to se asi opravdu nepotkáme, my s verčííííí nastupujem v pondělí a Lubinka s Pešulkou v úterý. No, že Bětku moc zdravím, a hlavně ať nespěchá, pokud jí to ještě teče, ať si tam dren raději nechá o den či dva dýl.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

PříspěvekNapsal: 11 lis 2011 09:43 

Bosinko kam my zdrháš? :shock: Dělám si srandu jen utíkej s váhou seč ti síly stačí zasloužíš si to :wink: :lol: :lol:

4.9.2012 plastika břicha .7.10.2013 znovu plastika břicha a rukou.
[color=#BF0000] Od začátku hubnutí -39KG

PříspěvekNapsal: 11 lis 2011 10:01 

Dobré ráno všem. :D

54 let, 2 děti, přítel, 7 vnoučat, tubu Turnov MUDr. Hrubý 26.10.2011

PříspěvekNapsal: 11 lis 2011 10:47 

Tak všem přeju dobré skoropoledne. :lol: :lol: :lol:

Máte někdo info o Scallince? celej den na ní myslím. :roll: :roll: :roll:

Draženo
kdepak máš metřík? :lol: :lol: Vítej mezi námi. 8) 8) 8)

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
24.6.11 abdomino Turnov
4.10.11 plastika nožek
Obrázek

PříspěvekNapsal: 11 lis 2011 11:03 

Ahoj všichni.Jsem tu nová,tak bych se vám chtěla představit.Jmenuji se Ivana,je mi 50,měřím 170 cm a vážím 130kg.Vdaná 32let,3 dospělí synové,1 vnučka,a 1 kocourek Sphynx.Dlouho uvažuji nad bandáží žaludku,ale u nás jsou 3 ženský,které byly na bandáži a jenom jedna si zatím drží sníženou váhu.ty dvě už mají kila zpět .Teď jsem zjistila,že existuje bypass žaludku.Je to lepší,než bandáš.?Poradíte mi? :cry:

PříspěvekNapsal: 11 lis 2011 11:06 

iva22
bezva, zvládla si to, ještě jednou vítej...
popis všech operací najdeš zde :arrow: viewtopic.php?f=48&t=220 tady si to můžeš přečíst a kdyby tě něco zajímalo dál, klidně se ptej :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 11 lis 2011 11:09 

Ahoj Ivo
Vítej tady! Blahopřeji k Tvému rozhodnutí se sebou něco dělat!
Typů operace je víc, tady máme nejčastěji Sleeve resekci - tubulizaci nebo plikaci žaludku. Přehled zákroků najdeš zde: http://www.bandingklub.cz/ v liště na levé straně. Čti si tady a sleduj metříky, podívej se na statistiku: viewtopic.php?f=25&t=1069
Podívej se na fotky: http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/

Každý je svého štěstí strůjcem

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1191, 1192, 1193, 1194, 1195, 1196, 1197 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina