fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 02 zář 2025 18:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1217, 1218, 1219, 1220, 1221, 1222, 1223 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 19 lis 2011 16:16 

Terco, jakto? Melas tam prizpusobivou sousedku? Proti teto skupine obyvatelstva zacinam mit cim dal vetsi zast. A kdo se divi. :evil:

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA

PříspěvekNapsal: 19 lis 2011 16:49 

Verca já ??????? já nic proti tvým gramům nemám :lol: :lol:

4.9.2012 plastika břicha .7.10.2013 znovu plastika břicha a rukou.
[color=#BF0000] Od začátku hubnutí -39KG

PříspěvekNapsal: 19 lis 2011 16:56 

Zuzi,
naštěstí jen dvě noci a jeden den, jednu noc z toho rodila. Koupelna s wc po ní byla nepoužitelná, uklízečka nadávala na celou chodbu.
Číst a psát evidentně neuměla, dotazník o otcovství ji sestry vracely snad desetkrát, pak to asi dala s příbuzenstvem dohromady. Dokud jsem bydlela v Praze, menšiny jsem před chlapem bránila, většinou jsme skončili v sobě. V Praze Cikáni makali, když jsem se po 33 letech stěhovala z pražského bytu, nájem se pohyboval kolem 13 000 Kč se vším všudy, takže tam makat chodili. Zažila jsem i cikánky v plynárně, kde jsem byla jako studentka na brigádě, jak dřou, jako mužský, aby měly z čeho živit děti.
Ale tahle menšina z ghet a vesnic, to je prostě síla. A oni si budou stěžovat? Proč, když se vlastně nechtějí začlenit ? Každej si přečte nápis, že návštěvy jsou maximálně ve dvou. A oni? Neexistuje. Prý napisy apod. nečtou .
Bohužel, když to člověk vidí i z jiného konce, tak přehodnocuje :? ...

bandáž+žlučník 5.3. 2008 v Iscare , redukce -25 kg před operací,1.3. 2011 reoperace pro potíže v prvním měsíci těhotenství, tubulizace v Turnově Mudr. Hrubý, 102 kg před reoperací při otěhotnění,abdo 11/13, ruce 02/14, prsa 09/14,děloha 04/15, oprava břicha, nohy ?, manžel+ syn Davídek 4 roky, 2 kočky

PříspěvekNapsal: 19 lis 2011 17:00 

bossice
ahoj díky,...no k tomu co se smí a co nesmí,...:
jsem asi troufalá,ale včera jsem měla kousek řízku,..a až na to že to trochu tlačilo tak mi nic nebylo,..dala jsem si i kousek chleba z paštikou,....pořádně jsem to rozžvýjkala a v poho,...zrovna ted mám rizeto,..nemixované,..jen to pořádně rozžvýkám a jde to,...takže mě se chutě nějak nezměnili,..mám vše stejné jako bych na ničem nebyla,.. :roll: takže nevím co si z toho mám pobrat,..jestli je to dobrý či ne,...
jinak mi tě je líto,že ti to moc nejde,..snad to bude lepší
držím palce a moc díky,.. :wink: :wink:

PříspěvekNapsal: 19 lis 2011 17:02 

Terco,
to je potom radost, stres, clovek se boji navic, co se mu vsechno ztrati... :roll:

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA

PříspěvekNapsal: 19 lis 2011 17:20 

Lubinko stále na Tebe myslím, abys byla brzy fit, sakra!!!!!
Terčo no tak to je teda zážitek z porodnice za všechny prachy.... :( :evil:

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 19 lis 2011 20:18 

Terčóóóó :shock: :shock: :shock: , to je fakt síla!

Věrčo kašli na binec v baráku, buď ráda, že máš normální chlapy...páč já mám tatínka puntičkáře, ten všechno uklízí, návštěvě doslova čumí do hrnku, aby už dopila a mohl umýt hrníček, ve skříni to má vše v komínkách a sebere každej chlup. Je to někdy neúnosný. Čím je starší, tím mu to dá víc práce, ale přesto po každém slídí...maminka vaří, zamíchá omáčku, odloží vedle vařečku, ža 3 minuty ji hledá...ale ta vařečka je už dávno umytá a na svém místě v šuplíku. :roll:

Tak to já jsem se vrátila z nemocnice a měla barák téměř ve stejném stavu, jak když jsem odjížděla, sice měl manža jediný úkol vyluxovat, ale nechtělo se mu no a pár krámů a roztahané nádobí, sem tam ponožky...prostě klasika, ale vítal mě vřele, litoval mě, obskakoval, stále napomínal, ať ležím a lednice? Lednice byla narvaná, převážně vše pro mě, ani jsem to nestačila ještě zlikvidovat sníst, měl strach, abych náhodou doma nechcípla hlady. Ocenila jsem to, že to zvládnul s pejskem, protože na tom jediném mi záleželo. Binec mi neuteče, tak ho neřeším. Jo a prádlo, co jsem nestačila pověsit, tak dosušil a pečlivě odnesl na ten óbr koš, co čeká na žehlení.
Když jsem byla mladá a děti silně alergické, musela jsem týdně provádět velký úklid, to bylo nutný. Za ty roky jsem se nauklízela na roky dopředu a teď mi nastal věk, kdy uklízím s nechutí a taky to už tak nejde...prostě dělám jen tolik, kolik zvládám a zbytek práce čeká. Chlapi pořádek či nepořádek neřeší, mají důležitější věci. Takže si vzájemně vycházíme vstříc. Mnohem důležitější je, co je v hrncích za žrádlo :wink: . ("...krm tu bestii, pak dá pokoj...")

Jinak jsem, Věrčo, u toho hermouše myslela ne na sýr, ale na koření, česnek a olej. Tak jedině dobře, když seš o.k., fakt jsem měla obavy, že Ti bude blbě. Možná kdybys někdy předtím měla žlučníkovou koliku, netroufla by sis takovou "žlučníčkovou provokaci" 8) .

Ještě dotaz...co Vladěnka a její abdo? Už lepší? Jsem se ptala sester, jestli už taky v nemocnici neleží.

Žannetto už jsi měla i chleba????????? :shock: A rizoto? ...já zatím jen tak olizuju vařečky...paštiku jsem zkusila májku, no hrůza, bylo mi z toho blbě...tlačila mě, byla moc těžká...nakonec snad budu mít ten žaludek od bandu nějak zchoulostivělý? Uvidíme, však se taky dočkám! A nemusíš mě litovat, jsem z bandu zvyklá na všelijaký újmy, že nemůžu spoustu potravin...vytrvám a uvidím, budu pomalinku zkoušet, z olizování vařeček přejdu na lžíce...jen nesnesu mastný, to mě úplně nabírá, ale při mazání jizev sádlem mám pořád chuť na chleba se sádlem a osolit... :lol:

Betko čauky, jen odpočívej, chvíli bude trvat, než načerpáš zase sílu. A pozdravuj manžu, sympaťáka. :wink: Bětulko, dodatečně k svátku hodně štěstí a to přáníčko štíhlounké postavičky ať se splní!

Aleno to je děs, máš v tom koleně nejspíš parádní zánět. Myslím na Tebe a vydrž!

Vlado že by se nakonec v manželství vše urovnalo? Někdy potřebuje chlap dostat průvanem přes čumák, aby přehodnotil situaci. Když seš teď spokojená, tak dobroš, jen, aby to vydrželo!

Kachno dobře jsi udělala, že jsi nechtěla zpracovávat darovanou kachničku...když jsem něco kuchala, hlavně drůbež, tak manža na mě 2 dny nechtěl sáhnout...králík šel, ale u drůbeže je hrůza ten smraďošnickej smrad při škubání peří...to taky teda nemusím. Takhle si snad pochutnách na hotovým víc, jestli tedy kousek dostaneš! 8)

T u r n o v Pešulína zítra jde domů. Lubče je už mnohem líp, jak se zde již uvedlo. Noha je výrazně lepší nejen na pohmat. A Iva63 byla opět pod narkózou na sále na výměně houbičky...Hrubáček musel přikvačit ze svého volna. Sestřičky říkají Ivě "paní houbičková"...jsem povídala, že jí před operací mohly píchnout místo dolsinu lysohlávky :mrgreen: .

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

PříspěvekNapsal: 19 lis 2011 22:14 

boss no já se bojím, že to bude horší :cry: už neobejdu ani panelák, chudák Beník má krátké vycházky a hlavně pomalé, nemůžu ze schodů ani do schodů, bolí to při sezení i při ležení noha nejde skrčit ani natáhnout, kontrola až 1.12. Do toho ještě musím zvládnout to gastro a RTG :evil:
nemám auto ani řidičák, syn je v práci a navíc mimo Olomouc, 2x jsem jela taxíkem, ale jsou drazí :roll: na sanitku nemám nárok, vozí jen bezdomovce a ožralce :!:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku: xxx
PříspěvekNapsal: 19 lis 2011 23:32 

xxx

Naposledy upravil Jeník dne 20 pro 2012 15:55, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 19 lis 2011 23:59 

Aleno je to hrůza, že takhle zkoušíš. Myslím na Tebe, škoda, že jsi tak moooc daleko :? .

Jeníku Ty máš band voperovaný v Iscare, že? Takže jak probíhá adjustace tam, musí zodpovědět někdo, kdo tam z našeho fora chodí...
Pravda je, že po doplnění bys měl pár dní setrvat na tekuté, pak zase pár dní kašovité a pak teprve zkoušet tuhou. Někdo do tuhé vletí rovnýma nohama a zvládne to, ale podle mne je lepší předejít případným potížím a najíždět pomalu a zkoušet, co jícen ještě vezme a co se seká. Protože po stažení žaludku se zúží i přechod z jícnu do žaludku. Mimochodem, máš můj obdiv, že jsi dal dolů tolik kilo, aniž bys byl od operace na doplnění. Tak přeju dobrý dojezd, Ty to zvládneš.

T u r n o v ...nedávno byla na abdu Flower, právě jsem se dozvěděla, že je v Kolíně v nemocnici s podezřením na plicní embolii. Tak posílejte na dálku hodně dobré energie, ať zůstane jen u toho podezření. :?

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...

PříspěvekNapsal: 20 lis 2011 00:04 

zapaluju svíčku za Flower! :wink: :P :wink:

12/10/12 reoperace bypass při 108kg,primář Vraný,Jablonec nad Nisou - úspěšně zvládnuta!
23/10/13 abdominoplastika,MUDr.Hokynková,Brno - Bohunice.
9/7/14 dokončení metříku
Žádný cíl není tak daleko, aby na něj nedosáhla křídla tvých snů...Obrázek...

PříspěvekNapsal: 20 lis 2011 00:25 

Boss, to hádam nie. Flower držím palce, aby sa diagnóza nepotvrdila...Čo sa deje v poslednej dobe s TU? :|

Obrázek

výška 172cm
najvyššia váha bola 132kg
najnižšia v dospelosti 72kg
mám 32 rokov, 1 manžela, 2 deti, 7 a 3 ročných chalanov :-)
9.11.2011-začiatok nového života= bypas Turnov

Všechny naše sny se stanou skutečností, pokud se odvážíme za nimi jít...

PříspěvekNapsal: 20 lis 2011 00:39 

No já jsem Flower říkala, ať si ty nohy řádně a pořádně hlídá...už se mi ty její žíly moc nelíbily před operací...navíc má k tomu rodinné dispozice. Uf, ještě, že je dnešní medicína tak daleko :!:

PříspěvekNapsal: 20 lis 2011 00:46 

Jeník píše:

Za necelý měsíc půjdu na kontrolu a chtěl bych si nechat doplnit bandáž, ještě mi jí nikdy nedoplňovali. Můžete mi někdo poradit jak to probíhá? Musím jim to hlásit předem, nebo stačí říct jim to až na kontrole? Udělají mi to hned na té kontrole? Musím ráno před tím vynechat jídlo? Asi se pak musí být chvíli na tekuté stravě, je to tak? Jestliže ano, jak dlouho? Jak to probíhá? Je potom poznat rozdíl? Já mám dojem, že toho sním teď maličko víc, alespoň někdy. Brzy pociťuju, že mám prázdný žaludek. Tak si musím dávat pozor. Nerad bych začal přibírat. Potřeboval bych alespoň trochu ubrat, jsem těsně pod hranicí 1. stupně obezity, rád bych se dostal alespoň do půlky rozsahu nadváhy.

Jeník.

Jeníku :-)

já byla na doplnění před týdnem - v ISCARE.
Šla jsem na běžnou kontrolu a po rozhovoru s panem primářem jsme se dohodli na doplnění. Nijak jsem na to připravená nebyla . . . lehla jsem si na lehátko, vyhrnula tričko - pan primář pomazal kůži desinfekcí, píchnul a bylo to. Skoro jsem to necítila - což jsem nechápala.
Pak jsem musela vypít kelímek vody a když bylo vše v poho, odjela jsem domů s doporučením ten den raději kašovitou a teprve druhý den, když nebude žádný problém, tak už zase normální stravu.

Jedla jsem hned od druhého dne úplně normálně a cítila lepší pocit v tom, že hlad přichází opravdu později - tentokrát po 2,5 hodinách, někdy i po třech. Tak jsem moc spokojená :-)

Bandáž - primář Svoboda 9. 8. 2011
doplnění - 8. 11. 2011 - 2ml, 9.12. 2011 další 1ml, a pak ještě dvě doplnění - datumy už nevím. Bandáž je plná a já můžu jíst co chci :-(
reoperace - 13. 10. 2014 - TUBU

PříspěvekNapsal: 20 lis 2011 08:47 

Dobré ránko... :wink:

boss jenže tady nejde o binec jako takový...ale o věci, které měly být za ten týden udělány !! Vložení Kč na účet, odnést plný koš s prádlem dolů do prádelny, který už odnášel týden před mým nástupem - hubou.... atd atd.. prostě kdyby držel zobák a nesliboval, jsem v klidu... ale to už je jedno...

Jeníku jen takový dotaz... číst tu umí asi každý, tudíž Tě málokdo přehlédne, proč své příspěvky vždy CELÉ označuješ tučně a barevně?? :roll: Jsem si nějak nevšimla, že by to tak ještě někdo praktikoval :roll:

Co se týká doplnění, tak jen upozorním, že v ISCARE doplnují zásadně BEZ RTG, tudíž NIKDY nemohou poznat, zda to člověku stačí, či nikoliv....tím Ti chci říct, že se může stát i po doplnění, že ted hlad budeš opět mít a budeš potřebovat doplnit znovu.... :wink:

Lubince už je celkem dobře, jsem moc ráda a na Ivču moc myslím !! :wink:

Co se týká Flower, tak tam to vidím též rodové s těmi žílami... :roll: Každopádně držím palečky !! :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1217, 1218, 1219, 1220, 1221, 1222, 1223 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina