Terčóóóó

, to je fakt síla!
Věrčo kašli na binec v baráku, buď ráda, že máš normální chlapy...páč já mám tatínka puntičkáře, ten všechno uklízí, návštěvě doslova čumí do hrnku, aby už dopila a mohl umýt hrníček, ve skříni to má vše v komínkách a sebere každej chlup. Je to někdy neúnosný. Čím je starší, tím mu to dá víc práce, ale přesto po každém slídí...maminka vaří, zamíchá omáčku, odloží vedle vařečku, ža 3 minuty ji hledá...ale ta vařečka je už dávno umytá a na svém místě v šuplíku.
Tak to já jsem se vrátila z nemocnice a měla barák téměř ve stejném stavu, jak když jsem odjížděla, sice měl manža jediný úkol vyluxovat, ale nechtělo se mu no a pár krámů a roztahané nádobí, sem tam ponožky...prostě klasika, ale vítal mě vřele, litoval mě, obskakoval, stále napomínal, ať ležím a lednice? Lednice byla narvaná, převážně vše pro mě, ani jsem to nestačila ještě zlikvidovat sníst, měl strach, abych náhodou doma nechcípla hlady. Ocenila jsem to, že to zvládnul s pejskem, protože na tom jediném mi záleželo. Binec mi neuteče, tak ho neřeším. Jo a prádlo, co jsem nestačila pověsit, tak dosušil a pečlivě odnesl na ten óbr koš, co čeká na žehlení.
Když jsem byla mladá a děti silně alergické, musela jsem týdně provádět velký úklid, to bylo nutný. Za ty roky jsem se nauklízela na roky dopředu a teď mi nastal věk, kdy uklízím s nechutí a taky to už tak nejde...prostě dělám jen tolik, kolik zvládám a zbytek práce čeká. Chlapi pořádek či nepořádek neřeší, mají důležitější věci. Takže si vzájemně vycházíme vstříc. Mnohem důležitější je, co je v hrncích za žrádlo

. ("...krm tu bestii, pak dá pokoj...")
Jinak jsem, Věrčo, u toho hermouše myslela ne na sýr, ale na koření, česnek a olej. Tak jedině dobře, když seš o.k., fakt jsem měla obavy, že Ti bude blbě. Možná kdybys někdy předtím měla žlučníkovou koliku, netroufla by sis takovou "žlučníčkovou provokaci"

.
Ještě dotaz...co Vladěnka a její abdo? Už lepší? Jsem se ptala sester, jestli už taky v nemocnici neleží.
Žannetto už jsi měla i chleba?????????

A rizoto? ...já zatím jen tak olizuju vařečky...paštiku jsem zkusila májku, no hrůza, bylo mi z toho blbě...tlačila mě, byla moc těžká...nakonec snad budu mít ten žaludek od bandu nějak zchoulostivělý? Uvidíme, však se taky dočkám! A nemusíš mě litovat, jsem z bandu zvyklá na všelijaký újmy, že nemůžu spoustu potravin...vytrvám a uvidím, budu pomalinku zkoušet, z olizování vařeček přejdu na lžíce...jen nesnesu mastný, to mě úplně nabírá, ale při mazání jizev sádlem mám pořád chuť na chleba se sádlem a osolit...
Betko čauky, jen odpočívej, chvíli bude trvat, než načerpáš zase sílu. A pozdravuj manžu, sympaťáka.

Bětulko, dodatečně k svátku hodně štěstí a to přáníčko štíhlounké postavičky ať se splní!
Aleno to je děs, máš v tom koleně nejspíš parádní zánět. Myslím na Tebe a vydrž!
Vlado že by se nakonec v manželství vše urovnalo? Někdy potřebuje chlap dostat průvanem přes čumák, aby přehodnotil situaci. Když seš teď spokojená, tak dobroš, jen, aby to vydrželo!
Kachno dobře jsi udělala, že jsi nechtěla zpracovávat darovanou kachničku...když jsem něco kuchala, hlavně drůbež, tak manža na mě 2 dny nechtěl sáhnout...králík šel, ale u drůbeže je hrůza ten smraďošnickej smrad při škubání peří...to taky teda nemusím. Takhle si snad pochutnách na hotovým víc, jestli tedy kousek dostaneš!
T u r n o v Pešulína zítra jde domů. Lubče je už mnohem líp, jak se zde již uvedlo. Noha je výrazně lepší nejen na pohmat. A Iva63 byla opět pod narkózou na sále na výměně houbičky...Hrubáček musel přikvačit ze svého volna. Sestřičky říkají Ivě "paní houbičková"...jsem povídala, že jí před operací mohly píchnout místo dolsinu lysohlávky

.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014