fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 13 zář 2025 12:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1455, 1456, 1457, 1458, 1459, 1460, 1461 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 23 led 2012 22:34 

Pozdravujte, prosím, Drobka, že držím pěsti !
Jeni, co se stalo :evil: ?

bandáž+žlučník 5.3. 2008 v Iscare , redukce -25 kg před operací,1.3. 2011 reoperace pro potíže v prvním měsíci těhotenství, tubulizace v Turnově Mudr. Hrubý, 102 kg před reoperací při otěhotnění,abdo 11/13, ruce 02/14, prsa 09/14,děloha 04/15, oprava břicha, nohy ?, manžel+ syn Davídek 4 roky, 2 kočky

PříspěvekNapsal: 23 led 2012 22:38 

Jeniferx -neblbni nevdávej se když jsi ušla takovou dalekou cestu přece to jen tak nevzdáš. :evil: zvlášt když víš, že všechno děláš tak jak máš asi budeš muset dát najevo svuj názor trochu hlasitěji :wink:
mimichodem tak krásný oči jako máš ty jen tak někdo nemá a ty tvoje cácorky jsou taky užasný .tak hlavu vzhuru a doufám,že se uvidíme v sobotu :D

36let,Přítel a 2 pejsci
10.10.2012 / 6 měsíců po Opce/celkem -31/-37,5kg 101,5kg
24.11.2012 99,9kg docentůra :)

31.12.2012 97,5kg -36,5kg/-42,5kg
09.10.2015 Narozen Kryštůfek
17.06.2013 Plastika bříška a rukou
15.10.2013 Žlučník
18.02.2014 Plastika stehen

PříspěvekNapsal: 23 led 2012 23:21 

Sunifuni, teda děkuji :oops: :lol: Myslím že v sobotu to klapne i s manželem 8)

No.. co se stalo? Tak za 1) jdu na RTG - polykací akt jícnem. Všechno nachystaný, já vyslečená, s kelímkem v ruce. Nakonec ještě přijde dr. že se poptá na posledních pár info. Tak se ptá na alergie, možné těhotenství.. a nakonec na kojení. Tak jsem řekla že kojím tak 1x denně, spíš jen tak jakože na potulení (už malou odstavuju, ale ono je to prostě... mno.. :roll: :oops: ) tak řekla že mi RTG dělat nesmí, protože se prsa ozařují a je velké riziko rakoviny prsu. Pro mě nová informace, vzhledem k tomu, že za poslední půl rok jsem byla na RTG 4x!!! (z toho 2x RTG plic, 1x RTG břicha a 1x zuby, to jsem ale neměla takovou tu krycí vestu). Samozřejmě jsem ráda že mi to řekla, ale člověk se těší, že už bude mít nějaký ten výsledek. Takže pro mě - přestat ihned s kojením a další postup nejdříve za 6 týdnů, ideál za 3-4 měsíce.
2) Na konzultaci jsem řekla všechno, jak jsem měla v hlavě srovnané. Velký hlad, necítím omezení... Dr. mě doplnil o další 1 ml, takže celkem tam mám už 8,5 ml. Kontroloval mi tekutinu v kroužku a za poslední 1,5 měsíce nic neubylo, takže kroužek vadný není. Voda prolezla ok. V čekárně jsem si na zkoušku dala jogurt, i proto, že mi bylo divně (už jsem to jednou zažila, že jsem byla "přeplněná"). a najednou mě začalo nadavovat a jogurt už neprošel. Mezitím byl dr. hodinku na oddělení, tak jsem 6x zvracela vlastní sliny, měla jsem křeče v celé oblasti břicha a tepal mi žaludek.. Pak přišel, tak jsem poprosila o odtáhnutí, odtáhl tedy zpět 1 ml. A jsem tam, kde jsem byla. Opět svých hezkých, milých 7,5 ml, opět hlad a bez omezení. S tím rozdílem že jsem si zase protrpěla ruční otáčení portu a napichování..
3)Pak jsem se ptala, na rovinu. Pokud ani RTG neukáže že s bandáží je všechno ok, co se mnou bude? Jak je možné, když je bandáž ok, že nehubnu, mám hlad..ale prostě bandáž je ok? Tak mi dr řekl, že se prostě bude doplňovat...

Po dnešním vyšetření by mě zajímalo jak to doplňování bude probíhat. Když mě doplní a hned musí zase odtáhnout...

Nic proti panu doktorovi, myslím že je skvělý, spoustu lidem pomohl.. ale mrzí mě že mi nemůže pomoct. Chápu že je limitovaný pojišťovnou... co mám teda dělat???

Takže na Břeclav zatím prdím.. asi tam toho moc nedokážu. Zkusím se zase už po milionkráté pustit do toho sama... jak dlouho vydržím tohle všechno? :cry: :cry: Lidi, já přísahám!!! Nejím čokolády, jak jsem jídávala. Jím pravidelně, nejím tak moc jako kdysi. U porce 150gr mám do hodiny strašný hlad. Je pravda že moc nepiju, ale dávám tak 1,5-2 l denně.

Zítra mám naplánovanou posilovnu(kde jsem nebyla 2 měsíce), začnu odvažovat zase přesně jídlo, nasadím nějakou dietku, (kterou vím že nezvládnu dodržet celý život), budu dodržovat tři hodiny odestup,(i když mě bude nadavovat) :-( a dál fakt nevím......

Jak já se nenávidím... :roll: :cry: :oops:

Bojuju sama, bez reoperace.
Obrázek

PříspěvekNapsal: 24 led 2012 06:13 

Hezké ráno všem

Annax
no možná tak nějak, ale ještě před opkou jsem byla přesný opak, kdyby mi někdo řekl, že musím týden ležet, vím, že bych to zvládla, teď mám problém půl den vydržet něco nedělat... musel by mě přepadnout spánek :roll: :lol:

Jeniferx
holka, ten boj máš těžký a já Ti držím palce, aby se Ti dařilo dát kilečka postupně dolů... s tím utažením to asi není žádná sranda, když si měla takové problémy... :(
a co zkusit jinou nemocnici, pokud víš, že to nepůjde nebo budeš tedy čekat na další vyšetření?
Držím Ti moc palce.. :wink:

Já se jdu dnes registrovat do porodnice, jsem zvědavá, jestli pro mě bude místečko :roll: :lol:

Všem přeji hezký den :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 24 led 2012 08:04 

Krásný den všem z Brna,
sunifuni gratuluji k termínku, však jsem na Tebe včera myslela!
Jeniferx nevzdávej to a nedávej vinu sobě! Jestli máš špatnou pojišťovnu, tak ji změň, i když je to teď záležitost běhu na dlouhou trať, je to lepší než to vzdát!!! Pokud Ti nepomohli v Břeclavi, zkoušela ses zeptat jinde, třeba Turnov? Nějaké řešení přece být musí. Těch holek co měly problémy jako ty je tu více!

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 24 led 2012 08:27 

Hezké ráno všem.

Sobotní srazík byl super. Moc vám to holky všem slušelo a zase utvrdilo, že čekat se prostě vyplatí. Tak bezvadně jsem si už dlouho s nikým nepopovídala. Jen ten kdo si tím vším prošel rozumí těm co si tím procházejí.

Pozdravujte Drobka, držím palce, ať už je dobře.

Jeniferx moc dobře tento pocit znám. Ani nevíš jak tě chápu. V této situaci jsem byla v poslední 5 letech několikrát, nyní si nadávám, že jsem to měla řešit. NEVZDÁVEJ SE !!!!! Vím, že je to ubíjející, ale zkus třeba Ostravu či Turnov. Uvidíš, že někde pomoc najdeš. Já musela Hrubáčkovi doslova říct, že chci band vyndat, protože takhle se nedá žít. Nelituju toho, i když teď musím čekat než mi bude moct udělat bypass. ROZHODNĚ SE NEOBVIŇUJ, jak mi řekl Hrubáček, jsou prostě osoby, které band nesnesou. Já taky buď omezení necítila nebo zvracela i vodu. NEVZDÁVEJ SE A BOJUJ !!!!!!!!!!

VŠEM přeji úspěšné upsání kileček,no a nám ostatním trpělivost, pevné nervy a bojovného ducha :mrgreen: .

18.8.2011 konzultace v Turnově doplněno5 ml,30.8.2011 pro obtíže -0,5ml

21.10.2011 Turnov odstranění bandu,
27.3.2012 Turnov gastrický by-pass R-Y, 4.1.2013 žlučník
Vzhůru dolů k lehčím zítřkům....

PříspěvekNapsal: 24 led 2012 08:37 

Jeniferx
Moc se těším, až Tě v sobotu poznám!
Prosím, nevzdávej to!
Ty jsi přece klient, nezhroutíš se před prvním negativním vyjádřením. Jdi si za svým!!!

Dobré ráno vespolek z prosluněného Brna!

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 24 led 2012 08:55 

Zdravím vás všecky!!!
nejprve na dotaz...co moje záda???...pořád vím, že je mám. Když se zapomenu a rychlejc se narovnám, nebo otočím, daj o sobě vědět, ale jinak jsem už v pohodě.
Taky jsme včera zašli na večeřičku (poslední předoperační :) )...dala jsem si 150g kuřecí grilovaná prsíčka se zeleninkou...a myslela jsem, že puknu. Když to vezmu, že je to "jen" cca dvojnásobek toho, co budu jíst po opce, mám strach, abych vůbec hubla. :roll:
Na to, že se zítra dočasně stěhuju do nemky, jsem až příliš klidná, jsem v pracovním procesu, do nemky ještě nic nesbaleno :oops: :roll: . To všecko přijde až dneska odpo...a možná i ta trocha hysterie :lol: Ale zatím převládají pocity očekávání a těšení se...jako po celou dobu, co znám termín a vím, že to přijde...
Lauri...gratuluju k upisování kilíček...teď už to jenom pofrčí!

Obrázek

Motto: kdo nechce, hledá důvody... kdo chce, hledá způsoby...

termín tubu: 26.1.2012, MUDr. Šimoník-Mostiště při 125,6kg
18.9.2013, abdominoplastika + paže, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno
4.12.2013, převisy stehen-ex, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno
Obrázek

PříspěvekNapsal: 24 led 2012 09:08 

Dobré ránko vespolek ...

mezi Brnem a Svitavama lehounce poletuje sníh, svítí sluníčko takže naprosto úžasné ránko ....
Den plný pozitivní energie ... to cejtím v kostech :lol:

Asi se dám do "hloubkového" úklidu .... včera jsem vytáhla pár haříků, který jsem nosívala kdysi dáááávno a zjistila, že jsou již nenositelné, takže půjdou z baráku .... velice příjemná záležitost :D

Dneska vařím špenát s br. knedlíkama a uzeným ... co klohníte vy kuchařinky?

Naposledy upravil bobule dne 24 led 2012 09:09, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 24 led 2012 09:09 

Ženský, jste skvělý, děkuju..

Vážně přemýšlím o tom, že to zkusím jinde. Vím že to sama nezvládnu. Bude to zase stejný bludný kolotoč jako doteď. Na další vyšetření čekat nebudu.. jsou to pro mě další "ztracené 2-3 měsíce" a doktor mi to řekl jasně..
Scallo je tu víc holek co měly zřejmě funkční bandáž a přesto to prostě nešlo? Špatnou pojišťovnu nemám, doktor jen říkal že má prostě málo důkazů v ruce, že je bandáž špatná. Manžel je naštvanej, že jak může být ta bandáž dobrá, když je logicky jasné, že něco není ok. Vidí mě jak se dusím, jak zvracím, je mu to líto.. a za chvilku vidí jak chodím a brečím že se přece musím najíst že se jinak zblázním. Připadám si jak v začarovaném kruhu, pořád dokola. To jsem mohla zůstat u svého minulého doktora, tem ně doplnil kdykoli jsem chtěla, odtáhl taky. To samé jsem dostala nabídnuté v Břeclavi...

Jajo děkuju. Turnov je pro mě fakt už velký kus. Včera Sunifuni viděla.. mám sice docela hodný holky, ale nezvládnou to tak vždycky. Včera jsme vyjížděli v 7, v 8 jsme tam byli a odjížděli jsme okolo 14:30. V čekárně jsme s holkama hráli i fotbal s kuličkou alobalu, když byl doktor tu hodinku pryč :lol: Bylo to ke konci dost náročné... A nějakých 357 km cesty.. ukazuje mi to 3 hodiny cesty, takže pokud bych měla mít konzultace třeba na 9, musela bych budit holky už v 5. No bylo by to náročné. Přála bych si jít k dr. Hrubému, ale teď je to asi nad naše síly. Už teď do Břeclavi to bylo nějakých 130 Km, ale to se dalo celkem zvládnout, je to něco přes hodinku.

Annax kdyby to bylo první negativní.. :roll: :wink: Ale chápu jak to myslíš a děkuju :!: :!:

Lauritania gratuluju k prvním kilům dole :wink:

Přeji všem hezký den!

Obrázek

PříspěvekNapsal: 24 led 2012 09:22 

Jeniferx tak zkus do toho Turnova aspoň poslat e-mail, nebo si domluvit nejdříve telefonickou konzultaci s dr. a teprve když by se to vyvíjelo slibně, tak by pak stálo za to tam vyrazit.....
a taky by ses mohla na férovku zeptat v Břeclavi, co máš udělat pro to, aby ti to vyndali....
Bojovat stojí za to.

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 24 led 2012 09:35 

Scallo já jsem se ptala. On ale říkal že pro to prostě musí mít důkaz že mi bandáž nefunguje. Že by mi musel unikat tekutina z kroužku, nebo nějaká anomálie na RTG. Prostě viditelná vada bandu. Něco co by uspokojilo pojišťovnu. Ne jen moje pocity a zvracení, nebo naopak hlad. To zase chápu. když to nejde, tak prostě nejde.....

Obrázek

PříspěvekNapsal: 24 led 2012 09:57 

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Fotodokumentace ze včerejšího odpoledne - od té doby stále chumelí - nutno si na fotkách přimyslet +15 čísel čerstvého prašanu.

Sněhové zpravodajství z Krakonošova, pro Bandingforum, Sojka Jane-Janeová :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

p.s. děvčata a chlapci, sokolky a sokolové, moje diagnozy, stále na vás myslím, občas stihnu přečíst pár řádek, nereaguji, nicméně gratuluji těm, kdož se dočkali vytouženého zákroku, že Drobísku a Lauritáááánia, přeji jim rychlou rekonvalescenci a příjemné upisování kil.
Gratuluji všem, kteří upisují - že ty krásná řekyně Scallo, Bossice naše, chlapáku Jindro 8) , i vy všichni ostatní, které jsem neudržela - budiž odpuštěno stárnoucí paní ptákové :lol:
Myslím i na ty, které zákrok teprve čeká a nemohou se dočkat, že Bambulko :wink:
V neposlední řadě bych ráda pogratulovala oslavencům..... tož héééépy brzdéééééééééééééééééééééééééj Mio, AlenkoM :!: :wink: - splnění všech nejtajnějších přání vinšuje AnčeKubaHajnejKekulováBlažkováaŠkopková :!:
Jo a abych nezapomněla, zdravím svou moRAFskou milou kref Monuuuuuuuuuuuuuuuuu a Bobulínu pindulínu..... :oops:

Mějte se bááááječně!

47 let*20letá dcera*chápající přítel bez chapadel

PříspěvekNapsal: 24 led 2012 10:03 

JJ
zdravím a posílám lóbanec do toho sněžnýho království, ale abych pravdu řekla, tak si mě těma fotkama pěkně nasejřila :twisted: :lol: :lol: :lol: kouknu z vokna a tady houno ... něco málo na zemi :twisted: :| :D

PříspěvekNapsal: 24 led 2012 10:11 

Jindro
živočichu živočichářskej ... žiješ? není tě tu vidět! :roll: :D

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1455, 1456, 1457, 1458, 1459, 1460, 1461 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina