Sunifuni, teda děkuji

Myslím že v sobotu to klapne i s manželem
No.. co se stalo? Tak za 1) jdu na RTG - polykací akt jícnem. Všechno nachystaný, já vyslečená, s kelímkem v ruce. Nakonec ještě přijde dr. že se poptá na posledních pár info. Tak se ptá na alergie, možné těhotenství.. a nakonec na kojení. Tak jsem řekla že kojím tak 1x denně, spíš jen tak jakože na potulení (už malou odstavuju, ale ono je to prostě... mno..

) tak řekla že mi RTG dělat nesmí, protože se prsa ozařují a je velké riziko rakoviny prsu. Pro mě nová informace, vzhledem k tomu, že za poslední půl rok jsem byla na RTG 4x!!! (z toho 2x RTG plic, 1x RTG břicha a 1x zuby, to jsem ale neměla takovou tu krycí vestu). Samozřejmě jsem ráda že mi to řekla, ale člověk se těší, že už bude mít nějaký ten výsledek. Takže pro mě - přestat ihned s kojením a další postup nejdříve za 6 týdnů, ideál za 3-4 měsíce.
2) Na konzultaci jsem řekla všechno, jak jsem měla v hlavě srovnané. Velký hlad, necítím omezení... Dr. mě doplnil o další 1 ml, takže celkem tam mám už 8,5 ml. Kontroloval mi tekutinu v kroužku a za poslední 1,5 měsíce nic neubylo, takže kroužek vadný není. Voda prolezla ok. V čekárně jsem si na zkoušku dala jogurt, i proto, že mi bylo divně (už jsem to jednou zažila, že jsem byla "přeplněná"). a najednou mě začalo nadavovat a jogurt už neprošel. Mezitím byl dr. hodinku na oddělení, tak jsem 6x zvracela vlastní sliny, měla jsem křeče v celé oblasti břicha a tepal mi žaludek.. Pak přišel, tak jsem poprosila o odtáhnutí, odtáhl tedy zpět 1 ml. A jsem tam, kde jsem byla. Opět svých hezkých, milých 7,5 ml, opět hlad a bez omezení. S tím rozdílem že jsem si zase protrpěla ruční otáčení portu a napichování..
3)Pak jsem se ptala, na rovinu. Pokud ani RTG neukáže že s bandáží je všechno ok, co se mnou bude? Jak je možné, když je bandáž ok, že nehubnu, mám hlad..ale prostě bandáž je ok? Tak mi dr řekl, že se prostě bude doplňovat...
Po dnešním vyšetření by mě zajímalo jak to doplňování bude probíhat. Když mě doplní a hned musí zase odtáhnout...
Nic proti panu doktorovi, myslím že je skvělý, spoustu lidem pomohl.. ale mrzí mě že mi nemůže pomoct. Chápu že je limitovaný pojišťovnou... co mám teda dělat???
Takže na Břeclav zatím prdím.. asi tam toho moc nedokážu. Zkusím se zase už po milionkráté pustit do toho sama... jak dlouho vydržím tohle všechno?

Lidi, já přísahám!!! Nejím čokolády, jak jsem jídávala. Jím pravidelně, nejím tak moc jako kdysi. U porce 150gr mám do hodiny strašný hlad. Je pravda že moc nepiju, ale dávám tak 1,5-2 l denně.
Zítra mám naplánovanou posilovnu(kde jsem nebyla 2 měsíce), začnu odvažovat zase přesně jídlo, nasadím nějakou dietku, (kterou vím že nezvládnu dodržet celý život), budu dodržovat tři hodiny odestup,(i když mě bude nadavovat)

a dál fakt nevím......
Jak já se nenávidím...

Bandáž 02/2007 (145 kg)
RYGB-23.4.2012 zrušeno operatérem...
Bojuju sama, bez reoperace.