fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 27 srp 2025 19:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 čer 2007 19:07 

Proboha,proč byla Zelenoočka na gastru :roll: :? :? :roll: ?!Praktikuje něco jako sad-maso?!Hlavně,že se Morawanovi vede fajn :D :wink: !Pomaličku se mi to taky blíží,plíží...... :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 čer 2007 19:46 

Tak všechno je jinak :roll: :roll: Morawan sedí ve vlaku a jede domů, jsou někde u Přerova. Je tam nehoda na trati, tak budou stát asi půl hodiny. :cry: :cry: Morawanovi krvácí jizva kde je port :( :( snad to nic nebude. Půjde s tím doma hned na chirurgii :shock: :shock:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 čer 2007 19:52 

Alčo je mi úplně špatně,co to ten blázen provádí.Držím pěsti ať vše dobře dopadne. :( :( :(

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 čer 2007 19:58 

Aničko, no já jsem z něho úúúúúplně vedle :shock: :shock: :shock: každou hodinu jiná zpráva :roll: :roll: snad dojede v pořádku a nic se mu nestane :cry: :cry: to krvácení není moc dobré, má cukrovku a ta by to mohla zhoršit :evil: :evil: tak musíme doufat, že bude všechno OK :!: :!: :!:
Jsme všichni stejní, jak nám někdo nabídne, že můžeme jít domů, mažeme pomalu i s operačním stolem :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 čer 2007 20:03 

No to se mi vůbec nelíbí ale chápu že chce domů.Jenže za takovou cenu,mám husinu když pomyslím jak se po operaci cítíš a ještě tohle k tomu.Já si netroufla jet vlakem. :cry: :cry: :cry:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 čer 2007 20:39 

No já jsem teda druhý den domů nešla a to mám to domů z Iscare nějakejch 10 km. Ale prostě jsem se na to necítila , bolelo to jak čert, sotva jsem vstala z postele. Mužskej je celej den v práci , kluci ve škole a co já sama? Mám taky cukr, bála jsem se aby se mi neudělalo špatně. Klidně jsem zůstala ještě do dtuhýho dne, na noc jsem si nechala dát včeličku aych se vyspala a míň bolelo, a domů jsem šla v poledne až pro mne přijel manžel autem. Nejsem žádnej hrdina.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007 06:35 

No mě druhý den ani nepustili když zjistili, že to mám 350 km. :lol: Ale ten další už jsem jela a už bych to neudělala. Mě se chtělo až brečet jak mi bylo zle a jak to bolelo. :cry: :cry: :cry: On má člověk na posteli pocit, že zvládne všechno, ale venku je to na omdlení. :wink:

Obrázek

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007 06:58 

Lepá děvo a ostatní,neděste nás čekatele :evil: :cry: :evil: !Sice jsem zastáncem hesla,lepší pravda,ať je jakákoliv,než lež,ale jak tak koukam,ona je občas milosrdná lež taky k něčemu dobrá :shock: :? :lol: !No doufám,že to Morawan dojel a bude v pohodě 8) !Kdyby jste někdo měl zprávičku,tak sem s ní!!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007 08:18 

Ahoj všem...
Takže jak už tu zmínila Elenka, včera jsem byla v Praze na kontrole a na dobrovolném gastru. Sado-maso však rozhodně nepraktikuju, Danielko...a pokud už, tak rozhodně né typu hadice do žaludku. :lol: :lol: Přežila jsem ...a moc doufám, že už na to nebudu nikdy muset. Pro mě je hlavní, že je vše v pořádku, že se tam nenašlo nic, co by nemělo být...
Jinak co se Morawana týká - teda teda!! Jak to, že se pustil sám vlakem? Odpoledne mě řekl, že jej nepustí, že pojede až v pátek dopoledne... a najednou tady čtu zprávu od Alenky, že náš chlap je již ve vlaku!!
Morawane, ty zlobidlo jedno! :wink: :wink: Je sice fakt, že když jsme u něj byli na návštěvě, tak vypadal nadmíru dobře.. chutnalo mu, dokonce prý už v den operace do sebe "otočil" celý džbánek čaje.. nebo dva říkal? To já sotva ucucávala v té době.. Ale zato cestu domů jsem v pololeže v autě zvládla skvěle... Ale stejně je to neuvěřitelný, fakt jsem čekala ležícího muže a on si zvesela popocházel a smál se ... teda na to, že mu při bandu operovali i žaludeční kýlu...no klobouk dolů.
Ale proč jsi se Morawane pustil sám domů?? Jsme ti nabízeli, že Tě odvezeme až do Vsetína, když budeš chtít.. Škoda, že jsi nezavolal, že se to změnilo. Protože my jsme si ten výlet nakonec protáhli, byli jsme v ZOO takřka 6 hodin, pak jsme si pronajali loďku a projeli se večerní Prahou.. takže směr Brno jsme vyráželi až ve 21,30 asi. No mohl jsi dát vědět, odjezd by jsme si upravili dle Tvých potřeb.. vyjelo by se dříve nebo později...nebyl by to problém... No ale co teď už - tak doufám, že jsi dojel v pořádku, že Tě to moc nebolelo.. a jakmile budeš moct, ozvi se, ano? ... ať víme co a jak...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007 08:20 

Jo a ještě jsem chtěla poděkovat třem holčinám (ony už budou vědět, o koho jde) za podporu. Jsem byla vybobkovaná jak malá! Moc díky za SMSky, dodaly mi sílu!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007 10:30 

I ty vtipálku Qwys.. :lol: :lol:

Je to škoda, chtěla jsem mu uvolnit své místo vepředu, sklopit sedadlo naležato, dělat zastávky po 1/2 - 3/4 hodinách, jak říkaly sestry v nemocnici... no škoda...
Jen doufám, že to hoch zvládl.. :?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007 10:36 

Ahojky. Jsem na tomto fóru poprvé a hned nakonci čtu takové horory, jako že to strašně bolelo a jak nějaký odvážlivec jel po operaci dom vlakem. Já jdu na operaci za dva týdny. Moc odvahy jsem teď ale nepobrala :roll:

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007 10:53 

No je to 1.7 ale to je to nástup. Jo a mě neoperují v Iscare, ale na Homolce. 2.7 mě mají dělat minigastrický bypass. O Iscare jsem se dozvěděla až když jsem si dělala kolečko. Dala mi na vás kontakt psycholožka. A jsem velice ráda, protože jsou tu lidi se stejným problémem a bez okolků tu můžu o všem psát :lol: :lol: :lol:

SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007 11:00 

Niko, neděs se, ale zase na druhou stranu je to normální operace, máš po laparoskopii 5 děr v břiše, takže bez bolesti to samozřejmě není. Mě nejvíc bolí ta co mám komůrku. A samozřejmě jak se otočíš tak to sádlo zatáhne za ty stehy. Ale není to zase tak strašné, v Iscare ti nabídnou injekci, neupejpej se , klidně si ji vem, v klidu se vyspíš, a druhý den je lépe. Mě operovali v útrerý v pul desáté, večer už jsemsi došla na WC, vstala jsem postele s pomocí sestřičky a druhý den už sama. Ale je fakt že když mě manžel vezl ve čtvrtek v poledne domů tak jsem cítila všechny díry v silnici a na kočičí hlavy jsem tedy pěkně nadávala. Jseš odinu v narkoze tak se trochu točí hlava , ale oparvdu to není k nepřežití.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007 11:08 

Jo díky za podporu. Já se ale bojím víc mých bolestí zad a hlavy. Trpím na migrény a po narkóze ji mám vždycky. a že jich mám za sebou dost.

SKYPE - veronika5382

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina