Ahoj všem...
Takže jak už tu zmínila
Elenka, včera jsem byla v Praze na kontrole a na dobrovolném gastru. Sado-maso však rozhodně nepraktikuju,
Danielko...a pokud už, tak rozhodně né typu hadice do žaludku.

Přežila jsem ...a moc doufám, že už na to nebudu nikdy muset. Pro mě je hlavní, že je vše v pořádku, že se tam nenašlo nic, co by nemělo být...
Jinak co se
Morawana týká - teda teda!! Jak to, že se pustil sám vlakem? Odpoledne mě řekl, že jej nepustí, že pojede až v pátek dopoledne... a najednou tady čtu zprávu od
Alenky, že náš chlap je již ve vlaku!!
Morawane, ty zlobidlo jedno!

Je sice fakt, že když jsme u něj byli na návštěvě, tak vypadal nadmíru dobře.. chutnalo mu, dokonce prý už v den operace do sebe "otočil" celý džbánek čaje.. nebo dva říkal? To já sotva ucucávala v té době.. Ale zato cestu domů jsem v pololeže v autě zvládla skvěle... Ale stejně je to neuvěřitelný, fakt jsem čekala ležícího muže a on si zvesela popocházel a smál se ... teda na to, že mu při bandu operovali i žaludeční kýlu...no klobouk dolů.
Ale proč jsi se
Morawane pustil sám domů?? Jsme ti nabízeli, že Tě odvezeme až do Vsetína, když budeš chtít.. Škoda, že jsi nezavolal, že se to změnilo. Protože my jsme si ten výlet nakonec protáhli, byli jsme v ZOO takřka 6 hodin, pak jsme si pronajali loďku a projeli se večerní Prahou.. takže směr Brno jsme vyráželi až ve 21,30 asi. No mohl jsi dát vědět, odjezd by jsme si upravili dle Tvých potřeb.. vyjelo by se dříve nebo později...nebyl by to problém... No ale co teď už - tak doufám, že jsi dojel v pořádku, že Tě to moc nebolelo.. a jakmile budeš moct, ozvi se, ano? ... ať víme co a jak...