fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 28 srp 2025 18:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 čer 2007 21:29 

romano tedy tvému metříku vůbec nerozumím, píšeš kila, nejsou to libry?, nebo si vážila na začátku přes 200 kg a při výsledné váze 134 kg, budeš mít BMI 27 ? To seš asi hodne vysoká? Nebo mi po celodením slunci a čichání grilování masa, ožužlala jsem jen kostičky, už nemyslí hlavička?

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 čer 2007 21:30 

Marie, port ještě nějakou chvíli ucítíš. Deset dní po operaci je opravdu málo, aby tělo přijalo cizí předmět. Ještě vydrž, za pár dní už o něm nebudeš ani vědět, ale cítit ho už budeš pořád, protože tam zkrátka je.

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 čer 2007 21:38 

nika píše:
Jo díky za podporu. Já se ale bojím víc mých bolestí zad a hlavy. Trpím na migrény a po narkóze ji mám vždycky. a že jich mám za sebou dost.

Ahoj Niko, máš pravdu, to mě taky asi trápilo nejvíce.
Ale v nemocnici se to dá zvládnout injekcí, dají ti ji na požádání bez problému. A doma jsem si párkrát kápl ALGIFEN ... a bylo vše OK.
Možná by bylo dobré předem anesteziologa na ty své trable upozornit. Já jsem jen vzpomněl, že po narkoze zvracím a dali mi do premedikace něco mňam - a nezvracel jsem.

Neboj, se, zvládl jsem to já, takový posera :lol: :lol: :lol: , zvládneš to taky.
Mám pár dní po operaci a už jenom vzpomínám a dělám ramena :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gastrická bandáž 13.6. 2007 v ISCARE Praha,
pro hiátovou hernii 10.12. 2013 zrušeno
Sleeve resekce 14.8. 2014 ve Valašském Meziříčí

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 čer 2007 08:00 

Ahojky Moravane, dík za povzbuzení. Už se těším jak budu dělat po operaci ramena JÁ. 8) :wink: Už se to blíží. Zítra si jdu zajistit internu. Já to mám jednodušší v tom, že pracuji na srdeční chirurgii a tak si musím zajistit jen náběry a vše ostatní my udělají u nás na odd. Anesteziologa se určitě optám na tu mňamku co si dostal před tou operací, :idea: protože toho zvracení a těch bolestí hlavy se opravdu obávám nejvíc. Papa

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 čer 2007 19:23 

Moc všechny zdravím.Niko chtěla jsem se s tebou podělit o své zkušenosti. Řadu let trpím na migrény /opravdu fest,zvracím mám poruchy vidění když ji mám jsem úplně odepsaná /v práci to už znají a tak stačí zavolat,protože prostě nemůžu vstát-jediné co se mi chce je brečet...
Před bandáží jsem měla proto velký strach co po narkoze,zda mi nebude špatně.Tenhle svůj problém jsem napsala i do dotazníku co se vyplňuje po příjmu na pokoji.Kolonka tam sice není ,ale já to tam dopsala.Můžeš to taky vepsat do odstavce zda bereš léky proti bolesti /myslím že je tam často-občas-vůbec/tak jsem to tam rozepsala,že trpím na migrenu a co na to beru...Anestezioložka když přišla před operací mně uklidnila,že nemám mít strach,že si s tím poradí-opravdu nebylo mi vůbec nic jen druhý den mně bolelo za krkem a šlo mi to do hlavy/prý od podložky pod hlavou/ tak jsem si po dohodě vzala Algifen kapky/měla jsem své/. Po dvou měsících jsem šla na žlučník -dnes jsou to dva týdny a po narkoze v noci se mi chtělo blinkat,ale neměla jsem v žaludku vůbec nic a tak mi sestřička dala cosi do kapačky a během pár minut mi bylo prima. Ptala jsem se proč to :?: :o že posledně mně nic nebylo a dověděla jsem se že jsem měla velké srůsty a operace trvala déle /2 hod,/ a tudíž jsem měla silnější narkozu a tělo na ni takhle reagovalo. Ale rozhodně to všude říkej nic tím nezkazíš..... :!: :!: :o Moc ti držím palečky a neměj strach :P :!:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 čer 2007 19:34 

No určitě to všude nadiktuju a algifen si hned přibalím do tašky do nemocnice. No a jak si říkala o té bolesti za krkem tak to bude u mě velikánskej problém aprotože mám nemocnou krční páteř. No ale pro krásu se musí trpět. Už se moooc těším až to budu mít za sebou

SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 čer 2007 22:14 

Mě taky bolelo po operaci za krkem... a taky hlavně ramena.. ale mě nic o podložce neříkali - mě bylo řečeno, že je to po té operaci normální, že je to z toho, jak jim na sále visíš - tak tě musej přivázat za ruce (ramena)..
Elenka tady kdysi krásně popisovala, že ji musej přivázat, to aby jim neuletěla pryč, jakmile ji nafouknou... hihi.. vzpomínáš, Eli?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 čer 2007 23:51 

Marie S. to ti asi jen po tom slunci trochu hlavička vynechává,píšu na metříku kila,těch 134 jsou kila které chci celkem zhubnout,ano vážila jsem přes 200kg ,a pod metříkem máš první číslo kolik jsem zhubla a to druhé kolik mi ještě zbývá.Tak doufám že ti to jako vysvětlení stačí :P :lol:ikdyž metřík máme na principu stejný tak by jsi mu měla rozumět :shock: :roll:

14.03.2009 abdominoplastika s přešitím pupíka
27.10.2009 redukce - záda
26.10.2010 redukce- ruce
4.10.2011 redukce vnitřních stehen

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 čer 2007 07:08 

Tom co tady popisujete...i to jsem zažila a taky se toho nejvíce obávám...stavu po narkoze...po prvním císařském řezu mi bylo fakt dost blbě...zvracela jsem jak blázen a motala se se mnou celá postel, vlastně i pokoj a tak dobré 2 dny to trvalo, než to přešlo, ani jsem mezi tím moc neregistrovala, že jsem v porodnici, že mi vozí dítě na krmení....fakt, bylo to hnusné, moje mamka, když mě po operaci viděla, tak brečela, prý jsem byla jak mrtvola, všude jsem měla hadičky, pak i ještě dva dny cévku, nebyla jsem schopná stát, řekla bych, že jsem měla i poporodní depresi, že už asi nikdy nebudu schopná vstát z postele, natož se postarat o dítě, když za mnou sestřičky přišly, že mám vstát, že mi pomůžou a půjdem se osprchovat, tak jsem si ťukala na čelo, že to nemůžou myslet vážně, že jsem lazar a že asi zůstanu na vozíku, byly hodné, pomohly mi, vytrpěly chudinky i mé blbé řeči, měly trpělivost, tak mi pomohly vstát a jak jsem vstala, tak rychle jsem šla k zemi...zachytily mě a daly sednout na postel, chvíli jsme čekaly a pak jsem se opírala o židli a sunula jí před sebou až před sprchu a sestry mě podpíraly, ve sprše jsem jenom stála a říkala, ať si se mnou dělají co chtějí, že já už nemůžu nic....fakt hrozný...přežila jsem to, i když v porodnici jsem byla ještě 3 týdny, špatně se mi hojila jizva, hnisala, pořád z ní něco teklo a já si říkala, že další dítě nikdy, ani operaci......ale člověk míní......po 3 měsících po tomto zážitku jsem byla pod kudlou znovu...žlučník...měla jsem takové záchvyty i při dietě a lécích a občas i infuzích, až po jednom velkém záchvatu jsem ještě ráda pod tu kudlu šla....už předem jsem řvala, že se nejvíc bojím narkozy a jak mi je po ní zle...fakt tam něco přimíchali a já byla hned po operaci jako rybička a tak to pak bylo se všemi operacemi...už i teď jsem na to hned upozorňovala, ale řekli mi, že se nemám čeho obávat a mám se domluvit s anesteziologem..........což rozhodně udělám...tak doufám, že mě tento zářitek nepostihne znovu, ale říkám si, že horší než gastro to nebude.....tomu se zatím nic nevyrovnalo.....a doufám, že ani nevyrovná

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 čer 2007 07:10 

jo a ještě...ramena mě taky bolely, ale prý je to i tím, jak se do Vás dostane vzduch, tak ten se někde v těle vždy usadí...než vyleze kudy má :lol: , mě se vždy usadil v ramenou, myslela jsem si, že mi prasknou, ale jen co šly větry ven, tak bolest se ztratila....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 čer 2007 07:15 

Taky10,tak jsem nepřeháněla,co? :? :roll: :? ?To gastro je fakt humáč :shock: :? !A co se týče narkóz,už jsem si taky vytrpěla svoje,tak budu taky zavčasu hlásit,jak mi je příšerně zle po narkóze :? :roll: :? .Císaře mi dělali v epiduralu a bylo to v naprosté pohodě,i když posadit se poprevé po císaři je taky zážitek.Jsem si vždycky začala sedat cca 1 hod. před začátkem návštěv :lol: :lol: :lol: .Ale jinak mi nic nebylo,jako kolapsy,blitíčko a tak..... Ale to gastro,děkuju pěkně :? :roll: :? !

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 čer 2007 07:19 

Danielko, fakt zážitek...no jdeš přede mnou na operaci, já o týden později, tak mě budeš informovat.....budu napjatá, ještě jsem se chtěla zeptat, všechny vyšetření mám za sebou, na operaci jdu 16.7.,ale nechápu, proč ještě týden před tím jdu znovu na internu, na krev a na vyšetření, na ekg a spirometrii, když jsem vše měla v pořádku, měli jste to taky tak????

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 čer 2007 07:31 

Prcinky moje,
nebojte se - není to taková hrůza.
Já jsem za hodinu po převezení na pokoj už šel sám na záchod.
A věřte tomu: Čím dříve vstanete, tím dříve všechny ty plyny a jedy půjdou z těla ven a bude vám líp.
A bolest? - ta se dá dnes utišit. Setkáte se s ochotou každému od bolesti ulevit.

Gastrická bandáž 13.6. 2007 v ISCARE Praha,
pro hiátovou hernii 10.12. 2013 zrušeno
Sleeve resekce 14.8. 2014 ve Valašském Meziříčí

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 čer 2007 07:53 

Moravane díky...snad žádná bolest nepřijde...algifen si taky raději přibalím....jistota je jistota....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 čer 2007 08:45 

Pro Taky10 - To předoperační je úplně normální, oni nesmí být ty výledky starší 14ti dnů. To kvůli tomu, kdyby jsi měla nějakou infekci v těle a tak. Já to absolvuji právě teď. Ráno jsem byla na náběrech a do týdne to ostatní.

SKYPE - veronika5382

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina