Tom co tady popisujete...i to jsem zažila a taky se toho nejvíce obávám...stavu po narkoze...po prvním císařském řezu mi bylo fakt dost blbě...zvracela jsem jak blázen a motala se se mnou celá postel, vlastně i pokoj a tak dobré 2 dny to trvalo, než to přešlo, ani jsem mezi tím moc neregistrovala, že jsem v porodnici, že mi vozí dítě na krmení....fakt, bylo to hnusné, moje mamka, když mě po operaci viděla, tak brečela, prý jsem byla jak mrtvola, všude jsem měla hadičky, pak i ještě dva dny cévku, nebyla jsem schopná stát, řekla bych, že jsem měla i poporodní depresi, že už asi nikdy nebudu schopná vstát z postele, natož se postarat o dítě, když za mnou sestřičky přišly, že mám vstát, že mi pomůžou a půjdem se osprchovat, tak jsem si ťukala na čelo, že to nemůžou myslet vážně, že jsem lazar a že asi zůstanu na vozíku, byly hodné, pomohly mi, vytrpěly chudinky i mé blbé řeči, měly trpělivost, tak mi pomohly vstát a jak jsem vstala, tak rychle jsem šla k zemi...zachytily mě a daly sednout na postel, chvíli jsme čekaly a pak jsem se opírala o židli a sunula jí před sebou až před sprchu a sestry mě podpíraly, ve sprše jsem jenom stála a říkala, ať si se mnou dělají co chtějí, že já už nemůžu nic....fakt hrozný...přežila jsem to, i když v porodnici jsem byla ještě 3 týdny, špatně se mi hojila jizva, hnisala, pořád z ní něco teklo a já si říkala, že další dítě nikdy, ani operaci......ale člověk míní......po 3 měsících po tomto zážitku jsem byla pod kudlou znovu...žlučník...měla jsem takové záchvyty i při dietě a lécích a občas i infuzích, až po jednom velkém záchvatu jsem ještě ráda pod tu kudlu šla....už předem jsem řvala, že se nejvíc bojím narkozy a jak mi je po ní zle...fakt tam něco přimíchali a já byla hned po operaci jako rybička a tak to pak bylo se všemi operacemi...už i teď jsem na to hned upozorňovala, ale řekli mi, že se nemám čeho obávat a mám se domluvit s anesteziologem..........což rozhodně udělám...tak doufám, že mě tento zářitek nepostihne znovu, ale říkám si, že horší než gastro to nebude.....tomu se zatím nic nevyrovnalo.....a doufám, že ani nevyrovná
_________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji...
|