AHoj holčiny,
tak nebudete se tu hádat kvůli nemocnicím...tak já to mám takto....nejdříve jsem napsala mail do té jejich poradny, odpověděli mi za nějaký den a dali číslo s infem, že tam jsou v pondělky...MLUVÍM O FN-OSTRAVA, zavolala jsem si tam a sestřička mi dala termín 1. návštěvy a řekla mi, že mám přijet už s doporučením od obvodního...tak jsem tam přijela a šla za doktorem,....trochu flegmoš, ptal se, zapisoval, ale na cokoliv jsem se zeptala, tak jasně odpověděl ! dal mi papír s tím, co si mám zajistit za vyšetření a bylo tam: plíce (spirometrie), gastro v prvém řadě !!! nutnost, jak říkal, dál psycholog a sono břicha (tam kontrola jater, ledvin, cév...atd) s těma 4 výsledkama jsem přijela do FN, zkontolovalai a dali mi další papíry...3 A4 poučení o co jde, jak to bude fungovat...atd.....a potom seznam dalších už předoperačních vyšetření a to je komplet krevní rozbor (byla jsem teď ), moč (komplet), a intera mě čeká zítra...(EKG, ...atd..) vše nesmí být starší 2 týdnů.... s tímto jedu v pátek na tzv. předpříjem, kde jdu ještě do anesteziologické ambulance, domluvit anestezii....a v úterý n a6.15 na příjem a asi hned na opku...no a doufám, že bude vše ok a v neděli mě pustí domů...
Jinak ještě ta tekutá : další dotaz mám.....to jako ty cca 3 týdny popíjíte jako průběžně celý den? Nebo jako např. snídaně 100ml kakao, potom popíjím, oběd 100ml vývaru a potom zase popíjím....nebo jak to teda je? A jaké množství se popíjí v období té tekuté...když potom až už se jí normálně, se má mezi jídly vypít co jde??
Děkuji

33 let, 2 děti, 1 manžel
váha před operací 161 kg
termín tubu 22.6.2012 Valašské Meziříčí - prim. MUDr. Bařinka TUBU ZVLÁDNUTA A CÍTÍM SE SKVĚLE UŽ OD 2. hodiny po probuzení z narkozy, až mě to překvapuje...

Tak vstříc novým zítřkům