fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 21 srp 2025 17:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 27 čer 2012 10:57 

Mattoni a při té váze 300 kg toho pána z dokumentu by hodně lidí asi napsalo, že tubu je málo, že má jít na bypass, udělali mu jen tubu víc mu asi ani nenabízeli, byl to rok 2004-5 asi nic dalšího nebylo. Proč si myslím, že by to šlo je to, že Cami je chlap, ženské bych plikačku nezmínila, chlapům to jde snadněji, když trošku máknou nemají problém nastartovat metabolismus. Takže to je otázka co opravdu chce a co do toho je ochoten vložit. Stejně si to Cami rozhodne po konzultaci s mudrem a s váma ;)

V tom dokumentu byla humorná vložka od vedoucí kurzu na hubnutí, kde ten pán několikrát shazoval, pokaždé se podařilo něco, ale pak dlouhodobě to nedal a přibral na víc a víc a víc kilo a tak pořád dokola a nahoru ... A ona mu operaci velice rozmlouvala, v tu chvíli mě napadlo že snad jen kvůli penězům, přece by na něj nekoukala ještě dalších x let nebo nevím co měla za důvod, dokud by ho to nezabilo. Šel se s ní rozloučit, dal jí sbohem. Škoda že to nedali dál, ještě tam byl se spoustou kůže na sobě, ještě nevypadal nijak zvlášť, sledovali ho jen asi rok nebo rok a půl po operaci.

PříspěvekNapsal: 27 čer 2012 11:35 

Zdravím všechny z Německa tady zataženo,ale Všem zde přeji slunečný a usměvavý den.
Boužel TV tady nemám tak mi ten pořad utekl,ale jak napsala Trixl uvidím co mi řekne Mudr.,kolega který mne k tomu dokopal a chystá se na operaci v Turnově tak řekl že na naše kila mu doktorka řekla pouze bypass no uvidím co řeknou mně až se dostanu na řadu :D jen doufám že neuslyším to co od hodně lidí "hele zkus míň žrát" :D jenže těm co můžou sníst na oběd 15knedlíku,kačenu a zapít to 2litry piva a nepřibere ani deko se to mluví.Já se jen na to mrknu a mám kilo navrch,ale z těch řečí si nic nedělám.

život je boj tak ho bojuj ať vyhraješ

6.12.2012-tubu Ostrava
11.12.2012-propuštěn z nemocnice a začínámé

PříspěvekNapsal: 27 čer 2012 11:54 

Cami
určitě Ti mudr poradí ale jak si sám napsal, je bypass vhodné řesení i podle Mudry ale myslím si, že ani tubu není špatné řešení.... já měla 150kg skoro a hubla jsem rok, pak jsem otěhotněla, jinak bych hubla ještě dál... ale já sama za sebe bych do plikace se svými kily nešla, vyhrálo to tubu ...
pročítej forum, snad tě dovede na správnou cestu a rozhodneš se správně, všichni operovaní píšou své zkušenosti a těma jsem se řídila i já... jak komu je po operaci, jak to snáší, jak jí a jaký je hlavně jeho život po operaci... :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 27 čer 2012 13:49 

Ahoj holky,
tak se hlásím z domu....Najela jsem si na tekutou a budu se snažit, dle rad, jíst co 2,5-3 hodiny.....ale když teď vidím talířek s meruňkama a broskvema...tak těžce, těžce lituju :-))) že ještě nemůžu......jinak mám skoro týden tekuté hotov....protože v pátek bude týden od opky, tak ještě dojít do těch 3 týdnů a tekutá bude končit. :-))) JInak před opkou jsem dala dolů 3kg, protože jsem na to měla jen 6 dní, ale povedlo se a v nemocnici, dneska jsem se vážila, jsem dala trochu přes 7kg dole, takže fajn......jdu zkusit posunout metřík.....
Jo a ještě dotaz.....co teda holky s tím koktejlem z jahod a pecičky? Nutriční i primář říkali proč ne, některé z Vás taky proč ne a někdo rozhodně ne..Jsem 5. den po opce :-)
Díky a všechny zdravím :-)

Obrázek

33 let, 2 děti, 1 manžel
váha před operací 161 kg
termín tubu 22.6.2012 Valašské Meziříčí - prim. MUDr. Bařinka

TUBU ZVLÁDNUTA A CÍTÍM SE SKVĚLE UŽ OD 2. hodiny po probuzení z narkozy, až mě to překvapuje... :-)
Tak vstříc novým zítřkům :-D

PříspěvekNapsal: 27 čer 2012 13:49 

Zdravím všechny děvčata,všechny muže a ještě zatím za bukem schovaného Vojtíška :wink: :lol: Po týdením wellnes a fitnes pobytu v Brele na Makarské hlásím příchod. Píši teprve dnes,protože se z toho v práci můžu poséřit. Plný stůl papírů,ale dnes tedy už musím sem něco napsat. Přinejmenším pozdrav. Bylo tam supr,jelo nás 31 bab(42-64 let),všechny cvičily,všechny se opalovaly nahoře bez,všechny fandily při fotbalu s Poláky v hospodě na pobřeží a všechny si všimly při mém nástupu do autobusu(ony jely z Třebíče a já ze Znojma) že jsem zhubnula!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 27 čer 2012 14:05 

katarino...vítej doma! :P
já bych ty semínka z jahod nepokoušela...můžou se zachytit v čerstvém švu a zanítit se a máš na průšvih zaděláno. :roll:
Na tekuté především čistý silný vývar, potřebuješ energii, abys zvládla rekonvalescenci.

Obrázek

Motto: kdo nechce, hledá důvody... kdo chce, hledá způsoby...

termín tubu: 26.1.2012, MUDr. Šimoník-Mostiště při 125,6kg
18.9.2013, abdominoplastika + paže, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno
4.12.2013, převisy stehen-ex, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno
Obrázek

PříspěvekNapsal: 27 čer 2012 14:24 

Katarino
Vítej v novém životě!
Ty pecičky z jahod jsou právě nebezpečné, protože jsou tak malinké, mohou uvíznout ve švu a komplikace je hned :roll: Přeceď si to přes sítko nebo raději přes punčochu. Já za sebe musím říct, že mě vývar vůbec nezasytil, mohla bych ho pít furt a nic :oops: :roll:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 27 čer 2012 15:17 

Přeji všem krásný pohodový den :wink:
Deli:Děkuji,určitě bude lépe,já tomu věřím,že ano,už toho trápení bylo dosti a je na čase to změnit :wink:
Onoika:No tak já jsem také zvědavá co mi řeknou v pátek na první kontrole.Já budu měsíc a den po opce.A hlavně jsem zvědavá kolik jsem zhubla a o kolik cm jsem štíhlejší :lol: :wink:
katarinkaVítej doma a přeji brzké zotavení a úspěšné posouvání metříku tím správným směrem:wink: No jak tu píšou holky já bych to neriskovala a raději ten koktejl přecedila.

28.5.2012-Opka-plikace na OBklinice-úspěšně za mnou :0)))

Obrázek
V den opky 108kg
Hurá k lepším zítřkům a úspěšným úbytkům na váze :0)))

PříspěvekNapsal: 27 čer 2012 15:38 

katarina32
vítej doma a v novém životě :!: :wink: toho ovoce nelituj, dočkáš se, neboj :wink: ale jahodový koktejl raději bez peciček... na ty je po operaci přece jen brzy... jedině přecedit :wink:

Helik
vítej po dovolené v realitě :lol: a Vojtíšek zdraví taky :lol:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 27 čer 2012 15:52 

Hezký podvečer no četla jsem příspěvky a trochu mě to vyděsilo nějak ten týden je začarovaný bud se někdo ozve ,že měl trochu problém po opce ,nebo zase ,že měl cizého člověka v práci pak tu máme jidelníček který není zase tak jaký by měl být a nakonec abych dodala co mě řekla psycholožka ,že po plikaci se vše dá se říci změní jak po stravě tak i po psychické stránce a prý si mám dávat jen pozor na to jak se budu cítit jak bude problém nějaký neřešit to sama .Řekla ,že měla případ že člověk po operaci díky stresu a neopatrnosti se vyjedl až na 160 kilo bud mě chtěla nahnat strach nebo se to stává a člověk by měl být nato připravený a hlavně nevzdávat to .Já osobně vše v práci řekla a podpora veliká a jemi jedno co si kdo o mě myslí oni pak budou čumět :shock: a já se budu cítit jen dobře .Jinak vše co se píše zde by mělo tady i zde zůstat a nikdo nemá právo lézt někomu až do práce pro mě je to hulvát a je jedno že je to žena .Někdo prostě nestojí o popularitu nebo o kritiku každý by se měl starat o sebe :!: :!: :!: :!: :!: :!

Obrázek
36let dvě děti kluk 15 holka 6 let
Muž pomáhat a hasit dva psy -))
konzultace 24.5 2012 - zvládla
sono- 8.6-jsem zvládla -) doktorka z utrazvuku drží palce i když mě neznala-))
gastroskopie 12.6-uspěšně jsem zvládla byla i pochvala-)))
psycholog 22.6- snad vše je ok
endokrinologie-10.7-

PříspěvekNapsal: 27 čer 2012 16:38 

Helen teda ty máš "dobrou" doktorku. Jistojistě ti sděluje historky ze života obandážovaných lidí. Tam bohužel problémů bylo hodně kvůli bandáži samotné a lidi jsou taky různí viz. příhodičky s pacientkami co těsně po operaci snědly jablko nebo housku a díky svojí blbosti a nedisciplíně se ocitly na aru. Heleď máš to ve svých rukách, nebudeš mít v těle nic nepatřičnýho co by se mohlo podělat a znemožnit hubnutí. No ale pokud si nejsi sebou jistá a chceš si to pojistit, tak místo plikačky zvol tubu. Ale ty máš tady informace, spřízněné duše, tak neboj, budeš to mít ok :)

PříspěvekNapsal: 27 čer 2012 17:12 

:wink: trixl Tak já jasno mám neodradí mě to od plikace a je fakt ,že by jsi měli odpustit zastrašovat jinak vše proběhlo v pořádku neboj vyděsilo ,ale neodradilo nejsem padavka a tohle forum kdyby opravdu nebylo asi bych uvažovala jinak fota všech tady mluví za vše .Člověk se musí přizpůsobovat svému tělu a pokud i moje chování to změní tak mam kolem sebe spoustu lidí co mě mají rádi a myslím to i v práci .Takže pokud nebudu si s něčím po operaci vědět vím kam se
obrátit no přeci SEMMM-))))

Obrázek
psycholog 22.6-snad vše v pořádku zpravu jsem ještě nedostala
endokrinologie-10.7-

PříspěvekNapsal: 27 čer 2012 17:17 

trixl
tak teď jsem z tebe zmatená :roll:
Cami má 165kg a jemu píšeš o plikaci, že ta by mu mohla stačit.... :shock: :roll:
helen.kocová má podstatně méně 119kg a té místo plikace píšeš o tubu? :roll:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 27 čer 2012 17:24 

helen.kocova
jsem ráda, že si pevně stojíš za svým rozhodnutím a jdeš i přes překážky... tak jsem to měla i já... a to je dobré znamení, že to i po operaci zvládneš a jsi připravena na nový život...
psycholožka se tě snažila odradit, ale zvládla si to dost dobře.... ono totiž ten život po operaci je teprve život, nikoliv přežívání a jestli je to plikace nebo tubu, je to o kilech, co ti půjdou dolů a budeš se cítit mnohem, mnohem lépe, nebudeš se za sebe stydět ale budeš na sebe hrdá... nic zásadního a špatného tě po operaci nečeká..... to by si tady musela číst holky, které by byly potvrzením toho, co ti psycholožka řekla.... tady jsou skuteční lidi po plikaci... ne představa, jak by to mohlo vypadat :roll:
takže je vidět, že jsi opravdu rozhodnutá a já Ti moc gratuluji k tomu, že se nenecháváš zastrašit a odradit ostatními... :!: :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 27 čer 2012 17:40 

:wink: Mattoni si piš jen mě vyděsilo to co tu ostatní zaživají poslední dobou i to jak se staví ostatní lidi k tomu ,že si někdo s okolí nechá udělat plikaci nebo tubu nebo jiné další zákroky vždyt by měli být sakra při nás né dělat bubububu a hlavně i okolí by mělo být v pozitivum a dotoři jakby smet myslím ,že proto je toto forum aby lidi věděli ,že existuje NADĚJE která netrvá 5minut ,ale celý život a to je podstata tohoto fooora správně se rozhodnou a být oporou.Kolikrát tady čtu i věci soukromé co všechny potká i v životě a rozhodně neutím to někam vytrubovat a když už si povídám s holka v práci jsme skvělá parta a řeknu jen jaké ůspěchy máte nic ze soukromí mám další adeptky na plikaci čekají jen jak dopadnu já a je důležitý to přenášet dál-))))

Obrázek
psycholog 22.6-snad vše v pořádku zpravu jsem ještě nedostala
endokrinologie-10.7-

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina