Hezký podvečer no četla jsem příspěvky a trochu mě to vyděsilo nějak ten týden je začarovaný bud se někdo ozve ,že měl trochu problém po opce ,nebo zase ,že měl cizého člověka v práci pak tu máme jidelníček který není zase tak jaký by měl být a nakonec abych dodala co mě řekla psycholožka ,že po plikaci se vše dá se říci změní jak po stravě tak i po psychické stránce a prý si mám dávat jen pozor na to jak se budu cítit jak bude problém nějaký neřešit to sama .Řekla ,že měla případ že člověk po operaci díky stresu a neopatrnosti se vyjedl až na 160 kilo bud mě chtěla nahnat strach nebo se to stává a člověk by měl být nato připravený a hlavně nevzdávat to .Já osobně vše v práci řekla a podpora veliká a jemi jedno co si kdo o mě myslí oni pak budou čumět

a já se budu cítit jen dobře .Jinak vše co se píše zde by mělo tady i zde zůstat a nikdo nemá právo lézt někomu až do práce pro mě je to hulvát a je jedno že je to žena .Někdo prostě nestojí o popularitu nebo o kritiku každý by se měl starat o sebe

:!

36let dvě děti kluk 15 holka 6 let
Muž pomáhat a hasit dva psy -))
konzultace 24.5 2012 - zvládla
sono- 8.6-jsem zvládla -) doktorka z utrazvuku drží palce i když mě neznala-))
gastroskopie 12.6-uspěšně jsem zvládla byla i pochvala-)))
psycholog 22.6- snad vše je ok
endokrinologie-10.7-