fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 24 srp 2025 10:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 05 črc 2012 07:15 

Lubinka píše:
A musím jíst DIETNĚ!!!!!!ne teda vždy a vše :oops: :oops: ,ale musím,na mě prostě nic nedělání a kalorické bomby nezabírají a dle mudr na květnové kontrole je tohle další etapa,nastolit pohyb a dietnější jídla.Prostě když si dám bombu tak to vycvičit

a to je přesně to, co říkám celou dobu - dietní jídla atd nastolit až tehdy, když se váha zastaví a nejde dolů nebo klidně jde i nahoru, to je právě to, do čeho, kam člověk může sáhnout... když jí od začátku samé dietní věci, kam by ted asi sáhl?? no jasně, že NIKAM, ptž už by nebylo kam.... :wink:

Jinak přeji všem krásný den :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 05 črc 2012 08:02 

Zdravím všechny bojovnice a bojovníky, diagnozy moje milené......

Přečetla jsem pár posledních stránek kavárny a děkuji pisatelům za otevřenost. Besti, Lubinko, Mattonko, Milčo - díky!
Jste jedničky! :wink:

Vězte však, že nějaké to kilo navíc není žádná tragedie, pokud jste jinak zdravé :!: :!: :!: :!:

Mějte se všichni moc a moc fajn a přeji krásné prázdniny!

Vaše Sojka

47 let*20letá dcera*chápající přítel bez chapadel

PříspěvekNapsal: 05 črc 2012 09:08 

jinak ještě doporučuji pročíst tyto 2 chlívky o NEhubnutí :arrow: viewtopic.php?f=26&t=1046 a viewtopic.php?f=52&t=1049 :wink:

Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 05 črc 2012 10:14 

verca
do těch chlívků už taky nakukuji :D budu je totiž potřebovat jak sůůůl :P

Lubinko
a co stes? ten za to taky může třeba... ten si měla a ten třeba způsobil přibírání? nevím, odhaduji... :?:

jane-jane
sojčičko zdravím i tebe a ráda tě tady vidím, kde se pořát touláš a poletuješ? a jak se hlavně máš?

Obrázek

PříspěvekNapsal: 05 črc 2012 14:56 

Mattoni píše:
Fiono
není nás tolik :wink: jen pár a statistiky to tolik nezkreslí...

spíš už většina nechodí, jen se tady drží pár, co chodí od samého začátku, ostatní, co zhubnou, forum již nepotřebují a tak nechodí... neposunují metříky a nepíší, jak se jim vede...
ale myslím si, že pokud by přibývalo problémů tak se vracejí a sama se o tom dočteš, že mají neúspěch a jsou zpět...

vrací se akorát bandáže... ti mají i svůj chlíveček protože jim bandy selhávají...

Mattoni myslím, že lidiček s přibývajícími kg po tubu přibývá, nechodí sem, protože se stydí za to, že i tubu jim nepomohlo a tak chodí na reoperace (bypass), tajně, takže o tom ani nevíme. Jen pár vyvolených se to dozví. Vím už o více děvčatech, co přibrala 20% i více své zhubnuté váhy. Jsou to děvčata, která byla na operaci krátce po mně. Tudíž déle operované. Ale vím jen o těch, s kterými se znám osobně. Nemají zdravotní problémy jako u bandáží, ale po dvou a více letech začaly přibírat, nejdříve to byla deka, pak kg a některé už desítky. Jiné to řeší hladovkami. Takže není vše tak růžové jen proto, že se to tu nepíše.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

PříspěvekNapsal: 05 črc 2012 16:44 

Krásný upocený den všem!!

Tak já mám dneska fakt den!! Odpoledne se mi zvedl žaludek a jak jsem se dávila, tak jsem si vydávila sondu a jelikož se bez ní nenajím, tak musím na pohotovost, aby mi zavedli pod rtg novou. Já jsem fakt exot :mrgreen: :cry: Ale rozhodla jsem se, že pojedu až brzo ráno ať si ten můj krk chvíli odpočine.

Leden 2013 metřík dokončen - jedu dáááál!!

Mám doma dva draky Jarýsek 6 let, Natýsek 2 a taky skvělého manžela

8.3. konzultace Turnov
29.5. váha 108kg - tubu - Mudr Hrubý - opravdový miláček všech boubelek
22.3. abdo - Turnov

PříspěvekNapsal: 05 črc 2012 16:45 

janaaa
tak pokud někdo takový je, má možnost to napsat zde :arrow: viewforum.php?f=52 a když už je to několik let po operaci, tím lépe, když to napíše, myslím, že to není ostuda ale jsou to zkušenosti po letech, jak to doopravdy funguje několik let po operaci...

pak mají možnost si to přečíst všichni a rozhodovat se snadněji než tápat, jak to bude za 5-7 let....

když to nikdo nenapíše, není to tady .... a když teda přibývají.... kde, po čem, po jaké operaci, proč?

Obrázek

PříspěvekNapsal: 05 črc 2012 16:58 

oshry
no já bych ti přála, aby si ji raději nedostala už vůbec... ale je asi ještě brzy? jak dlouho ji máš mít? a jak ti je? cítíš se lépe?

Obrázek

PříspěvekNapsal: 05 črc 2012 17:08 

Mattoni - líp mi je určitě, ale spíš psychicky, že jsem doma. Sondu mi dají , protože až za týden ve čtvrtek jedu do Turnova na kontrolu, tam mi udělají kontrolní rtg s kontrastní látkou, jestli už to neteče a pak se uvidí. Fakt se modlím, aby to byl jen ten týden, ale Hrubáček říkal, že je to hrozně individuální, někdo měsíc, někdo dva a někdo dokonce tři. Tak snad budu ten první připad, ale při svým štěstí???!!! :mrgreen: :evil:

Leden 2013 metřík dokončen - jedu dáááál!!

Mám doma dva draky Jarýsek 6 let, Natýsek 2 a taky skvělého manžela

8.3. konzultace Turnov
29.5. váha 108kg - tubu - Mudr Hrubý - opravdový miláček všech boubelek
22.3. abdo - Turnov

PříspěvekNapsal: 05 črc 2012 17:10 

oshry
tfuj, tfuj, tfuj... ať je to ve čtvrtek :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 05 črc 2012 17:13 

Matoni není to tak jednoduchý přiznat si, že selhali. Jsou to tubulačky, jak už jsem psala. Nedivím se jim, že nechtějí se svým příběhem ven, protože mnozí, kteří sem přišli pro pomoc a pochopení, byli pak napadány a zesměšňovány. I já jsem tu před dvěma lety psala, že začínám přibírat a pak se to otočilo proti mně. Já jsem to však nakonec ustála a váhu si udržuji. Jde to, ale není to bez boje. A jak psala Lubinka, nic není zadarmo a tak je nutné přistoupit k radikálnějšímu řešení.
O přibírání jsem nepsala proto, aby se nováčci báli, ale aby se měli na pozoru. Ono to funguje a krásně, jen se to nesmí zvrtnout a je třeba, aby o tom věděli. Za ty roky co sem chodím, už jsem vás poznala hodně, myslím, že jsem i mnohým byla nápomocna, proto je mi pak líto, když se to nepovede. Stále na fóru zůstávám, protože jsem mu za mnohé vděčná, ale někdy s některými názory nesouhlasím. Každý má ale právo na svůj názor a tak ho respektuji.

PříspěvekNapsal: 05 črc 2012 17:26 

janaaa
stále platí to, co jsem napsala, je tady od toho založené téma :arrow: viewforum.php?f=52 a pokud se to tam nenapíše, není to tam ...

nemají to tady problém napsat holky několik měsíců po operaci, jako právě Lubinka, bestickova, milcashonzikem, tak proč by to nemohli napsat i ostatní, několik let po operaci, když to dokázaly holky pár měsíců po opce... a taky to nebylo pro ně jednoduché nebo že by jo??? :roll:

mluvit za ně může kdo chce... ale důležití jsou hlavně oni sami, aby se podělily právě o to, proč to nejde, kde je chyba, co udělaly špatně... takže to je pro nás všechny důležitější než když tady nikdo není, nikdo nec nepíše ale problémy "prý údajně" jsou :wink:
ale jsou tajné :shock: :roll:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 05 črc 2012 17:33 

janooo nevím, ale zdá se mi, že to trošku více dramatizuješ..... ten, kdo sem v minulosti přišel pro pomoc a pochopení, ten ho tady vždycky dostal - alespon za tu dobu, co sem chodím. Je jasné, že pokud sem někdo napíše příspěvek, který nemá hlavu, ani patu a ve kterém se ani pořádně nedočteš, co dotyčného trápí atd, že pochopení a pomoc nedostane, ptž není důvod, proč chápat NEsmysluplné příspěvky....(a pár takových tu opravdu bylo)

A proti Tobě se tu neotočilo nic, tenkrát jsi nebyla pochopena úplně z jiného důvodu a to jsi potom i přiznala, na to si moc dobře pamatuji....

Další věc je ta, že tu píšeš "o lidech, kteří selhali nebo přibrali, kteří se stydí sem napsat atd" - můžeme tomu věřit, ale také nemusíme, je to na každém z nás, ti lidé sem nepíší, takže nikdo z nás nemůže vědět, kolik je na tom pravdy...osobně si myslím, že je těžké si věc přiznat hlavně sama sobě, jak jsi ted psala, jsou lidé, kterým to problém nedělá, bohužel jsou lidé, kterým ano a v neposlední řadě jsou lidé, kteří to řešit chtějí anebo naopak nechtějí - to je také každého věc, boj, nazveme si to každý podle svého....já tu znovu opakuji a řekla jsem to už několikrát, že NIKDO z nás nemůžeme vědět, co bude za několik měsíců, natož let a kdoví, třeba se jednou sejdeme všichni na bypassu a nebude to tady už žádné tabu, jako je tomu u některých doposud :wink:

Mattonko přesně tak - problémy byly a budou, ale nikdo o nich nemůže vědět, když tu nejsou napsány a jsou jenom "prý" - s tím naprosto souhlasím.

Je opravdu potřeba to sem napsat, v čem a kde udělali ti lidé chyby, aby ostatní věděli, čeho se vyvarovat nebo naopak, čím tělo a hubnutí opět nastartovat - já sem také napsala své selhání, pokud se to tak dá nazvat a zároven jsem napsala, kde jsem dělala chyby a čím jsem hubnutí opět nastartovala - to samé by měli udělat i ostatní - takže je to potom jen debata o houně, když nejsou konkrétní lidé, konkrétní problémy a konkrétní chyby :roll:

Janiii pokud jen trochu můžeš, zkus říct dotyčným lidem, aby se o svůj příběh podělili, určitě to sem bude velkým přínosem, hubnout tady chtějí/chceme všichni, v tom jsme si rovni, za pár písmenek nic nedají :wink:

PříspěvekNapsal: 05 črc 2012 18:07 

:lol: Dramatizuju? Vymýšlím si? Jak jinak, že?
Věro, uvědom si, že ne každý dokáže písemnou formou vyjádřit vše tak, aby to dávalo smysl. A to, co tobě připadá nesmyslné, neznamená, že to tak připadá i ostatním.
Věřit nemusíš, je to na každém at si to přebere, reagovala jsem pouze na poznámku Matoni:
"Fiono není nás tolik jen pár a statistiky to tolik nezkreslí... "

PříspěvekNapsal: 05 črc 2012 18:09 

Jenom bych chtěla napsat, že když jsem začala psát , že mi jde váha nahoru, tak mi taky občas napíše někdo, že má taky problémy s přibíráním, ale nechtějí to sem psát, každej jsme jinej, já na sebe vyžvatlám kdeco a pak se divím, že někdo příjde za mnou do práce a všem to tam řekne :roll: :roll: ale to je moje blbost :shock:
já jsem přibírání nezvládla a tak to řeším reoperací, někdo si možná myslí, že se přežírám, já mám někdy pocit, že toho sním míň jak ti šťastní, co jim to dobře hubne :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina