janooo nevím, ale zdá se mi, že to trošku více dramatizuješ..... ten, kdo sem v minulosti přišel pro pomoc a pochopení, ten ho tady vždycky dostal - alespon za tu dobu, co sem chodím. Je jasné, že pokud sem někdo napíše příspěvek, který nemá hlavu, ani patu a ve kterém se ani pořádně nedočteš, co dotyčného trápí atd, že pochopení a pomoc nedostane, ptž není důvod, proč chápat NEsmysluplné příspěvky....(a pár takových tu opravdu bylo)
A proti Tobě se tu neotočilo nic, tenkrát jsi nebyla pochopena úplně z jiného důvodu a to jsi potom i přiznala, na to si moc dobře pamatuji....
Další věc je ta, že tu píšeš "o lidech, kteří selhali nebo přibrali, kteří se stydí sem napsat atd" - můžeme tomu věřit, ale také nemusíme, je to na každém z nás, ti lidé sem nepíší, takže nikdo z nás nemůže vědět, kolik je na tom pravdy...osobně si myslím, že je těžké si věc přiznat hlavně sama sobě, jak jsi ted psala, jsou lidé, kterým to problém nedělá, bohužel jsou lidé, kterým ano a v neposlední řadě jsou lidé, kteří to řešit chtějí anebo naopak nechtějí - to je také každého věc, boj, nazveme si to každý podle svého....já tu znovu opakuji a řekla jsem to už několikrát, že NIKDO z nás nemůžeme vědět, co bude za několik měsíců, natož let a kdoví, třeba se jednou sejdeme všichni na bypassu a nebude to tady už žádné tabu, jako je tomu u některých doposud
Mattonko přesně tak - problémy byly a budou, ale nikdo o nich nemůže vědět, když tu nejsou napsány a jsou jenom "prý" - s tím naprosto souhlasím.
Je opravdu potřeba to sem napsat, v čem a kde udělali ti lidé chyby, aby ostatní věděli, čeho se vyvarovat nebo naopak, čím tělo a hubnutí opět nastartovat - já sem také napsala své selhání, pokud se to tak dá nazvat a zároven jsem napsala, kde jsem dělala chyby a čím jsem hubnutí opět nastartovala - to samé by měli udělat i ostatní - takže je to potom jen debata o houně, když nejsou konkrétní lidé, konkrétní problémy a konkrétní chyby
Janiii pokud jen trochu můžeš, zkus říct dotyčným lidem, aby se o svůj příběh podělili, určitě to sem bude velkým přínosem, hubnout tady chtějí/chceme všichni, v tom jsme si rovni, za pár písmenek nic nedají