Tyniko,
já jsem přece nenapsala, že jsi rozmazlené děcko. Právě proto, že Tě přece neznám. Napsala jsem, že mi Tvoje příspěvky připomínají rozmazlené děcko, a to teda připomínají. I tento, co cituji. Vydupáváš si, vynucuješ. Já Tě neodsuzuju, jen jsem Tě chtěla navést na to, že některé věci nejdou vynutit. Ale vidím, že jakákoliv snaha je v tomto směru zřejmě zbytečná... Jak říká Muchomůrka, trochu více pokory by to chtělo.
Tynika píše:
Na té OB klinice jsou vyjmenovány všechny druhy operací, z toho jsem vydedukovala, že je všechny provádějí... Nikde sem tam nenašla větu - děláme jen to nebo to....
Kdyby mi to pojištovna neproplatila, určitě bych do toho jít nemohla....
Ale máte pravdu, před pár dny jsem nemohla jako obykle usnout a tak jsem přemýšlela, jak dál.. pak mi ta myšlenka vyvstala na povrh a zapla se, jako žárovka nad hlavou.. jednoho dne jsem si prostě řekla, že jsem našla řešení.. vám se tohle nikdy nestalo ? A myslím si, že určitě budu mít k dispozici stejně jako jindy, mnoho času k přemýšlení.. než totoži člověk projde všemi prohlídky, než se vůbec dostane na řadu.... Pořád je cesta zpět, může si to rozmyslet... Když už jsem se do toho pustila, začala jsem číst vše, co je potřebné... Já nepsala, že nemám ráda když mi člověk napíše to zlé, jen nemám ráda, když mě někdo nezná a napíše, že jsem rozmazlený děcko, to mi pak moc úcty k tomu člověku nepřinese, to je jako kdyby Vám někdo řekl, že jste taková a maková..a vy by jste se k tomu člověkovi pak měl chovat dobře? Vždyt takový slova tu nejsou zapotřebí, kort když toho člověka zná někdo 2 dny s několika málo příspěvkama... Nikdo nemá rád, aby ho lidi odsuzovali za to, jaký má tělo, ale někdo to sám dělá.... asi tedy není moc rozdíl jestli je čloěk tlustej nebo hubenej...

27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
CARPE DIEM!