fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 12 zář 2025 16:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2127, 2128, 2129, 2130, 2131, 2132, 2133 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 20 srp 2012 13:21 

Teresičko,
vítej doma!!! :-)
Na to nakupování hader se vyprdni.... teda zatím fakt vydrž :-) Já mám cca 3měs. po operaci a hnula jsem se o 2 velikosti (z 50 na 46)a za měsíc tuším, že se už vejdu dobře do 44 :-)
Bylo by sice fajn si ve slevách něco hezkého nakoupit, ale vůbec netuším, kam se s tou váhou dostanu, tak si teď nekupuji pro jistotu vůbec nic.. Ale já jsem sysel...a jak jsem přibírala tak jsem si ty "malé hadry" odkládala a doufala... ,-) že je ještě třeba obleču :-) tak teď je s radostí postupně vytahuji :-)

37let, 2 úžasné děti a bezva manžel :) BMI 42, v den opky 113kg
23.5.2012 MINI-BYPASS OMEGA... Turnov :) MUDr. Hrubý :-)

PříspěvekNapsal: 20 srp 2012 13:21 

Holky!!!
Pitnej režim v těchhle hicech!!!...a sladké nápoje na energii, žádnou jen čistou vodu! :wink:
( a furt nehulit a nepít kafe, viď muchomůrko jedna jedovatá!!! :twisted: :twisted: )

Obrázek

Motto: kdo nechce, hledá důvody... kdo chce, hledá způsoby...

termín tubu: 26.1.2012, MUDr. Šimoník-Mostiště při 125,6kg
18.9.2013, abdominoplastika + paže, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno
4.12.2013, převisy stehen-ex, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno
Obrázek

PříspěvekNapsal: 20 srp 2012 13:24 

:D :D :D Svatá pravda, rozumná řeč!!!! :D :D :D

PříspěvekNapsal: 20 srp 2012 13:26 

Tak já zkusím ještě ten Turnov... jen nevím, kde vezmu peníze abych tam pořád jezdila, protože předpokládám že ty testy asi nebudou všechny v jeden den, viďte? To je právě ten problém.. my na tom nejsme moc dobře no, ale já doufám že mě rodina podpoří....

PříspěvekNapsal: 20 srp 2012 13:27 

holky díky za radu, snažím se pít, co to jde, ale víc jak 1,5l prostě (zatim) nedám.
Zřejmě ta motanice je z toho, že málo piju. Další věc, která mě znepokojuje je, že když jdu na malou, tak
moč mám takovou tmavou (omlouvám se, že to tak musím napsat).
Je možné, že to je zbůsobeno tím stejným problémem s pitím?

PříspěvekNapsal: 20 srp 2012 13:29 

Tynika
já měla co se týká Turnova hotové gastro a psycho, s tím jsem jela na konzultaci, kde jsem dostala termín a zbytek kolečka jsem dojela den před operací :wink:
v Turnově se ptej, zda Ti opku na pojišťovnu udělají, nevím, jak jsou na tom s limity :wink: a jakou pojišťovnu máš...

Obrázek

PříspěvekNapsal: 20 srp 2012 13:30 

Tyniko
Všechna vyšetření si můžeš nechat udělat v místě bydliště :wink:

Ninuško
No jistěěěěěě! Málo piješ!!! Lahvičku se sosáčkem pořád v ruce, každých 5 minut jeden lůček!

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 20 srp 2012 13:31 

Ninule...nezapomeň, že z těla močí ( a i potem...jistě sis všimla změny odéru :roll: :lol: ) odvádíš všecky jedy z narkózy a léků, co pobrala v nemce!...to se srovná, neboj...snaž se ucucávat, co to půjde...1,5l tak krátce po opce, dala jen málokterá z nás. :wink:
A nepřepínat se!...jsi ve fázi rekonvalescence, tak nech tělo, ať se z toho šoku vzpamatuje :wink:

Obrázek

Obrázek

PříspěvekNapsal: 20 srp 2012 13:33 

Tyniko

ty vyšetření můžeš taky absolvovat např. v místě bydliště, v nemce Ti napíšou doporučení, to nemusí být tam, kde Tě budou operovat. A někde to jde v jeden den, ale nevím, jak je to v Turnově, ale určo se Ti někdo ozve, kdo to tam zná.

Ninule

člověče, nevím teda, čím to bylo, ale tu tmavou moč jsem měla taky, zkus fakt víc pít, to mně pomohlo. :D Asi to bude tím, že člověk po opce tomu pití tak moc nedá, ale časem se to spraví a to pití jde líp. :D Teď vypiju tak 2,5l-3l, dělám si čaje, voda mě tlačila v žaludku.A ráno si dávám ředěný dětský džus.

PříspěvekNapsal: 20 srp 2012 13:37 

Tyniko...doporučuju bafnout telefon, vypsat si na papír vše, co potřebuju zjistit...a začít obvolávat. Nikam nejezdi, zjišťuj předem. Já jela na první kozultaci s "ničím"...a odjela jsem s termínem v ruce...a požadavkly, co vše k tomu bude potřeba za vyšetření. takže napřed zjišťuj, pak sedni, seškrtej, co je kontra a s výsledkem pak nakládej dál :wink:
Jak píše Annax...všechna vyšetření si uděláš v místě bydliště, k opce nastupuješ jen s papírem v ruce, že je vše hotovo a doporučeno k výkonu :wink:

Obrázek

Obrázek

PříspěvekNapsal: 20 srp 2012 13:39 

Takže jsem si zavolala do toho Turnova, a tam mi také řekli, že teda tam nebudu moct jezdit mnohokrát že důležitá je ta úvodní kde mi dají žádanky, pohovoří si se mnou a já si to budu moct vyplnit u nás což je fajn.. jen mi paní do telefonu řekla, že ještě nevážím moc, že se tam sice dostanu, ale z "odřenýma ušima"... Ale je to autobusem 5 hodin cesty... to bude teda dílo :mrgreen:
Mochomůrko - ptala jsem se jestli si nemám sebou vzít doporučení, opět mi řekla že ne.

PříspěvekNapsal: 20 srp 2012 13:43 

Tynika...doporučení k opce dává stejně bariatr...tam je ti nějaká zpráva od obvodní k prdu :mrgreen: (samozřejmě se přidává vyjádření obezitologa, výživáře, imunologa, gastro...a další...záleží, co jak kde chtějí). Ale na první konzultaci jedeš stejně na "výzvědy" :wink: ...a odjíždíš s hlavou jak včelí úl...kolik dalších informací se dozvíš :lol: :lol:

Obrázek

Obrázek

PříspěvekNapsal: 20 srp 2012 13:43 

Tyniko,
já jsem přece nenapsala, že jsi rozmazlené děcko. Právě proto, že Tě přece neznám. Napsala jsem, že mi Tvoje příspěvky připomínají rozmazlené děcko, a to teda připomínají. I tento, co cituji. Vydupáváš si, vynucuješ. Já Tě neodsuzuju, jen jsem Tě chtěla navést na to, že některé věci nejdou vynutit. Ale vidím, že jakákoliv snaha je v tomto směru zřejmě zbytečná... Jak říká Muchomůrka, trochu více pokory by to chtělo.
Tynika píše:
Na té OB klinice jsou vyjmenovány všechny druhy operací, z toho jsem vydedukovala, že je všechny provádějí... Nikde sem tam nenašla větu - děláme jen to nebo to....
Kdyby mi to pojištovna neproplatila, určitě bych do toho jít nemohla....
Ale máte pravdu, před pár dny jsem nemohla jako obykle usnout a tak jsem přemýšlela, jak dál.. pak mi ta myšlenka vyvstala na povrh a zapla se, jako žárovka nad hlavou.. jednoho dne jsem si prostě řekla, že jsem našla řešení.. vám se tohle nikdy nestalo ? A myslím si, že určitě budu mít k dispozici stejně jako jindy, mnoho času k přemýšlení.. než totoži člověk projde všemi prohlídky, než se vůbec dostane na řadu.... Pořád je cesta zpět, může si to rozmyslet... Když už jsem se do toho pustila, začala jsem číst vše, co je potřebné... Já nepsala, že nemám ráda když mi člověk napíše to zlé, jen nemám ráda, když mě někdo nezná a napíše, že jsem rozmazlený děcko, to mi pak moc úcty k tomu člověku nepřinese, to je jako kdyby Vám někdo řekl, že jste taková a maková..a vy by jste se k tomu člověkovi pak měl chovat dobře? Vždyt takový slova tu nejsou zapotřebí, kort když toho člověka zná někdo 2 dny s několika málo příspěvkama... Nikdo nemá rád, aby ho lidi odsuzovali za to, jaký má tělo, ale někdo to sám dělá.... asi tedy není moc rozdíl jestli je čloěk tlustej nebo hubenej...

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 20 srp 2012 13:46 

Počítám s tím :mrgreen: Dám přednost tedy tomu Turnovu, jako vy. Tam jsem ještě na výletě nebyla, tak si udělám výlet no :mrgreen: :mrgreen:

PříspěvekNapsal: 20 srp 2012 13:48 

Scalla píše:
Tyniko,
já jsem přece nenapsala, že jsi rozmazlené děcko. Právě proto, že Tě přece neznám. Napsala jsem, že mi Tvoje příspěvky připomínají rozmazlené děcko, a to teda připomínají. I tento, co cituji. Vydupáváš si, vynucuješ. Já Tě neodsuzuju, jen jsem Tě chtěla navést na to, že některé věci nejdou vynutit. Ale vidím, že jakákoliv snaha je v tomto směru zřejmě zbytečná... Jak říká Muchomůrka, trochu více pokory by to chtělo.
Tynika píše:
Na té OB klinice jsou vyjmenovány všechny druhy operací, z toho jsem vydedukovala, že je všechny provádějí... Nikde sem tam nenašla větu - děláme jen to nebo to....
Kdyby mi to pojištovna neproplatila, určitě bych do toho jít nemohla....
Ale máte pravdu, před pár dny jsem nemohla jako obykle usnout a tak jsem přemýšlela, jak dál.. pak mi ta myšlenka vyvstala na povrh a zapla se, jako žárovka nad hlavou.. jednoho dne jsem si prostě řekla, že jsem našla řešení.. vám se tohle nikdy nestalo ? A myslím si, že určitě budu mít k dispozici stejně jako jindy, mnoho času k přemýšlení.. než totoži člověk projde všemi prohlídky, než se vůbec dostane na řadu.... Pořád je cesta zpět, může si to rozmyslet... Když už jsem se do toho pustila, začala jsem číst vše, co je potřebné... Já nepsala, že nemám ráda když mi člověk napíše to zlé, jen nemám ráda, když mě někdo nezná a napíše, že jsem rozmazlený děcko, to mi pak moc úcty k tomu člověku nepřinese, to je jako kdyby Vám někdo řekl, že jste taková a maková..a vy by jste se k tomu člověkovi pak měl chovat dobře? Vždyt takový slova tu nejsou zapotřebí, kort když toho člověka zná někdo 2 dny s několika málo příspěvkama... Nikdo nemá rád, aby ho lidi odsuzovali za to, jaký má tělo, ale někdo to sám dělá.... asi tedy není moc rozdíl jestli je čloěk tlustej nebo hubenej...

Chovala by jste se "s pokorou" k někomu, kdo Vás takhle urazí ? Mě to urážlivé příjde... nic si nevynucuji už.. včera jsem udělala chybu přiznávám, ale to, co sem píšu už postrádá nějaké vynucování, jenom někomu to tak příjde a proto si to tak tim pádem myslí... jaká je skutečnost, to už sám neví. Já se tu nechovám k nikomu špatně, nikomu nenadávám, ani bych to neudělala... Máte pravdu, je to zbytečné.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2127, 2128, 2129, 2130, 2131, 2132, 2133 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina