Krásn ráno z Moravy!
Bohužel, hlavně kvůli pracovním povinnostem poslední dobou moc nezvládám se m chodit, ale snad se to časem zase zlepší...
Ines, myslím, že bys to měla řešit především s anesteziologem. Obvodní ví prd. Např. moje obvodní mi vehementně vymlouvala bariatrickou operaci, a po operaci se zas vyptávala, jaký je rozdíl mezi bandáží a bypassem.... Anesteziolog si musí říct. U mně to rozhodně nebylo moje rozhodnutí, poctivě jsem nahlásila, že migréna přišla a potřebuju léky... o operaci rozhodl anesteziolog. Teda, byla jsem v tu chvíli už v nemocnici, ale jistě je to vhodn konzultovat to s ním předem...
Gabko, no jéje!!! Já mám pořád chuť na kyselá jídla, a ta se mi střídají v různých obdobích, takže mám třeba olivový týden, týden kysaného zelí, citronový týden a tak

Ale s těmi krabími tyčinkami - jednou mi bylo fakt blbě od žaludku, ale přitom jsem měla strašnou chuť na opečené krabí tyčinky.... pak jsem neodolala a hodila je na pánvičku.... říkala jsem si, že se asi pobliju a připadala jsem si jak ve starých dobách, kdy byl člověk tlustý a chtěl se držet na uzdě, nebudržel a pak si nadával do prasat nenažraných.... přidala jsem majonézu, snědla to a najednou se mi udělalo dobře

27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
CARPE DIEM!