fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 21 srp 2025 19:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2519, 2520, 2521, 2522, 2523, 2524, 2525 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 14 úno 2013 08:52 

Krásn ráno z Moravy!
Bohužel, hlavně kvůli pracovním povinnostem poslední dobou moc nezvládám se m chodit, ale snad se to časem zase zlepší...
Ines, myslím, že bys to měla řešit především s anesteziologem. Obvodní ví prd. Např. moje obvodní mi vehementně vymlouvala bariatrickou operaci, a po operaci se zas vyptávala, jaký je rozdíl mezi bandáží a bypassem.... Anesteziolog si musí říct. U mně to rozhodně nebylo moje rozhodnutí, poctivě jsem nahlásila, že migréna přišla a potřebuju léky... o operaci rozhodl anesteziolog. Teda, byla jsem v tu chvíli už v nemocnici, ale jistě je to vhodn konzultovat to s ním předem...
Gabko, no jéje!!! Já mám pořád chuť na kyselá jídla, a ta se mi střídají v různých obdobích, takže mám třeba olivový týden, týden kysaného zelí, citronový týden a tak :mrgreen: Ale s těmi krabími tyčinkami - jednou mi bylo fakt blbě od žaludku, ale přitom jsem měla strašnou chuť na opečené krabí tyčinky.... pak jsem neodolala a hodila je na pánvičku.... říkala jsem si, že se asi pobliju a připadala jsem si jak ve starých dobách, kdy byl člověk tlustý a chtěl se držet na uzdě, nebudržel a pak si nadával do prasat nenažraných.... přidala jsem majonézu, snědla to a najednou se mi udělalo dobře :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 14 úno 2013 09:38 

děkuji SCALLO, už si občas myslím, že jsem magor, dneska se zase chystám na krabí tyčinky. Hodím je na keramickou pánev a malilinkatej kousek oliváče a trošku je osmahnu a nic jiného k tomu nepotřebudu.
Dneska jsem se chválila, protože jak jsem psala manželovi, že mám mrazáko-destruktivní náladu. Vytahala jsem všechny zmrazené krabičky, ve dvou byly kuřata, tak jsem to dala chlapům do trouby na slaninu a udělám jim k tomu těstoviny, z těch mých vývyrů, na které se nemůžu ani podívat jsem jim udělala luxusní gulášovou polévku s opečeným uzeným a hned je tam volno.
Já měla před chvilkou vývar s nudlama, to toho tam zbyla jenom trošička, to bude mít jeden syn, co je doma tak do jednoho zubu.
Jsem doma, nudím se tak vařím a pletu kamarádce soupravičku pro vnouče. Musím to stihnout co nejdřív, miminko už má dvě a půl kila.
A taky jsem konečně vytáhla E-learningové kurzy, které jsem si kdysi zakoupila a neudělala z nich zkoušky, tak půjdu na to
paaaaaa

Obrázek

PříspěvekNapsal: 14 úno 2013 09:40 

děvčata, já mám dnes takovou radost....vlezla jsem na váhu. Nejen, že už se na ní zase vidím ( mám váhu do 150 kilo ), ale dokonce mi ukázala 149 :!: :!: To je od lednové návštěvy v Jablonci 7 kilo :D A to mi zbývá do operace víc než 14 dní

váha po operaci 104,5

PříspěvekNapsal: 14 úno 2013 10:02 

Dev gratulace - ty jsi šikulka jen tak dál!!!

Jinak všem krásný den!!!
Já jsem si volala do Turnova, jestli mi už pojišťovna odsouhlasila opku, ale bohužel se ještě nevyjádřili - dočkej času jako husa klasu :mrgreen:

Leden 2013 metřík dokončen - jedu dáááál!!

Mám doma dva draky Jarýsek 6 let, Natýsek 2 a taky skvělého manžela

8.3. konzultace Turnov
29.5. váha 108kg - tubu - Mudr Hrubý - opravdový miláček všech boubelek
22.3. abdo - Turnov

PříspěvekNapsal: 14 úno 2013 10:27 

Krásné ráno přeji všem,
dneska jsem si na sváču udělala pudink s piškoty a už se té svačiny nemohu dočkat :D

Dev tak to teda palec nahoru a klobouk dolu, krásně ti to mizí a po opce to bude mizet ještě rychleji :D

Břeclav - 24.1.13 nástup na tubu - Břeclav - úspěšně zvládnuto
1.12.2014 - abdomino ... FN Brno ... dr. Adlerová ... největší spokojenost
26.1.2015 - po 11 letech a jednom prodělaném IVF, po adopci malého Adámka, jsem zjistila, že jsem těhotná :)

PříspěvekNapsal: 14 úno 2013 10:41 

Dev ,musím ti vyseknout poklonu,jsi prostě kabrňák :lol: :lol: :lol: Já jsem na tom mizerně a to jdu o týden dřív na opku :oops: dříve pro mě nebyl žádný problém kdykoliv sundat 5 kg a teť ani boha. :cry: Od pondělka najedu na tekutou stravu a kurňa alespoň ty 2 kg snad sundám,jakoby si to tělo chtělo užít tlustou dobu,jakoby tušilo,že mu nastanou krušný časy a chtě-nechtě se začne smrskávat :mrgreen: Ještě jednou smekám před tvýma 7 kg,ty to na těch -10 kg před opkou jistě dotáhneš,jsi fakt dobrá :lol:

42 let,manžel má životní opora a věčný kluk,dcera 17-ti letý blázínek.
2006-bandáž Iscare,startovní a nejvyšší váha 134 kg,zhubnuto na 112 kg.
2012-Jablonec nad Nisou,pro nefunkčnost vyndání bandu při 116,8 kg

Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec

PříspěvekNapsal: 14 úno 2013 11:50 

snažím se jen vyloučit všechny možné komplikace....když jdu mezi hodně lidí, tak s rouškou, abych něco nechytla ( tedy hlavně ve špitále nebo na poliklinice), nakupovat chodím buď hned při otevření nebo před zavíračkou, protože se bojím buď aby se neposunul termín nebo jsem se na sále zase nedusila, opravdu dodržuji jaterní dietu, aby mně nevyhnali pro tučná játra...jím pravidelně po 3 hodinách a zjistila jsem, že to jde a nemám hlad. Asi mi z toho začíná hrabat :D Ale stále mi chutná cigárko, tak to ještě nebude tak zlé :lol:

váha po operaci 104,5

PříspěvekNapsal: 14 úno 2013 12:49 

Jitka Klauzová píše:
Holky moderátorky!!!! :P

Annax, Scalla, Mattoni a další profláknutý firmy :P kde jste!!! Kde lítáte, sem už nikdo nechodí to je hrůza za chvíli se tu budu sama bát :evil: :evil:

i když tu má moderátor své povinnosti, ne každý tu musí být každý den....důležité je mít alespon trochu přehled o dění na foru a navíc - když se podívám do moderátorského panelu, tak zjistím, že stejně moc modů aktivních není, takže je to stejně všechno na stávajících jedincích.... :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 14 úno 2013 12:54 

Dev, jsi fakt dobrá, že to tak pěkně zvládáš ;-)
Gabko, nechala jsem se inspirovat a dala jsem dnes dvě krabí tyčinky :mrgreen:

Obrázek
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 14 úno 2013 13:25 

Přeji krásné dopoledne Dev poklona k hubnutí,také se uvnitř nějak naprogramuji k hubnutí,ostropestřec beru... přesto si udělám nějaké detoxikační dny... Zahradice, koukám že se ti to blíží... přeji aby ti to uteklo a ty viděla se kilíčka rozpouštět a vše bylo jak si přeješ.Ines věřím,že migrena přestane a ty dostaneš termínek,tak aby se vlezl,kdy budeš v pohodě,manžel trpí šílenou migrénou... bere opiáty... na tu bolest tak si dovedu představit co to obnáší... Jinak všem přeji krásného Valentýna

TUBU 25.6.2013 v SurgalClinicBrno,reoperaci MUDr.Čierny 28.7.2015baypas Sadi-S,plastika prsou 28.3.2018,Abdo 17.12.2018
http://andre2.rajce.idnes.cz/dieta/
48 roků,měřím164cm,milující manżel,dva syni 26,22,babička 4.5 kterých dvojčátek

PříspěvekNapsal: 14 úno 2013 15:54 

Zdravím všechny přítomné i ty nepřítomné :lol: jabadabadů mám za sebou gyndu,ve 12.00 jsem se zapsala že hned ve 13.00 půjdu na řadu a ve 14.00 jsem se dočkala :mrgreen: To byli ztracený dvě hodiny života v čekárně :roll: ,vyřízená jsem byla snad za 5 minut.Krev mi ráno taky vycucli,tak se jen modlím,aby se tam neobjevil zbyteček chřipky,nebo nějakýho sajrajtíku a snad už budu po pondělku,kdy mám internu,jen nedočkavě odmazávat den za dnem a dočkám se!Jsem nervní a na 25.2 čekám nedočkavě stejně jako před 19-ti lety,to jsem ovšem čekala na svatební den :lol: Už slyším p.doktorku z interny ,jak mi zase bude sáhodlouze vymlouvat operaci,abych si to rozmyslela,kdepak ztráta času,mě nezlomí :P Bojím se i těším,ale rozhodnutá jsem dávno,jen ať se to proboha zase nezkomplikuje nějakým bacilem,nebo bakterií!!!!Držte mi prosím palce-vrátím vám to! :wink: :lol:

Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec

PříspěvekNapsal: 14 úno 2013 17:55 

zahradnice, ty brdooo.. uz to mas fakt za par.. drzim palce, at to klapne.. :) .. ted uz musiiiii.. :P .. a na internistku hod bobek.. co ona vi.. nikdo neni v nasi kuzi.. mne sestra na anesteziologii taky rikala, proc ja chci operaci, ze by stacilo jen trosku zabrat.. hihi.. hehe.. vtipna to pani.. ted docela hodne cvicim .. 3x tydne zumba, doma cviceni z www.rutina.cz .. ale delam to pro radost.. porad si totiz neumim odeprit cokosku.. :roll: ... ale mozna bych se mohla aspon zmerit, co? ..

22.9.2008 bandáž žaludku BMI Chirurgie Brno Mudr. Cierny
26.4.2013 OMG bypass, Breclav Mudr. Cierny

http://petulka1650.rajce.idnes.cz/Osobni/

PříspěvekNapsal: 14 úno 2013 18:21 

zahradnice: já jdu na předoperační gyndu zítra....paní doktorka mi může udělat jen ultrazvuk, protože má nové elektricky polohovací vyšetřovací stůl, ale jen do 120 kilo, už to tak i bylo minule. Tak doufám, že jen ultrazvuk bude stačit :shock:

váha po operaci 104,5

PříspěvekNapsal: 14 úno 2013 18:42 

v Břeclavi předoperační gyndu nechtěli :).... No a rozmlovuačů všude kolem plno, stejně jako odborníků na to, jak shodit 50, 80 kilo..... :roll:

Obrázek
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 14 úno 2013 19:20 

Děvčata díky moc za podporu a vaše palečky,cením si toho :lol: Dev,neboj bude stačit ultrazvuk,mě pan primář říkal,že jde hlavně o vyloučení těhotenství a jistotu že se dlouhodobě neléčíme nějakými léky co by mohli něco zkomplikovat.Takže v klidu :lol: André jak popisuješ svou strastiplnou cestu v jiným chlívečku,tak ti chci napsat jak moc ti rozumím a jaké máš ohromné štěstí že máš ty svý kluky,co navzdory všemu co vás všechny kdy potkalo,ti rozumí a stojí při tobě a nakonec se zdá že mají víc rozumu než dospělí.Je to asi tím ,že právě oni jsou s tebou denně a to tvoje trápení cítí s tebou. :P Škoda že jsi z takové dálky,zrovna s tebou bych na to kafe šla fakt ráda :lol: vlastně z většinou z vás tady a jste všechny tááák daleko ,z mého koutka severu čech (českolipsko)tu není skoro nikdo :cry: vím jen o dvou :roll: ,doufám holky že až to budeme mít všechny za sebou ,že se snad taky někde potkáme a dáme kávu někde v České Lípě?!?!? :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2519, 2520, 2521, 2522, 2523, 2524, 2525 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina