Krásný zbytek dne,pokud jste si dnes někdo vzpomněl a držel mi palce ,tak díky,díky,díky

.Mám to ,mám hotové a schválené předoperační,takže začínám umázávat dny do 25.2,jsem jen krůček,doufám že se už nic nepodělá

Bylo to přesně jak jsem čekala ,otázka...na jakou operaci jdete?Odpověď...gastrický bypass,otázka...to neznám,v čem spočívá?Tak ji odpovím a hádejte co?No jasně půl hodinová přednáška o tom jak si to mám rozmyslet,co všechno mě potká,jak riskuji a přitom jsem zatím úplně zdravá.

Chápete to?Ani jen netuší o co jde,jakou to má úspěšnost,co to obnáší a vehementně mě odrazuje a ještě jako důvod řekne že jsem zdravá

Tak jsem se jí ptala jestli mám podle ní čekat až budu vážně nemocná a operaci mi neudělají,pro spoustu rizik?A taky že nemám pocit že mít při výšce 155 cm ,122 kg,je bůhví jak zdravé.A že vím ,že jsem se snažila udělat vše a nedokázala jsem se pod 100 kg dostat a tak s každým dalším rokem propadám větší beznaději a už nechci!!!

Pokrčila rameny a řekla ať tedy mám co chci.Doufám ,že se jí za rok budu moci ukázat a budu mít aspoň 80 kg a bude mi děsně dobře

Jinak pravidelnou stravou mám taky místo úbytku další kilčo nahoře

,mám pocit,že to moje tělo nepobírá,že takhle už to bude napořád,ale já ho přesvědčím

Tak to dopadá když celý život jíte 2x denně a pak to chcete změnit! Ovšem nevzdávám to!Jen teť týden před operací budu jíst 6x denně ale ultradietní stravu,nejlépe tekutou,max. kašovitou!

Stejně mě čeká tak co! Kytice,nedej se ty musíš vědět jestli to zvládneš,sama sebe neošidíš a nikdo tě nepřečte jako knížku.Do léta máš pořád čas a nenech si vnutit cizí pocit,nebo myšlenku!Třeba tě tím zkouší jak dalece jsi odhodlaná,jestli tě nahlodá a znejistí,protože pak to bude napořád,tak abys o tom nepřemýšlela až už bude pozdě.r.ybičko ty nezoufej já se z toho taky vyškrábala,mazala jsem k doktorovi,napsal mi léky co pomůžou a při opce nevadí,cpala jsem se vitamínama až jsem měla afty a dostala jsem se z toho za týden.Ještě malinko pokašlávám,ale v krvi už se to neukázalo

,tak do opky budu úplně zdravoučká.

Beruško a všem uhubnutým veliká gratulace,už se těším až vás budu následovat.

42 let,manžel má životní opora a věčný kluk,dcera 17-ti letý blázínek.
2006-bandáž Iscare,startovní a nejvyšší váha 134 kg,zhubnuto na 112 kg.
2012-Jablonec nad Nisou,pro nefunkčnost vyndání bandu při 116,8 kg
Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec