fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 26 srp 2025 07:29

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2697, 2698, 2699, 2700, 2701, 2702, 2703 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 18 dub 2013 13:10 

Milá Verčo,
já slova vážím, jenže hold já se nebudu nikdy stavět do role submisivního pudla a horlivě přikyvovat na věci, se kterými naprosti nesouhlasím. Bohužel nejen že mám svůj názor, ale i již nějaké zkušenosti a taktéž se naštěstí mám kde zeptat a ptám se a není to zdroj JPP - t.j. jedna paní povídala ..

Mimochodem proto jem byla vyhozena z FB, že?

Nechtěla jsem se k tomu tady vyjadřovat, ale pravdou je, že jsi otrávila neskutečné množství lidí, kteří už sem nechodí. Pravdou je i to, že je to VELKÁ škoda, protože fóra na FB jsou v podstatě uzavřená a když o tom nikdo neví, tak se tam nedostane.

Kdykoliv jakkoliv zde někdo přispěje a příspěvek není v souladu s tvým názorem, ihned oponuješ a máš potřebu se k tomu vyjadřovat, protože prostě TY ROZUMÍŠ VŠEMU!

Například takové rady typu " já jím všechno" jsou fakt velkým přínosem...
Mimochodem, jak jsi na tom se svou váhou s tímto přístupem? Něco se nám doneslo, že to není těch 64 kg, které máš na metříku ...

A mimochodem já rozhodně všechno nejím a velmi důsledně se hlídám, možná právě proto mám přesně 3 roky po operaci stále svých 63 kilo (po té bandáži, která vlastně vůbec nefunguje a je to úplně špatný typ ooperace....)

170 cm, 42 let, 1 dcera 17 let
Bandáž 6.5.2010 Ostrava - Vítkovice, Doc. Holéczy
Metřík dokončen 06/2011 (68 kg) a jedeme dál :-)
Žlučník 27.10.2011 taktéž Vítkovice, Doc. Holéczy
Ruce 20.11. 2012, Fakultní nem. Brno, prof. Brychta

PříspěvekNapsal: 18 dub 2013 13:17 

Zdravím všechny z vyletněného severu :wink: .Dev,Dano já jedu taky 16.5 na kontrolu do Jablonce a já tam taky jezdím hoodně brzy,protože nesnáším čekání.A co Zakletá ty nejedeš?Ráda bych tě viděla ,frčíš jako drak abych tě vůbec poznala :lol: Já stále stojím,nedočkavě sleduju váhu,kdy se mrcha pohne :lol: no nějak se jí nechce.Hlad stále nemám,musím na jídlo myslet jako na nutnost.Ze sladkýho se mi zvedá žaludek jen při pomyšlení :mrgreen: ,už jsem se docela rozpila ten 1,5 -2 litry vody dám a to je u mě notorický nepičky výkon :lol: :lol: :lol:

42 let,manžel má životní opora a věčný kluk,dcera 17-ti letý blázínek.
2006-bandáž Iscare,startovní a nejvyšší váha 134 kg,zhubnuto na 112 kg.
2012-Jablonec nad Nisou,pro nefunkčnost vyndání bandu při 116,8 kg

Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec

PříspěvekNapsal: 18 dub 2013 13:18 

Rendys
Nebudeš tomu věřit, ale tento týden jsem na Tebe myslela, že jsi úplně přestala chodit :roll:
návod na metřík zde viewtopic.php?f=34&t=252

Lucko
Mám stejný termín na abdo jako Ty na nožky :mrgreen: potkáme se :wink:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 18 dub 2013 13:25 

sago tak asi takhle...k FB - je to normální skupina lidí, tak jako máš své přátelé na FB nebo jiné skupiny.... a o tom, kdo tam je nebo není, o tom NIKDY nerozhoduje jeden člověk.... ale to máte i vy z Ovy svojí skupinu, také tam nemáte každého, tak nevím, co řešíš....

co se týká mé váhy, tak o té jsem psala už několikrát, takže jsme u toho, že se čte jen to, co se číst chce a pak to také tak vypadá !!

a za další.....přišla jsi se sem hádat, dohadovat nebo jen na sebe upozorňovat svojí inteligencí ?? :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 18 dub 2013 13:26 

Annax: Tak jestli se nic zavažného nestane tak se potkáme na JIPce :wink:

24.3.2011 TUBU. FN Ostrava-MUDr.Foltys
Pes doskákal 16.7. 2012 ve 4:15
4.12.2012 Cilkulární abdo. Prof. MUDr. Pavel Brychta,CSc. FN Brno
2.9.2013 - Prsa. MUDr. Vřeský
26.11.2013. Haxny opět Prof. MUDr. Pavel Brychta,CSc. FN Brno

A konec:) Max. váha 135-celkem zhubnuto 72 kilo

PříspěvekNapsal: 18 dub 2013 13:32 

Annax mooc děkuji :lol: Obrázek

PříspěvekNapsal: 18 dub 2013 13:39 

asi něco špatně :-D NEUKÁZALO MI TO POČÁTEČNÍ,TEDKA KOLIK MÁM A KOLIK CHCI MÍT........MĚLA JSEM 115,TEDKA MÁM 85 A CHCI MÍT 74 JAKO PŘED 6 LETY.Máam 4 děti kdyby někdo nevěděl a v červenci už budu babkou.na opce jsem byla 29.2.2012 takže to počítám jako 1.3 :roll: váha mi už 3 měsíce stojí tak snad to není konečná.V zimě chci jít odřezat tu moji zástěrku visací :mrgreen:
Obrázek

PříspěvekNapsal: 18 dub 2013 13:41 

Rendys
Ještě si v "track" zaklikni druhou možnost "weight change" :wink:
Ty ostatní informace si napiš do podpisu pod metřík.

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 18 dub 2013 13:49 

Přeji krásný dniček... už vím proč se Duben po slovensky říká Aprýl... protože já z toho aprýlu nemohu nějak vyjít... už nevím co je realita... měla jsem dnes dojít na 10hod. do SurGalu na Internu pro výsledky.. já tam seděla od 10-12.30 nevzali mne najednou doktorka šla na oběd a sestra vyšla a řekla že jsem si měla zavolat... přitom doktorka mi řekla dojdite osobně... po včerejšku se mi nechtělo ani vycházet z domu natož jít si někam jen tak posedět... včera jsem se dozvěděla že Láďovi umřela bývalá spolužačka na leukemii, zjistili jí v říjnu rakovinu a následně leukemii... jak to mám napsat ve třídě jich bylo jen 7a my mámy jsme dítka zavezli do školy a šli k jedné z nás na kafe... slavili jsme dětech narozeniny ukazovali si fotky našich dětí... a včera toto... Tady její malý příběh http://www.zpravy-pro-neslysici.cz/3230-zpravy-odesla-nam-katerina-bauerova/ to že jsem ještě doktorce zavolala a vlastně nic nevyřešili... pokud nebudu ok oni mne nezoperují... V pondělí má Jíra příjmačky zrovna ve stejný čas, kdy má Katka kremaci... chlap je v práci... a Láďa tam na pohřeb nemůže jít sám... nevým kdo to nahoře řídí... a nevím kolik toho ještě unesu...

TUBU 25.6.2013 v SurgalClinicBrno,reoperaci MUDr.Čierny 28.7.2015baypas Sadi-S,plastika prsou 28.3.2018,Abdo 17.12.2018
http://andre2.rajce.idnes.cz/dieta/
48 roků,měřím164cm,milující manżel,dva syni 26,22,babička 4.5 kterých dvojčátek

PříspěvekNapsal: 18 dub 2013 14:08 

KARKULKO rozhodne sa nenechaj prehovorit nikym na nieco o com nie si sama presvedcena!!!! A by-passu sa neboj... tu musim brat vela ludi s rezervou,lebo svoju zlobu nemaju ocividne kde a ako ventilovat a musia ostatnych presviedcat o tom ako su mudri a dokonali.... by-pass je rozhodne ( a hlavne v zahranici) jedna z najviac preferovanych operacii... do plikacie by som s Tvojou vahou ja osobne URCITE NEISLA...schudnes 20, max. 30 kg a co potom? Prestuduj si co na nete najdes, porozpravaj sa s lekarmi ( nie s tymi co sa za nich len vydavaju ) a hlavne s tym Tvojim a trvaj na svojom....aj keby Ti mali odlozit operaciu - ide o Tvoju buducnost a rozhodne si myslim,ze sa oplati si radsej pockat ako potom lutovat...

saga nehnevaj sa na mna,ale to co tu predvadzas? Mala som o Tebe iny nazor,no holt zdanie klame.... Kde sa v Tebe berie tolko zloby a nenavisti? A ze ju este takto musis prevadzat na druhych a ventilovat si to na verci... nechapem normalne...co uz... len lutujem novacikov,co Ti skocia na lep.... A tiez poznam velmi vela ludi,ktori prave Teba a Tvoje reci a rady nemusia,tak neutoc na vercu ze klame a podobne, skor sa zamysli nad sebou co komu a kedy hovoris.... a kludne ma ukamenuj, ja to uz mam v pazi....

Annax Anicka dlho som tu nebola a velmi Ti chcem pogratulovat k uzasnemu ubytku a tesim sa na najblizsie ( dufam nie velmi neskore ) nejake stretnutie!!!!!!!! A velmi drzim palce nech Ti este vela kil ide dole....

PříspěvekNapsal: 18 dub 2013 14:29 

Karkulko rozhodnutí by mělo být na tobě. V tomto souhalsím s Věrčou. Mám taky bypass a jsem spokojená. Je to typ operace, který se dělá již dlouhá léta v USA a má úspěchy, stačí si vyhledat na internetu. Komplikace pochopitelně můžou být, tak jako u všeho.

Sagato, že zde nejsou příznivci bandáže se ví. Jak sama píšeš, každý zde sděluje své názory a zkušenosti. Já mám taky s bandáží zkušenost špatnou, a myslím¨si, že to bylo právě z důvodu, že mi to bylo tenkrát vnuceno, chtěla jsem už tenkrát bypass. Místo toho jsem prožila 5 let problémů a nevolností. Prostě nebyl to typ operace pro mě. Nyní žádné problémy ani s dodržování porcí nemám. Každý by si měl vybrat typ, se kterým bude žít.

18.8.2011 konzultace v Turnově doplněno5 ml,30.8.2011 pro obtíže -0,5ml

21.10.2011 Turnov odstranění bandu,
27.3.2012 Turnov gastrický by-pass R-Y, 4.1.2013 žlučník
Vzhůru dolů k lehčím zítřkům....

PříspěvekNapsal: 18 dub 2013 16:25 

Karkulko
pokud si rozhodnutá pro bypass, stůj si za tím... protože pokud by si šla do plikace se svou startovací váhou, byla by jsi určitě zklamaná, protože se podívej a srovnej statistiky plikace/bypass... a máš ještě na zvážení tubu :wink:
a souhlasím s vercou, bambulkou a Jajou...

Obrázek

PříspěvekNapsal: 18 dub 2013 16:44 

Ahoj děvčata, chodím sem číst i jako přihlášená - né anonymně, takže vím co tu kde která píšete a radíte. Někdy fakt zírám, ale raději nereaguji.
Souhlasím 100% s bambulkou77 (napsala jsi to hezky a výstižně). Někdy mě připadá, že se tady předháníte v informacích o bariatrii a přitom každá máte jen tu svoji osobní zkušenost se svojí bariat. operací. A zase - každý človíček je jiný, někdo projde operací, ani neví jak, a někdo má dost velké problémy a někdy se musí i do nemocnice během pár dnů vrátit. Výběr konkrétní operace je na každé z Vás, a myslím si, že si každá, která se rozhodla na opku jít pročte toto forum, najde si na internetu dostupné info, a komu to nevadí, tak se podívá na YouTube na video, kde celá operace probíhá. Taky jsem hledala před třemi roky info, až jsem se dostala sem a za každou radu jsem byla vděčná. Z bariatrie jsem věděla jenom o bandáži a chtěla na ní jít, jenže po pročtení všech možných přístupných informací jsem šla do tubu a nelituji toho. Sice mám problém s pálením žáhy, mám reflux IV.stupně a kýlu někde mezi žaludkem a jícnem (ojedinělý případ), přibývání na váze a tudíž začala pracovat i psychika. Kýla se musí odstranit a zároveň si nechám udělat mini bypass, kde se odstraní pálení žáhy( beru 6 prášků denně). Takže, co mám v metříku, to už dávno neplatí, ani ty roky :( .
Verča se snaží každému pomoc, poradit a umí rychle reagovat na každou otázku, či problém a to je asi některým lidem trnem v oku.
Kdybych já chtěla někomu něco vzkázat, tak to napíšu do SZ, a né veřejně, jako saga123, nějak se mi to příčí. Dvě se hádají, či si vyměňují názory a ostatní se baví. Sago, Ty vyčítáš Verče,
,,Kdykoliv jakkoliv zde někdo přispěje a příspěvek není v souladu s tvým názorem, ihned oponuješ a máš potřebu se k tomu vyjadřovat, protože prostě TY ROZUMÍŠ VŠEMU!"
A Ty to neděláš? Od toho je toto forum. Představ si, že na Tvoji otázku, či problém Ti nikdo neodpoví a jen si popřejete ,,dobré ráno".
A že by Verča otrávila spoustu lidí a ty sem přestali chodit? Možná někomu vadí, není přeci člověka, který by se zavděčil všem! Tak jako Ty někomu vadíš, já někomu vadím... Spousta lidiček sem nechodí, protože má po operaci a již žádné rady a informace nepotřebují a nemají ani čas pročítat. Jsem v písemným kontaktu s holkama co sem chodily před třemi roky, ale žádná sem už nechodí - prostě nemají proč.
Ač nerada, ale musela jsem reagovat.

VŠEM přeji krásné hubnutí, udržení si vysněné váhy a těm, co mají před operací tak moudré a uvážené rozhodnutí.

Naposledy upravil benny dne 18 dub 2013 17:22, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 18 dub 2013 16:58 

saga123 píše:
PROBOHA!!!!

Karkulko, je ti 37 let. To že ti nechtějí udělat bypass má své důvody ... věř mi, nejsou to finance, jak se ti tady snaží vnutit všemu rozumící a nesmyslně radící Verča!!!

Zrovna právě ve Vítkovicích velmi dobře vědí, co dělají a proč to dělají a přesně jak napsala Lucka, právě ve Vítkovicích nejednou docent hasil průsery jiných pracovišť.
Třeba i protěžovaného a opěvovaného Turnova.... jen tak mimochodem ...

Pravda je taková, že u bypassu je zvýšená pravděpodobnost vzniku karcinomu žaludku po 20-letech od operace.
Pravda je také taková, že po operaci ve Vítkovicích bude i následná péče na špičkové úrovni (mimochodem právě do Vítkovic docházejí pacienti odoperovaní jinde, kde je hodili přes palubu a pan docent je ochotně přebírá do péče.... že Lucko? :-)

To je přesně ono, proč tu někteří lidé přestali chodi, tohle není BF (banding forum) ale VF (Verča forum)

předem se omlouvám za citaci... ale...

sago, nezlob se na mě, ale ty se tady chodíš hádat a urážet lidi, kteří pomáhají a podporují ostatní? toto je a stále bude BF a to, že se tady někdo vyjadřuje častěji a se zájmem pomoct ostatním je špatně? tetnto příspěvek to dokazuje.... PROBOHA, je ti 37 let... to je snad každého věc a karkulka byla rozhodnutá pro bypass tak z toho nedělej tragedii, každá se rozhoduje sama za sebe a jesti jde ve 20 nebo 50 letech na bypass je snad jeho věc a není důvod tady situaci hroutit PROBOHA, je ti tolik nebo tolik :roll:

a kdyby si četla forum jako ostatní a nechodila si tady mimo jiné i urážet, tak se dočteš toto:
Citace:
Pojištovna pry na nějakou dobu všechny tyhle dražši bariatrické operace přestala hradit.Takže jsem dostala na výber.....no víceméně bud plikaci a nebo čekat až bude někdy zase pojištovna v lepsim rozpolozeni
nebudu jmenovat od koho, kdo forum čte, tak ví... kdo nečte, ať si to dohledá moc práce zpětně to nedá...

takže o FINANCÍCH TO JE A BUDE... ikdyž je teprve duben...
nebo máš lepší zprávy od pojišťoven? pokud ano, napiš je tady... myslím, že tuto informaci ocení mnohem více lidí, než ty tvé jedovaté příspěvky směrované k člověku, co si to absolutně vůbec nezaslouží... a hrotící příspěvky začínající "PROBOHA" :roll:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 18 dub 2013 17:27 

Krásný večer všem :) .
Ke zvládnutým operacím blahopřeji a těm,co hubnou samozřejmě také.
Já jsem na tom čím dál tím lépe...mám 2 kg nahoře,mělo by to být obráceně,ale s tím nic asi nenadělám.Mé tělo je blázen a potřebuje na léčení :D ,tak ho tam asi pošlu.
Jinak mi nestačí 85 gr,myslíte,že 100 gr je moc?Možná až zařadím maso,bude to lepší.

Bandáž 2011,11.4.2013 Turnov,nefunkční bandáž,doplněno 1 ml,9.5. odpuštěno 1,5 ml
29.5. rozloučení s vetřelcem
26.11.2013 nástup nemocnice Turnov,27.11.2013 sleeve resekce,váha 86 kg

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2697, 2698, 2699, 2700, 2701, 2702, 2703 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina