fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 26 srp 2025 19:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2700, 2701, 2702, 2703, 2704, 2705, 2706 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 11:19 

Krásný den, ikdyž trochu uplakaný. :mrgreen:

Mějte se a smějte se pampalampápá EF :mrgreen:

Operace 29.2.2012. BYPASS ROUX Y
Dr.Čierný, Břeclav

Žlučník 28.10.2012

Každá dobrá,čistá a užitečná myšlenka je pevnou silou,kterou můžeme používat každý den.

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 11:34 

Přeji krásný den,
moc nepíšu ani nečtu malá a práce mě plně vytěžují většinu dne, ale tentokrát jsem se překonala a přečetla několik stránek zpět, a to jste asi nečetli všichni co píšete o napadání Sagy, to ona první vystřelila jedovatou slinu po Věrce, Věrka pouze Karkulce poradila to co se tu radí běžně, nechtějí Ti udělat požadovaný typ operace v jedné nemocnici, jdi jinam,vůbec se nevyjadřovala k tomu jaká je nebo není nemocnice, nebo doktoři v ní.
A to, že Věrka mohla jíst vše je pro ní plus, nikomu nevnucovala, aby to dělal stejně, každý máme snad svůj rozum a známe své tělo, jak na co reaguje.
Ad. FB Sago, vypadla jsi během jedné čistky, kdy vypadlo spousta lidí, Ti co chtěli zpět nám poslali zprávu a bylo vyřešeno, ale ty jsi rovnou napsala jedovatej příspěvek sem, a po tom co tu píšeš jistě pochopíš, že nejsme skupina pro tebe vhodná. Zaklet, tebe omylem přidal Bossák a to v době, kdy jsi dost aktivně jela na Drobcích proti BF, tak proto jsi byla vyřazena.
Jitko K. proč jsi se někdy na srazu nezmínila, že by jsi k nám na FB chtěla ?
PS: oba metříky mám aktuální :o

Obrázek

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 11:34 

Dobrá bitka... ;-)

I když mám ještě před operací a moc do toho nemám co mluvit, tak mě to zaujalo.
Ono je to s těma radama jako ve všem, člověk si musí umět pro sebe vybrat to podstatné a ne slepě věřit naprosto všemu, co je kde napsáno. Už to tu někdo psal, ne každému sedne všechno jídlo, ne každému se váha chová stejně, zkrátka na život nejsou pravidla.

Pro odlehčení - můžou za to hvězdy ! A zítra bude ještě hůř. Přikládám na dnešek a zítřek malé shrnutí od Baudyše:

Pá, 19. 4.
Duševní neklid, myšlenkový chvat a současně i vynikající nápady, to vše je součástí atmosféry těchto dní. Ve vzduchu se může vyskytovat i vykutálenost mysli, dosahující až zločinných parametrů. Berte to všechno jen jako test našich rozlišovacích schopností a naší schopnosti odolávat.

So, 20. 4.
Komunikační otevřenost, lehkost a důvěra se někdy - neznámo proč - obrací v pravý opak, v rozpoložení, kdy si uvědomujeme naší nedůvěru, podsouvání a podezírání. Je to krásná zkouška toho, jací jsme a co všechno obsahuje naše mysl.

- 4.4. konzultace v Turnově, nasávám informace a připravuju se psychicky :-)
- Kolečko dokončeno, termín na tubu 26. června. Usilovně se snažím zdolat povinných 5 kg. A nervíky už pracují.
- 26.6. Tubu úspěšně zvládnuto, tak jdeme na to :-)

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 11:57 

Hezký pátek VŠEM!Hádky a dohady nikomu nepomůžou ,jen většinu odradí a naprdnou.Nejsme snad ovce a je jasný že co člověk ,to názor a každému vyhovuje něco jiného.Taky se neshoduji v názorech s každým,ale nemám zájem se tu dohadovat.Díky SZ se v klídku obrátím na toho ,koho názor je mi nejbližší a nemám potřebu tu něco hrotit.Hádky typu...můj doktor je lepší a můj to dělá déle a ten můj zase dělá reoperace,mi přijdou přinejmenším směšné,jako když se dohadují holky ve školce čí maminka je nejhodnější.Zkušenost máme každá pouze za sebe ,zbytek jen z doslechu.Mě bandáž nevyhovovala a nadělala paseku,jiná krásně a úspěšně zhubla(gratuluji),někdo tu zbožňuje p.doktora Hrubého,mě neseděl,odmítl mi pomoci a vysmál se mi,ale nezatracuji ho,spoustě lidem pomohl(asi jsem mu nesedla jako člověk).Chci jen ukázat,že to nemáme stejné a hádat se můžeme donekonečna.Pokud někdo úmyslně šidí v metříkách,tak to je sprostý,protože pak mi co kajícně a se studem klidně popravdě posunem i na druhou stranu,nebo hubnem pomalu,nebo na váze stojíme ,máme zbytečné depky,že něco je špatně!To ať si se svým svědomím srovná každá sama.Máme si tu radit a pomáhat a ne rozkazovat a chovat se jako v nějaké sektě...buď souhlasíš nebo jsi špatná...Holky vyprdněte se na dohady,každá má pravdu v něčem a všichni myslete na to že ..NEJSME OVCE A MÁME SVŮJ NÁZOR A ROZUM..tak nás nechte aby jsme si tu z rad a poznatků všech vybrali co potřebujeme a o zbytku se v případě nejasností poradili se svými lékaři,ať jsou z Moravy nebo ze severu,jsou to snad profíci a ani jeden není méně doktor ,než ten druhý.Všichni jsou kapacity ve svém oboru a snaží se nám pomoct změnit život.Sorry že jsem se rozepsala i když jsem se nechtěla vměšovat,snad mě za to neukamenujete.

42 let,manžel má životní opora a věčný kluk,dcera 17-ti letý blázínek.
2006-bandáž Iscare,startovní a nejvyšší váha 134 kg,zhubnuto na 112 kg.
2012-Jablonec nad Nisou,pro nefunkčnost vyndání bandu při 116,8 kg

Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 12:01 

Jitka H. tak teraz si ma naozaj zaujala - je to z nejakej knihy alebo sa da nieco niekde precitat on-line? Pomozes mi prosim? Dakujem ;) Mozno to zaujme aj ine babenky... Reagujem nielen na tuto vasnivu debatu tu,ale aj na svoje vnutorne stavy nejak a kamosky co mi hovoria....

zahradnice nepisala si to pekne...

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 12:02 

zahradnice prepac! preklep - NAPISALA si to velmi pekne! :mrgreen:

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 12:04 

Bambulko
Já zase používám výklad karet on-line
http://www.leosvancara.cz/index.php?pg=domu

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 12:12 

Dakujem Anicka :D mala spi tak to idem hned studovat ;)

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 12:14 

Annax
já taky děkuji ač se na to ptala bambulka, ale poslední dobou mě to začalo taky zajímat... :D

Obrázek

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 12:22 

zakletá
jsou tady nováčci, co tě neznají a neví, jak si se tehdy chovala a utekla jinam a tam urážela toto forum... na které si nedávno opět zavítala, protože si hledala informace o reopce, které by si na drobcích asi těžko dostala...
ale jsou tady taky lidi, kteří moc dobře znají tvé příspěvky a vědí, proč si utekla a jak si se vůči BF chovala na drobcích... proto i to vyloučení z FB... a jsem ráda, že to holky udělaly...
a teď místo toho, aby si byla ráda, že si zde dostala rady a podporu, opět urážíš někoho, kdo si to nejmíň zaslouží a pitváš se ve fotkách a metříku verči, pitval se snad někdo v tobě že si měla důvod reagovat na verču???
a že jsem vytáhla minulost, kterou tady máš pestrou... tak svým posledním příspěvkem a narážkou na verču... řekla sis o to sama... :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 12:31 

..

Obrázek

Naposledy upravil Karkulka dne 04 zář 2013 13:58, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 12:37 

bambulka77 :

Já se amatérskou astrologií zabývám už dlouho, tak jsem si přidala na FB odběry astrologa Antonína Baudyše. On mi sice leze na nervy jako člověk, zvlášť jeho živé debaty jsou běs, je to uspavač hadů, ale ty předpovědi na jednotlivé dny nejsou špatné.
Ovšem ber to s rezervou, i když to má reálně vyhodnocený podklad podle postavení planet, píše to dlouho dopředu a píše to tak, aby to víceméně sedlo na kterýkoliv den. Jeho otec byl fajn, astrologická kapacita, mladému moc nevěřím.
Pokud si ho přidáš na FB, budeš nadávat, protože trpí potřebou všechno vytroubit do světa :-) A když se připojíš po delším čase jako já (FB moc nemusím), tak tam na mě vyskáče 25 příspěvků jenom od něj. Právě proto mu moc nevěřím, je na mě moc užvaněný a tak trochu narcista. Ale jak jsem psala výše, člověk si musí umět vyzobat, co ho zajímá a co potřebuje. :-)

- 4.4. konzultace v Turnově, nasávám informace a připravuju se psychicky :-)
- Kolečko dokončeno, termín na tubu 26. června. Usilovně se snažím zdolat povinných 5 kg. A nervíky už pracují.
- 26.6. Tubu úspěšně zvládnuto, tak jdeme na to :-)

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 12:39 

kamatejko, buď tak hodná, když už sem chodíš jen šmírovat nebo podpalovat, neber si mě laskavě do huby.

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 12:39 

Tak vidíš,Karkulko,řešení se našlo....ostatně sama jsi poznala přístup lékařů ve Vítkovicích,vždy poradí a vysvětlí všechno,a to jsou jistě ty nejlepší rady,rady odborníků.Takže držím palce,ať jde všechno hladce a ať se všechno podaří.Jo a s Jindřiškou Ševčíkovou,tak to máš naprosto pravdu,to je zlatíčko.....

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 12:41 

Karkulko
to je super zpráva, tubu je také řešení a pokud jsi spokojená s rozhodnutím, je dobře... a z tuby na bypass jde v případě núspěchu...
takže gratuluji, jsi o krok blíž k novému životu :wink:
a nic si nespustila... jen si se zeptala a dostala odpověď... :wink:

Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2700, 2701, 2702, 2703, 2704, 2705, 2706 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina