Přeji krásný den,
moc nepíšu ani nečtu malá a práce mě plně vytěžují většinu dne, ale tentokrát jsem se překonala a přečetla několik stránek zpět, a to jste asi nečetli všichni co píšete o napadání Sagy, to ona první vystřelila jedovatou slinu po Věrce, Věrka pouze Karkulce poradila to co se tu radí běžně, nechtějí Ti udělat požadovaný typ operace v jedné nemocnici, jdi jinam,vůbec se nevyjadřovala k tomu jaká je nebo není nemocnice, nebo doktoři v ní.
A to, že Věrka mohla jíst vše je pro ní plus, nikomu nevnucovala, aby to dělal stejně, každý máme snad svůj rozum a známe své tělo, jak na co reaguje.
Ad. FB Sago, vypadla jsi během jedné čistky, kdy vypadlo spousta lidí, Ti co chtěli zpět nám poslali zprávu a bylo vyřešeno, ale ty jsi rovnou napsala jedovatej příspěvek sem, a po tom co tu píšeš jistě pochopíš, že nejsme skupina pro tebe vhodná. Zaklet, tebe omylem přidal Bossák a to v době, kdy jsi dost aktivně jela na Drobcích proti BF, tak proto jsi byla vyřazena.
Jitko K. proč jsi se někdy na srazu nezmínila, že by jsi k nám na FB chtěla ?
PS: oba metříky mám aktuální

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.