ahoj všem
ppaajinka tedy to je mazec , ty jsi hubnoucí TGV

moc moc gratuluju k takovému úspěchu
Hrošák když jsem se já rozhodovala pro druh operace uvažovala jsem mezi TUBU a bypassem . Měla jsem štěstí , že jsem narazila na paní která má zkušenost ze zahraničí s bariatriky a ta mi vysvětlila proč je v kolébce bar.opek tedy USA dělá bypass v jistém věku až od určité váhy a proč se vlastně začalo s TUBU , protože na úplném počátku byla bandáž a něco mezi diverzí a bypassem . Důvodem "vylepšování " těch výkonů je , že chtějí aby pro pacienta byla operace nejen platná ,tedy že zhubne , ale aby byla bezpečná v delším časovém horizontu , tedy že se ženám v době menopauzy nebudou drolit kosti , že se nebude zvyšovat riziko onemocnění karcinomu trávicí soustavy , protože po opce do sebe člověk nedostane tolik vlákniny kolik je třeba atd .
V našich zeměpisných šířkách bych víc než na lékaře dala na sebe samotnou . Tedy načetla všechny pozitiva i negativa co se dají a pak se rozhodla a za tím si stála . Naši bar . lékaři to myslí dobře , ale potom co jsem slyšela a viděla , bych řekla že je to spíš na škodu . Mají snahu za nás tloušťku vyřešit a moc se nevyžaduje osobní zápal od pacienta
vzdyna2ci takovou dobu po op už nezáleží jen na tom kolik toho sníš , ale také co . Sama jsem teď na nějakých 200g na porci , někdy záleží na hutnosti .Třeba u pečiva do sebe nedám víc jak plátek moskevského chleba s něčím , ale na druhou stranu nemám problém posnídat jogurt a celým banánem . Jím většinou 3x denně a mezi to říznu 2x mléčný koktejl nebo "smútý " jako svačinu . Ovšem jsou dny , kdy zobu od božího rána až do večera

Nevím jestli docházíš někam k nutriční , možná by chtělo ten stoják probrat tam . Třeba najde fígl jak to zase rozjet . Já docházím co 3měsíce a je fakt , že ona vidí čeho já si nevšimnu nebo v čem já nevidím chybu .
Jinak si musím kapku přihřát polívčičku

koupila jsem domů trampolínu a to je něco úžasného . Hodinu na ní proskákat mi nedělá žádný problém a i váha se na to tváří příznivě , ještě dvě kila a jsem dvouciferná

takže jsem na chvilku zanevřela na kalanetiku

a co to dělá s nohama a pozadím
všem hubnoucím moc a moc gratuluji , těm co stojí přeji pevné nervy a těm co čekají na opku ať to rychle utíká