Keisho : neblázni..počkej, aby se tělo adaptovalo a trochu se otřepalo po zásahu !!!! Vše se uvnitř zhojilo....na váhu se tak trošku vykašli a spíš si naměř objemy..uvidíš, že ty poletí dolů i když váha se poplazí nebo naopak bude stoupat....může to být zadržování vody a nebo potom co začneš cvičit i nárust svalové hmoty...jsi po zákroku krátce tak vydrž !!!!
Jinak já jsem již od pondělí na normální stravě, ale pořád to ještě kombinuju s kašičkama a jím fakt malinko a opatrně...mám další kilčo za týden dolů...ale objemově je to výrazné...už mi začínají padat kalhoty a podprsenku mám na obvodu na posledním svočku a asi ji budu zkracovat

Jinak týdne chodím na kontrolu cukru a tlaku...a cukr klesl na 5,5 a drží se tam už 14 dní a tlak mi šel taky ze 145/100 na 130/90 takže mám radost v pátek jdu na kompletní krevní kontrolu...
Jinak od včera jsem již v pracovním procesu a jde to, jen ta větší jizvička bolí potvora není zvyklá tak dlouho sedět
Jinak všem bych na hojení jizviček po laparu doporučila
http://www.contractubex.cz/cs/ fakt se po něm vše velice rychle hojí a zatahuje...je sice dosti drahej, ale myslím si, že to za to stojí....
Jinak gratuluju všem k úbytkům zatím co jsem tu nebyla koukám, že jste některé fakt poskočily...přeji tak i ostatním....
a těm co teď zrovna nějaké zdravotní problémy komplikují hubnutí tak přeji ať je Vám fajn a můžete se zase radovat ...