fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 23 srp 2025 15:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 led 2008 11:35 

Tak já se taky připojím. Mě pan primář řekl, že se sportem mám začít pomalu, jen procházky. Prý bandáž působí sice jako lehká operace. Musím si, ale uvědomit, že je to strašný zásah do organismu, tak mi to řekl. Tak nevím.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 led 2008 11:52 

Keisha - já myslím, že nehubneš právě proto, že máš moc brzy velkou zátěž. :shock: Tělo po operaci regeneruje, po přechodu na kašovitou stravu se učí pracovat s přijímanou energií a ty mu to ještě komplikuješ dalším výdejem v podobě rotopedu. :? Nediv se, že šetří, kde se dá. Organismus netuší, kolik energie dostane a kolik bude muset vydat a tak ji střádá a jen velmi neochotně pouští. :idea: Myslím, že alespoň měsíc po operaci by ses měla šetřit. Fakt nanejvýš ty procházky. :!: Však se ještě nasportuješ, až tě to bude mrzet . . . :wink: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 led 2008 12:12 

Děkuji všem, kdo si všimly mého metříku. :oops: :) Skutečně si ale nemyslím, že zasloužím až tolik chvály. :oops: Podívejte se na Libušku, jak jí to jde. Je přímo neuvěřitelná. :shock: Lecramka už má dole skoro 20 kg a o Olince ani nemluvím. :wink: Za pár dní bude asi první, kdo ukončí svůj metřík. :shock: Pane bože - tak ono je to přeci jen možné.? :wink: :lol: A co taková Romana nebo Nika? Takové změny! :shock: Alenka, věrná dopisovatelka věčně s dobrou náladou i když jí hubnutí zlobí jak může :roll: . . . Vždyť bych vás tu musela vyjmenovat všechny . . . :wink: a všichni si to také zasloužíme. :lol: Už víme, že ani s bandáží není nic zadarmo a že každý úspěch je poctivě vydřený. Takže jen tak dál, ať to zvládneme jako Olča a jsou z nás všech Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 led 2008 12:40 

Keisho : neblázni..počkej, aby se tělo adaptovalo a trochu se otřepalo po zásahu !!!! Vše se uvnitř zhojilo....na váhu se tak trošku vykašli a spíš si naměř objemy..uvidíš, že ty poletí dolů i když váha se poplazí nebo naopak bude stoupat....může to být zadržování vody a nebo potom co začneš cvičit i nárust svalové hmoty...jsi po zákroku krátce tak vydrž !!!!

Jinak já jsem již od pondělí na normální stravě, ale pořád to ještě kombinuju s kašičkama a jím fakt malinko a opatrně...mám další kilčo za týden dolů...ale objemově je to výrazné...už mi začínají padat kalhoty a podprsenku mám na obvodu na posledním svočku a asi ji budu zkracovat :wink: Jinak týdne chodím na kontrolu cukru a tlaku...a cukr klesl na 5,5 a drží se tam už 14 dní a tlak mi šel taky ze 145/100 na 130/90 takže mám radost v pátek jdu na kompletní krevní kontrolu...

Jinak od včera jsem již v pracovním procesu a jde to, jen ta větší jizvička bolí potvora není zvyklá tak dlouho sedět :evil:

Jinak všem bych na hojení jizviček po laparu doporučila http://www.contractubex.cz/cs/ fakt se po něm vše velice rychle hojí a zatahuje...je sice dosti drahej, ale myslím si, že to za to stojí....

Jinak gratuluju všem k úbytkům zatím co jsem tu nebyla koukám, že jste některé fakt poskočily...přeji tak i ostatním....

a těm co teď zrovna nějaké zdravotní problémy komplikují hubnutí tak přeji ať je Vám fajn a můžete se zase radovat ... :wink: :roll:

Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 led 2008 13:22 

Taky Vám musím napsat moje zkušenosti se sportem-i můj doktor řekl,že od stehů můžu začít s fyzickou zátěží a že kolo je ideální-za začátku jsem šlapala denně a po vašich radách a zkušenostech jsem si dala trošku pohov a šlapala jen obden-včera jsem byla na kontrole po 6týdnech od stehů a už můžu začít makat naplno a na nějakpu operaci se neohlížet.samozřejmě vzhledem k fyzičce.

Tubulizace 5.12 2007

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 led 2008 13:36 

Víte holky já o tom po operaci mluvila se svou doktorkou a ona mi řekla že si zátěží mimo jiné člověk koleduje o pupeční kýlu a docela velké komplikace. Ono se devíti nemusí stát nic ale desátá to může odnést. Myslím si že jakýkoliv zákrok je pro tělo velikou zátěží a měl by se mu dát nějaký čas aby se z toho vzpamatovalo. Já si pamatuji že jsem měsíc po operaci byla hrozně unavená, motala se mi hlava a vůbec to nebylo dobré - takže bych z rotopedu pravděpodobně spadla :-) Ale někdo tu už správně napsal že se ještě nasportujete dost - takže když se budete 4-6 týdnů po operaci šetřit a odpočívat, myslím si že tím vůbec nic nezkazíte. Ale jak říkám, je to jen můj názor.

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 led 2008 13:51 

Ahoj,taky se přidám se svou troškou. Na bandu jsem byla 4.1.2008,takže taky relativně nedávno. S pohybem mi bylo řečeno velmi opatrně,první měsíc žádná větší námaha a v prvních týdnech dokonce i opatrně tlačit na stolici.Ovšem vzhledem k tekuté stravě . . .
Jinak přesně jako vám,Keisho a Janaaa,se mi úbytek zastavil.Reagovala jsem taky ubíráním jídla,ale je to nesmysl,protože nevím z čeho bych pak byla živa. Snažím se o rychlou chůzi a jelikož rotoped,který budu mít má nosnost 110kg,tak musím ještě s touhle radovánkou chvíli počkat.
:lol: :lol: :lol:

35 let,synek 9 let a dcerka 2 roky
bandáž 4.1.2008 , odstraněna v těhu, tubulizace květen 2010, Turnov

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 led 2008 14:01 

No já jsem to měla taky tak- pan doktor mě pustil na stoly až za 2 měsíce- do té doby jen chodit a být velmi opatrná :!: tak to holky nehroťte, ať si neublížíte :evil: ale ono je to těžké, když vám každý řekne něco jiného- hmhmhm- občas mám pocit, že jsme taková pokusná morčátka :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 led 2008 23:00 

Tak koukám, že každému říkají úplně něco jiného.. Ach jo... Asi si to prostě každý musí přebrat a vzít si z toho co mu vyhovuje, ale mam v tom teda pěknej bordel... Jinak já jsem čekala že se to zabrzdí nebo zastaví, ale štve mě, že jsem přibrala.. Já si žádný iluze nedělam, je mi jasný že ty první kila prostě spadnou rychle a teď už si to budu muset vydřít.. Teď se teprv ukáže jestli na to mam nebo ne..

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 led 2008 23:51 

Keicha, chcem sa pripojiť k dievčatám, tiež si myslím, že by si mala ešte odpočívať a nechať telo, nech sa spamätá...utrpelo veľký šok. Budeš mať dosť príležitostí trápiť ho, keď sa zahoja zany a bandáž pevne usadí. Vydrž...!!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 led 2008 10:38 

Asi bych měla založít místnost nepokroky... tak jsem přibrala dalšího půl kila, takže od víkendu co jsem přešla na kašovitou je to kilo a půl.. Vůbec to nechápu, všechno si odměřuju, hodně piju a přibíram... tímhle tempem budu mít za dva týdny víc než jsem měla před op... Poraďtě prosím někdo co mám dělat

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 led 2008 10:48 

Nevím co jíš, ale je normální, že tělo tak reaguje, když jsi před tím byla jen na tekuté stravě. Co papáš? Já úplně vynechávala cukry. Koupila jsem si tekuté umělé sladidlo a i do krupičky jsem si dala jen tohle sladidlo. Vše bez cukru. To mě jedině napadá. Ale POZOR , pokud si tělo cukr vyžádá a bude ti slabo tak si kostku cukru dej, aby jsi neměla nízkou hladinu cukru a někde sebou nesekla. :wink:

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 led 2008 10:52 

K snídani mam bílou Activii, za 3 hodiny jeden trojůhelníček Veselé krávy light, oběd 100g bramborové kaše s rozmixovanou rybou a zeleninou, odpoledne 50g activie a 3 krabí tyčinky a večer kafe se sladidlem nebo lžičku medu

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 led 2008 10:58 

Tak cukr asi problémem nebude. Vypadá to, že tě tělo jenom zkouší. Nestrácej naději. Neboj, za chvilku se to pohne směrem dolů. Nezapomeň dostatečně pít a jídlo vypadá v pořádku. Tak papa :wink:

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 led 2008 11:04 

Díky Niko, prostě se asi přestanu na pár dnů vážit, protože mě to akorát štve když to vidim, tak prostě budu pokračovat a doufat, že se to zas pohne dolu..

Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina