fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 06 zář 2025 13:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jani,
PříspěvekNapsal: 02 srp 2008 22:42 

myslím, že i Ty tu 40ku slavit budeš, když koukám na Studentku, jsou to proměny na úplně jiný lidi, i ty máš za sebou obrovskej kusanec práce...

Obrázek

bandáž 05.03. 2008,-25 kg před bandáží
24.06. 2008 první doplnění, 2 ml

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 srp 2008 00:05 

Teri děkuji, ale nemám růžové brýle a znám svoje možnosti. Takové výkony jaké podáváš ty mě nečekají, ale ani o této váze se mi zpočátku ani nezdálo, takže jsem spokojená, cítím se líp. Už se nestydím jít někam do společnosti, už tolik nesleduju co si lidé o mně šuškají. I když dřív si šuškali proboha ta je tlustá a teď co je s ní je nemocná? Takže lidé si vždycky něco najdou a já aspoň vím, že žiju, když se o mně mluví.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku: Ahoj
PříspěvekNapsal: 03 srp 2008 08:50 

Terčo teda ty zdoláš za chvíli 50 kg :?: :D si teda jednička jedeš jako blesk :D Majda

Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .

Předmět příspěvku: Jani,
PříspěvekNapsal: 03 srp 2008 09:57 

nepovažuju svůj úbytek za výkon, protože, když se na sebe podívám, mám ještě dost velký rezervy při svých 157 cm výšky. Úbytek před operací byl pro mě nutností, jinak by žádná operace nebyla, po tom prvním nezdařeném pokusu. Pokud by se mi zadařilo dostat aspoň kousek od cílený váhy, byla bych šťastná...

Obrázek

Předmět příspěvku: Majdi,
PříspěvekNapsal: 03 srp 2008 10:00 

ono to šlo po doplnění a teď je to zas stojatý, +/- půl kila, takže to je ve hvězdách, kdy se dočkám :x .

Obrázek

Předmět příspěvku: Ahojky Teruš
PříspěvekNapsal: 03 srp 2008 10:07 

neboj ono se to zas rozběhne a tvůj úbytek a výkon je obdivuhodný :) gratuluji :D Majda

Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 srp 2008 12:16 

drahuna píše:
Dobré odpoledne všem.Prosím o radu,budu vděčná za jakoukoli.Nevím,co mám dělat,Váha se zastavila a ne a ne se pohnout.Ať se zvážím ráno nalačno,nebo večer,pořád stejně.Tak už je to skoro týden.Popíjím rajčatovou šťávu,jím bílý jogurt.k obědu většinou mixovaná mrkev a květák,kedluben zkrátka co mám,Asi 2x jsem si přimixovala kousek kuřecího masa.Snažím se pít co nejvíc,ale po operaci je mi z vody na zvracení.Snažím se jíst tak 5x denně.Má některá taky takovou zkušenost?Děkuji za odpovědi a hezký den.Drahuna.

Ahojky Drahuško taky se mi zastavila váha na 14dní,byla jsem na prášky .Jez pravidelně, tak jak jsi zvyklá ,alespoň 5xdenně.Musíš naučit tělo,že nebude hladovat a ono tu váhu pustí .Tehle týden jsem opustila 2kg váhy.Hodně mi pomáhá pohyb,chůze nebo plavání.Jím fakt hodněkrát,třeba každé 2hod.Když cítím kroucení v žaludku,ale pouze tři sousta víc nemohu.Drahuško klídek ,dej tomu čas.Stejně to máš na celý život,kam spěcháš děvče.Zdenka

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 srp 2008 20:01 

janaaa píše:
Keisha píše:
Diky Jani, porad te osmicce na zacatku nechci verit.. Jsem opravdu asi na hlavu, ale ja tomu vsemu porad nejak neverim.. Pamatuju si, kdyz jsem zacinala na 130kg, tak jsem si rikala, ze az bude devitka na zacatku, budu vedet, ze jsem to dokazala a ze to teda neni jenom voda z tela, ale i tuky a bude to na me videt... No, prisla devitka, a ja tomu porad neverila, ale vedela jsem, ze az bude osmicka, uz budu opravdu skoro normalni a budu spokojena s tim jak vypadam (protoze na fotkach starych 5 let mam 87 kilo a myslim si, ze jsem kocka).. Jo a osmicka je tady a ja si stejne porad pripadam tlusta.. Vim, ze si kupuju mensi obleceni a citim se fyzicky mnohem lip, ale hlava mi to porad nejak nebere.. Nevim, mozna je to tim, jak rychle hubneme, nabiraly jsme to roky a ted za par mesicu je to dole a tak se s tim asi clovek bude dyl srovnavat.. A nebo jsem proste na hlavu :o :lol: :!:

Keishi teď jako kdyby jsem četla svoje řádky. Stále se vidím jako velká koule, když si vybírám oblečení automaticky jdu k velkým velikostem, stále navlíkám volné haleny ať překryju to sádlo. Stále nemohu uvěřit manželovi že už se nemusím schovávat za neforemným oblečením (on tomu říká pytle). Asi to ještě chvíli potrvá než si troufnu obléct úplejší oblečení. Ale někdy mi připadá, že lidé vidí někoho jiného než já v zrcadle. Já 40 kg slavit už asi nebudu , ale přesto jsem ráda za to co mám. I když nemohu stále uvěřit, že mám oblečení menší o 6 velikostí. Já se opravdu v zrcadle vidím hodně tlustá. Někdy si říkám, že už se anorektičkám ani nedivím, taky se pořád vidí tlusté (i když já ještě stále jsem)

Také přidám svoji "trošku do mlýna". Myslím, že to byla Elena, s kým jsem výše popisovanou situaci probírala na květnovém srazu. Lidé nás chválí, cítíme se dobře, ale myslíme pořád jako dřív . . . Je to fakt, asi to chvíli potrvá, než se začneme brát jako většina lidí a ne tak, jako že jsme sami sobě nepřítelem a naše tělo nás příliš táhne k zemi :( . Ale má to jednu výhodu :arrow: alespoň nezačneme nosit nosánek moc vysoko :wink: :oops: :lol:
Pro Janaaa- toho upnutějšího oblečení se neboj :wink: Zjistila jsem, že je mnohem lepší tričko tvé současné velikosti než neforemný hadr. On už teď totiž kila neschovává, ale přidává! :twisted: Když mám někdy problémy, jak zamaskovat volnější kůži na žaludku a břiše a pak vidím ženy a dívky mé současné váhy (a odhaduji, že i váhy vyšší !) hrdě ukazující přetékající boky z bokových riflí, tak si říkám, co to vlastně řeším? Snažím se oblékat tak, abych se cítíla dobře a tak to asi dělá většina lidí. Na svůj obličej v zrcadle jsem si také musela chvíli zvykat, tak teď si holt zvyknu i na to ostatní :wink: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 srp 2008 08:06 

Keisho, nejste na hlavu, jen se zase MĚJTE RÁDI :D , dívejte se na sebe, jak vám to šluší. To, co jste dokázali, by jen tak někdo pro sebe neudělal, tak si to vychutnávejte. Snad se časem také dostanu " na váš břeh".

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 srp 2008 08:38 

Ano, Gábi, byla jsem to já. Já se stále citím tlustá a tlustý lidé mi nepřipadají až tak tlustí. Zkrátka máme jiný oči a to se ani nikdy nezmění. To není jako to, co zažívají anorektičky, je to něco jiného, aspoň si to myslím. A s tím oblečením máš pravdu. Nedávno jsem měla situaci v CA. Brala jsem si tričko 46 a zdálo se mi moc uplý, tak jsem si vzala to samý v 48 a to se mi zdálo moc volný a že mi nesedí v ramenou a na hrudníku a tak. Tak jsem si ty dvě trička zkoušela snad padesákrát za sebou, byla jsem z toho úplně hotová, protože v 46 mi přišlo, že mi je ta kůže moc vidět a 48 mi přišla moc velká. Zkrátka jsem se tam málem zbláznila a nakonec jsem si vzala 46. Takže jsem po 50-ti vyzkoušení usoudila, že v tom uplým vpadám lepší než ve volným pytli. A je to tak, jen ještě nemáme to sebevědomí, aby nám to došlo.
A taky si uvědomuju, že vidím holku, která má třeba odhadem 120 kilo a připadá mi stejná jako jsem já.
Asi je to hotový na pohovor s psycholožkou, že bysme fakt byly anorektičky :lol: :lol: :lol: :lol: (I když ta včerejší moje sežřaná celá čokoláda tomu moc nenasvěčuje :twisted: :twisted: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: ) Tak ti nevim, co já vlastně jsem.

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 srp 2008 09:04 

Elen,
co blbneš! Hubla jsi přeci proto, aby jsi na sebe byla pyšná, že jsi kočka a že Ti to sluší. Velikost 46 je krása a neboj se vypasovaných věcí. Chlapům se už nelíbí anorektičky, ale normální ženský a věř, že Ty už normální jseš. Tak hlavu vzůru a buď na sebe pyšná a měj své tělo ráda.

Naposledy upravil Gabča dne 04 srp 2008 12:27, celkově upraveno 2

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 srp 2008 09:24 

Keisho a Elen, holky milý. Prohlédněte si několikrát za den svoje foto před začátkem hubnutí a děkujte za ta kila, co jsou pryč. :P
Elen, nevím, jestli to foto na Studentce jsi ty, ale Keisho, ty jsi jiný člověk, jsi kočka, tak neblázni.... :P Mějte se rády už dnes! :P

Naposledy upravil dasapo dne 04 srp 2008 10:53, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 srp 2008 09:58 

Dobrý den všichni,ráda bych se zeptala,jak dlouho vám stála váha? Já zhubla pře bandáží ze 117,3kg na 114,3kg po operaci jsem přišla se 109kg a teď mám +- 1kilo. Prosím poraďte,co dělám špatně? Mám 2 měsíce po operaci,šla jsem teda ze 136cm přes boky na 121,5cm,ale kila se mě drží. Mám před 14 dny doplnění bandáže o 5ml. Díky za rady...jsem zoufaláááááááááá :x :x :x :x :x Eva

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 srp 2008 10:47 

Ahoj Hannach,, na to ti asi nikdo nedá kloudnou odpověď. Nemám se zastavením váhy zatím problém po tubulizaci, stále to nějak klesá a klesá, ale zažila jsem to, když jsem před lety přešla na dělenou stravu a vydržela jsem to 2 roky. Někdy jsem zhubla 2 kg za týden a potom třeba měsíc nic. Jedla jsem stále stejně. Hlavní je to nevzdat, když ti ubývají centimetry, je to důležitější než váha. Pokud máš čisté svědomí ohledně jídla a necpeš se čokoládou, není jiná rada, než vydržet a nezoufat. Ono to zase poskočí, neboj... :P

Předmět příspěvku: Hannach,
PříspěvekNapsal: 04 srp 2008 12:10 

vydržžž, ono se to pohne, mě tou dobou taky stála váha, cca 6 týdnů jsem se houpala na +- 1 kg. Pokud hubneš v centimetrech jde Ti dolů tuk, což je lepší než váha :wink: .

Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina