janaaa píše:
Keisha píše:
Diky Jani, porad te osmicce na zacatku nechci verit.. Jsem opravdu asi na hlavu, ale ja tomu vsemu porad nejak neverim.. Pamatuju si, kdyz jsem zacinala na 130kg, tak jsem si rikala, ze az bude devitka na zacatku, budu vedet, ze jsem to dokazala a ze to teda neni jenom voda z tela, ale i tuky a bude to na me videt... No, prisla devitka, a ja tomu porad neverila, ale vedela jsem, ze az bude osmicka, uz budu opravdu skoro normalni a budu spokojena s tim jak vypadam (protoze na fotkach starych 5 let mam 87 kilo a myslim si, ze jsem kocka).. Jo a osmicka je tady a ja si stejne porad pripadam tlusta.. Vim, ze si kupuju mensi obleceni a citim se fyzicky mnohem lip, ale hlava mi to porad nejak nebere.. Nevim, mozna je to tim, jak rychle hubneme, nabiraly jsme to roky a ted za par mesicu je to dole a tak se s tim asi clovek bude dyl srovnavat.. A nebo jsem proste na hlavu

Keishi teď jako kdyby jsem četla svoje řádky. Stále se vidím jako velká koule, když si vybírám oblečení automaticky jdu k velkým velikostem, stále navlíkám volné haleny ať překryju to sádlo. Stále nemohu uvěřit manželovi že už se nemusím schovávat za neforemným oblečením (on tomu říká pytle). Asi to ještě chvíli potrvá než si troufnu obléct úplejší oblečení. Ale někdy mi připadá, že lidé vidí někoho jiného než já v zrcadle. Já 40 kg slavit už asi nebudu , ale přesto jsem ráda za to co mám. I když nemohu stále uvěřit, že mám oblečení menší o 6 velikostí. Já se opravdu v zrcadle vidím hodně tlustá. Někdy si říkám, že už se anorektičkám ani nedivím, taky se pořád vidí tlusté (i když já ještě stále jsem)
Také přidám svoji "trošku do mlýna". Myslím, že to byla Elena, s kým jsem výše popisovanou situaci probírala na květnovém srazu. Lidé nás chválí, cítíme se dobře, ale myslíme pořád jako dřív . . . Je to fakt, asi to chvíli potrvá, než se začneme brát jako většina lidí a ne tak, jako že jsme sami sobě nepřítelem a naše tělo nás příliš táhne k zemi

. Ale má to jednu výhodu

alespoň nezačneme nosit nosánek moc vysoko
Pro
Janaaa- toho upnutějšího oblečení se neboj

Zjistila jsem, že je mnohem lepší tričko tvé současné velikosti než neforemný hadr. On už teď totiž kila neschovává, ale přidává!

Když mám někdy problémy, jak zamaskovat volnější kůži na žaludku a břiše a pak vidím ženy a dívky mé současné váhy (a odhaduji, že i váhy vyšší !) hrdě ukazující přetékající boky z bokových riflí, tak si říkám, co to vlastně řeším? Snažím se oblékat tak, abych se cítíla dobře a tak to asi dělá většina lidí. Na svůj obličej v zrcadle jsem si také musela chvíli zvykat, tak teď si holt zvyknu i na to ostatní