Ahoj vsem lidickam znamym i neznamym.. Dlouho jsem nic kloudneho nepsala, ale poctive ctu, takze jsem v obraze.. Spousta z Vas uspesne dokoncuje metriky bez vetsich problemu ale zacina se objevovat i cim dal vice problemu.. No ja jsem tak nekde mezi, jak asi vite, nemela jsem fyzicke problemy vubec zadne.. Vzdycky jsem snedla cokoliv a v jakemkoliv mnozstvi a to ze jsem hubla bylo casto diky drastickymm metodam.. no ani to tady radsi nebudu rozmazavat. No asi pred tremi mesici mi dosly napady i pevna vule, takze jsem se vratila zpet do starych koleji a z 89kg se uspesne vyzrala na 98kg coz mi psychycky vybec nepomohlo a znovu posadilo na kolotoc depka-jidlo-depka-jidlo... no asi jsme se na nem vsechny povozily, ze? Tak abych to zkratila.. vidina 100kg a jedna moc fajn zenska tady na foru me dokopaly, abych zavolala dr. Hrubemu do Turnova a dobre jsem udelala. Pan doktor je opravdu zlato a prijal me pod sva kridla. No ted ve ctvrtek jsem byla u nej na prvni konzultaci a musim rict, ze jsem byla odhodlana odjet s terminem na tubulizaci.. Ale nakonec to vsechno dopadlo jeste lip.. Vzal si me na RTG, abychom zjistily, proc band nefunguje jak ma.. Na snimcich pan doktor zjistil, ze: cituju zpravu" bandaz je zcela volna se sirokym prutokem", takze mi rekl, ze se nedivi, ze necitim omezeni a jednoduchym resenim bude bandaz proste doplnit.. To ovsem celkem trvalo 40 minut a sesla se u nej pulka nemocnice.. Pila jsem kontrastni latku 12x a kdo to znate, asi uznate, ze to je opravdu sila.. Nejdriv pan doktor zjistil, ze v bandazi je jenom 1ml, takze kam se podely ty dalsi 2ml z meho 3ml doplneni v cervenci v Iscare (bez RTG) neni znamo.. Zacaly jsme doplnovani (stala jsem do pul tela naha na RTG s jehlou v brise) a kdyz uz jsem v sobe mela 5ml a porad to "teklo jako Dunaj" (slova pana doktora), zacal svolavat dalsi, protoze se bal, ze mi tekutina nekde unika ale neni videt kde.. no nakonec jsme skoncily na 10ml!!!!!, kdy se bandaz jevila adjustovana, ale pan doktor mi radsi ubral 1.5ml, protoze se bal, ze je to proste moc.. Takze jsem skoncila na 8.5ml. Pry mam taky nejak zvlastne tvarovany zaludek a hodne pruzny.. A to je vlastne proc to tady cele pisu! V Iscare me doplnily pouze nejakym "odhadem", coz je uplna hlopost, protoze jak mi pan doktor vysvetlil, je to tak strasne individualni. Kazdy zaludek je jiny a tudiz potrebuje jiny pristup, jenze to se jinak nez na RTG nezjisti!! Jak tadu ctu, pro Taky10 jsou uz 4ml moc a treba u me by to nemelo vubec zadny efekt. Lidicky pokud mate nejake problemy a treba i jenom takove jako ja, ze Vam sice nic neni, ale proste nehubnete, trvejte si na svem a pokud to nikoho nezajima, obratte se jinam.. Ja muzu Turnov opravdu doporucit, pan doktor Hruby je clovek na pravem miste a je videt, ze pomuze rad.. No, rozepsala jsem se, ale citila jsem povinnost se o tohle podelit, hlavne kvuli lidickam, co jsou na tom podobne jako ja. Mam ted doplneno, snim cokoliv, ale jenom v malem mnozstv.. konecne citim ten pocit omezeni, ktery jsem nikdy nemela a mam zase novou energii a odhodlani do dalsiho hubnuti. Takze vsem preju plne nervy do Vanocnich boju a pokud se Vam zda, ze bandaz nedela, to co by mela, nenechte se odbyt a hledejte duvody, nikdy to neni jen tak!
_________________ Klára, 28 let/172 cm, dcera 3 roky

|