fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 12 zář 2025 22:51

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: volná diskuse
PříspěvekNapsal: 18 lis 2008 23:18 

koukám Lu ty jsi taky dala dotoho hodně sil a moc ti to na studentce sluší :D jsi kočka taky bych taky chtěla vypadat :D ale jde mi to pomalinku :cry: ale snad to půjde do vánoc chci dát ještě ty 3 kila dolů a pak ty zbývající.

48 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 lis 2008 22:11 

Všem díky za milá slova. :P :oops: :P Vždycky mě to hrozně moc potěší a nakopne k dalšímu snažení,které v poslední době popravdě docela dost pokulhává.

Renčo - 60 kg,které jsi sundala,jsou naprosto úžasné a navíc,kdyby jsi si neposunula konec metříku,tak tam máme stejně daleko . . . :D :wink:

Janii - v kilech od operace mě válcuješ o 2kg,takže jsi 1 :!: :!: :!: :wink: :wink: :D

Rendy - jde ti to moc pěkně a pomaleji je i zdravější. Navíc jestli dobře počítám,tak za necelé dva měsíce je to 8 kil a to zase tak málo není !!!

35 let,synek 9 let a dcerka 2 roky
bandáž 4.1.2008 , odstraněna v těhu, tubulizace květen 2010, Turnov

PříspěvekNapsal: 19 lis 2008 23:12 

Lu,děkují a ikdyž to jde pomalejí tak jsem ráda i za to a za necelé dva mněsíce je to docela dost.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 lis 2008 19:55 

nedá mi to nenapsat Ti můj obdiv nad výsledkem Tvého snažení. Jsi pro některé z nás (pro mě tedy určitě) vzorem. Hanča

Bandáž žaludku 7.10.2008. Spadnutí bandáže a následné vyjmutí 17.09.2009, tubulizace Turnov 5.1.2010 při 114,6kg

Předmět příspěvku: a
PříspěvekNapsal: 20 lis 2008 21:56 

Opravdu Lů,také gratuluji a tiše závidím!!!!nedokáži si to představit!

17.9.2008 tubulizace Turnov
dcera 1,5 roku a syn 6 let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 lis 2008 08:48 

Ahojky všem :-) Dlouho jsem tady nebyla a koukám jaké máte skvělé výsledky :-) Všem moc gratuluji :-) Jste jedničky :-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 lis 2008 13:48 

Karli - teda tobě to jde jako po másle :shock: :shock: :shock: Zase další úbytek !:D

Anet,Kubeshan
- tolik chvály . . . :oops: :oops: :oops: děkuji . . . před pár měsíci jsem něco podobného,jako vy teď mně (a opravdu mě to přivádí do rozpaků :lol: ) psala Olče,protože mi ten fakt,že má před sebou konec metříku, připadal jako z pohádky. A vida,zázraky se dějí . . . Teda,na úlném konci ještě nejsem . . .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 lis 2008 14:47 

no vidíš zázraky se opravdu dějí! Samozřejmně je v tom hodně odhodlání a trpělivosti. Moc gratuluju a držím pěstičky aby jsi toho vysněného cíle brzo dosáhla. Teď je to o to složitější, že zbývá už jen málo a před námi vánoce ....tak se drž !!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 lis 2008 15:44 

Olčo - děkuju. . . No,ten tvůj metřík,to je prostě nádhera :!: :!: :!: A z těch Vánoc mě už teď trochu jímá hrůza. No,uvidíme,uvidíme . . .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 lis 2008 09:30 

Ahoj vsem lidickam znamym i neznamym.. Dlouho jsem nic kloudneho nepsala, ale poctive ctu, takze jsem v obraze.. Spousta z Vas uspesne dokoncuje metriky bez vetsich problemu ale zacina se objevovat i cim dal vice problemu.. No ja jsem tak nekde mezi, jak asi vite, nemela jsem fyzicke problemy vubec zadne.. Vzdycky jsem snedla cokoliv a v jakemkoliv mnozstvi a to ze jsem hubla bylo casto diky drastickymm metodam.. no ani to tady radsi nebudu rozmazavat. No asi pred tremi mesici mi dosly napady i pevna vule, takze jsem se vratila zpet do starych koleji a z 89kg se uspesne vyzrala na 98kg coz mi psychycky vybec nepomohlo a znovu posadilo na kolotoc depka-jidlo-depka-jidlo... no asi jsme se na nem vsechny povozily, ze? Tak abych to zkratila.. vidina 100kg a jedna moc fajn zenska tady na foru me dokopaly, abych zavolala dr. Hrubemu do Turnova a dobre jsem udelala. Pan doktor je opravdu zlato a prijal me pod sva kridla. No ted ve ctvrtek jsem byla u nej na prvni konzultaci a musim rict, ze jsem byla odhodlana odjet s terminem na tubulizaci.. Ale nakonec to vsechno dopadlo jeste lip.. Vzal si me na RTG, abychom zjistily, proc band nefunguje jak ma.. Na snimcich pan doktor zjistil, ze: cituju zpravu" bandaz je zcela volna se sirokym prutokem", takze mi rekl, ze se nedivi, ze necitim omezeni a jednoduchym resenim bude bandaz proste doplnit.. To ovsem celkem trvalo 40 minut a sesla se u nej pulka nemocnice.. Pila jsem kontrastni latku 12x a kdo to znate, asi uznate, ze to je opravdu sila.. Nejdriv pan doktor zjistil, ze v bandazi je jenom 1ml, takze kam se podely ty dalsi 2ml z meho 3ml doplneni v cervenci v Iscare (bez RTG) neni znamo.. Zacaly jsme doplnovani (stala jsem do pul tela naha na RTG s jehlou v brise) a kdyz uz jsem v sobe mela 5ml a porad to "teklo jako Dunaj" (slova pana doktora), zacal svolavat dalsi, protoze se bal, ze mi tekutina nekde unika ale neni videt kde.. no nakonec jsme skoncily na 10ml!!!!!, kdy se bandaz jevila adjustovana, ale pan doktor mi radsi ubral 1.5ml, protoze se bal, ze je to proste moc.. Takze jsem skoncila na 8.5ml. Pry mam taky nejak zvlastne tvarovany zaludek a hodne pruzny.. A to je vlastne proc to tady cele pisu! V Iscare me doplnily pouze nejakym "odhadem", coz je uplna hlopost, protoze jak mi pan doktor vysvetlil, je to tak strasne individualni. Kazdy zaludek je jiny a tudiz potrebuje jiny pristup, jenze to se jinak nez na RTG nezjisti!! Jak tadu ctu, pro Taky10 jsou uz 4ml moc a treba u me by to nemelo vubec zadny efekt. Lidicky pokud mate nejake problemy a treba i jenom takove jako ja, ze Vam sice nic neni, ale proste nehubnete, trvejte si na svem a pokud to nikoho nezajima, obratte se jinam.. Ja muzu Turnov opravdu doporucit, pan doktor Hruby je clovek na pravem miste a je videt, ze pomuze rad.. No, rozepsala jsem se, ale citila jsem povinnost se o tohle podelit, hlavne kvuli lidickam, co jsou na tom podobne jako ja. Mam ted doplneno, snim cokoliv, ale jenom v malem mnozstv.. konecne citim ten pocit omezeni, ktery jsem nikdy nemela a mam zase novou energii a odhodlani do dalsiho hubnuti. Takze vsem preju plne nervy do Vanocnich boju a pokud se Vam zda, ze bandaz nedela, to co by mela, nenechte se odbyt a hledejte duvody, nikdy to neni jen tak!

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 lis 2008 10:44 

Keisha (Klárko),
Jsem moc ráda, že ses odhodlala k tomuhle kroku, MUDr. Hrubý je prostě zlatíčko.. Moje ségra má bandáž taky doplněnou 8,5ml a je takhle spokojená. Takže Ti přeji úspěšné opuštění bludného kruhu a další úspěchy v hubnutí. Hanča :P

Bandáž žaludku 7.10.2008. Spadnutí bandáže a následné vyjmutí 17.09.2009, tubulizace Turnov 5.1.2010 při 114,6kg

PříspěvekNapsal: 22 lis 2008 13:53 

Klárko,je to dost přesně napsáno,já mám doplněno 4ml a co sním třeba tušší stravu a dýl než mám tak to jde ven a jsem už stoho zoufalá,před doplněním jsem problém nemněla ale váha jde pomalu dolů,ale zvracím a štvě mně to,ale jen když mám odopeldní smněnu,poslední jídlo mám až v půl šesté pak až příjduv 23.00 a to je už dlouhá doba pro mně.

Předmět příspěvku: Poslední jídlo do 17.00
PříspěvekNapsal: 22 lis 2008 14:37 

Ahoj Rendy,
čtu Tvé problémy s jídlem. Co kdyby jsi zkusila jíst naposledy v 17.30 a pak už nejedla. Jíst na noc stejně není zdravé a když si jídlo rozplánuješ, tak jíst v 17.30 naposled je normální. Pak už jen pij a uvidíš, že Ti bude dobře.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 lis 2008 16:12 

Keisha ahoj Klárko, moc krásně jsi to napsala, ono je opravdu potřeba o problémech psát, aby ostatní věděli, že ne každý je s bandáží spokojený a ne každému vyhovuje a tak jak píšeš, ne všem se může doplňovat stejné množství. Je vynikající, že ti pan Dr. Hrubý pomohl a hlavně, že dokáže věnovat pacientům tolik času. Snad ti to již pomůže a začneš zase hubnout. Obrázek
Dr. Gryga, ke kterému chodím také vždy doplňoval pod rentgenem, ale pak tu někdo psal, že v ISCARE doplňují přímo v ordinaci, tak pacienti začali požadovat toto doplnění také a myslím si, že když lékař vidí jaký je průtok, je to mnohem lepší. Já mám doplněno 5,5 a žádné omezení necítím, pouze se občas dusím jídlem, ale to mi dělalo od začátku i bez doplnění. Tak se měj moc hezky a dej nám vědět, jak budeš mít nějaké výsledky ObrázekObrázekObrázek

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 lis 2008 16:34 

Keisho - moc ráda čtu,že se vše obrací k lepšímu a že se ti dostalo odborné pomoci. Často mi na tebe padla myšlenka a říkala jsem si,jak to asi válčíš. Je dobře,že jsi to takhle všechno popsala,protože těch,kterým band nefunguje,je opravdu víc a taky je vidět, že je opravdu důležité,komu se člověk svěří do péče. Moc ti držím palce,aby od teď šlo vše už jen tak,jak má :!:
Já mám doplněno 3,5ml a nijak velkého omezení si teda vědoma nejsem. Doufám,že se konečně do toho Turnova taky dostanu,aby mě pan Dr doplnil. . .

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina