fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 11 zář 2025 10:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 383, 384, 385, 386, 387, 388, 389 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: :-))
PříspěvekNapsal: 28 kvě 2009 10:18 

Ahojky Kuklo,tak to je teda mazec.Já jsem po operaci skoro půl roku a musím říct že bez komplikací.Je mi líto že nejsi v pohodě ale je moc dobře že jsi to sem napsala aby to všichni věděli.Já sice hubnu ale je to děsná dřina,ještě bych chtěla tak 20kg(jsem neskromná,co??:-D ).Přeji moc a moc zdravíčka

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 kvě 2009 12:13 

Ahoj kuklo uf tos utekla hrobníkovi z lopaty. Ať se ti už všechny potíže vyhýbají.
Andyno radši trpělivost a nech zahojit žaludek. Operace počká, pár měsíců odklad, času máš dost :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 kvě 2009 12:54 

Kuklo,to je teda mazec,musela sis teda vytrpět,díky ale za varování,dneska jsem byla u své obvodní domluvit předoperační vyšetření,a když jsem jí řekla,že jsem první komplikace svého operátora(odoperoval už kolem 200 bandáží),tak mi na to odpověděla,že to se dalo čekat-protože jsem zdravotník a ti to většinou vyžerou,takže o tubě už vůbec neuvažuju,vím,že to jsou jen takové řeči,ale nebudu nic riskovat.
Budu jen doufat,že mi při debandáži nerozřežou břicho-tím mě taky strašil-a půjde to laparoskopicky.Díky všem za podporu,jste moc fajn a držím vám všem palce,ať jste všichni v pohodě a kila mizí raketovou rychlostí!!!!! :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 kvě 2009 15:26 

kuklo, to sis tedy užila své, andyno tobě tky dobré pořízení at vám to holky dobře dopadne, jý jsem ráno přijela doma po abdominoplastice a liposunkci zatím jsou jen negativa, hrozně to bolí tak dojmy raději až bude líp abych vás nestrašila.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 kvě 2009 17:59 

Kuklo,

talk to je tedy opravdu mazec. Já byla na tubu nedávno a v Turnově a moc spokojená. To jsi tam tedy možná ještě ležela, když jsem tam byla, viď|!? Na jakém jsi byla pokoji?
Jinak Ti přeji, aby už bylo jen a jen líp, vše se zahojilo a kilečka šla dolů.
Hlavně ať až Tě ty komplikace opustí.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 kvě 2009 18:09 

Ahoj kuklo,

no to je mi líto, že ti to takhle dopadlo, ale mohla bys mi (a myslím, že to zajímá i ostatní) říct co se stalo? Jak ti to vysvětlili? Čím taková komplikace může nastat? Aby to všichni věděli. Bylo to špatně sešité? Nebo špatné nítě? Či si snědla něco, co ti to poranilo? Můžeš nás informovat?

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 kvě 2009 20:50 

Martino mě bylo řečeno, že povolili stehy, ale z čeho to povolilo tak to nevim a z jídla to určitě nebylo pila jsem jenom tekutou stravu. První týden na Aru jsem o sobě ani nevěděla, návštěvy jsem nevnímala, a pak šlo jedno vyšetření za druhým tak jsem ani neměla myšlenky pídit se kde se stala chyba. Pan doktor Hrubý měl taky se mnou starosti byla jsem první pacient, který měl po této operaci problémy.

30let, 1dítě , vdaná Tubulizace Turnov 4.3.09

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 kvě 2009 21:04 

No to chápu, že si neměla náladu a ani chuť něco zjišťovat, ale přece jen když si tam ležela 2 měsíce. Já bych asi chtěla vědět, co se stalo, abych se toho pro příště vyvarovala. Jestli to třeba bylo z námahy, atd.

Prostě bych se nenechala odbýt a byla neoblomná, protože je to moje zdraví a můj život a nutně bych potřebovala vědět co a jak a oni by mi to prostě museli říct. A hlavně i napsat do zprávy.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 kvě 2009 21:05 

ahoj kuklo já měla také po operaci problémy, sraženiny krve v břiše a píštěl na žaludku, do toho horečky 41, 15 dnů na JIP a měsíc a půl umělá výživa, tak vím jak ti asi bylo a jak ti je :wink: :wink: ale holt takový je život a někdy se něco pokazí i když se lékař hodně snaží a není to jeho vina :evil: doufám, že již je ti dobře a vše máš již OK :wink: :wink:

Maruško tak vítej doma, ještě to pořád tolik bolí? Posílám ti pofoukání na bebínko a odpočívej, určitě to bude lepší a lepší :wink: :wink: :wink:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 kvě 2009 22:57 

Ahoj Kuklo,tak to jsem hodně překvapená co se ti stalo,ale hlavně,že jsi se z toho dostala!Já nastupuji v pondělí,ale teď mám strach ještě větší,no ale přesto to zkusím.....takže hodně štěstí v hubnutí!Ještě se chci zeptat jestli tomu správně rozumím,tak se ti to stalo až po propuštění z nemocnice že?A neměla jsi nějaké příznaky nebo třeba bolesti co by ti avizovalo,že se něco děje? :roll:

band 2007 Iscare,tubu 2009,3.8.2010 abdominop.+kýla uf snad to dám!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 kvě 2009 06:57 

ahojky na to přesně jsem se chtěla zeptat.... jaké jsi měla příznaky a po jaké době po propuštění z nemocnice ti to propuklo.Já to mám sice už zasebou ale teď mám strach že se třeba blbě hnu nebo něco vemu a ono mi to taky praskne.Ale musím říct že jsem 9 ten po operaci a je mi fajn, čekala jsem že prospím první týden co příjdu domů a ono je to v pohodě.Jsem sice rychlejš unavená ale není to nic hrozného....

20.5 09 Tubulizace Turnov, před operací -10kg
Mateřská,2děti 6let,11 měs. 28let , 176cm

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 kvě 2009 08:05 

Minimálně 6 týdnů má být šetřící režim, aspoň tak mi to řekli po císaři. Nic nezvedat, žádný sport, žádná divočina.
Taky se může stát, že tělo odmítne použitý materiál, různé reakce, komplikací může být hafo. U téhle operace uvádí v 5% komplikace.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 kvě 2009 09:27 

Ahoj děvčata, tak mě ve středu operovali a v sobotu mě pustili (uprosila jsem pana doktora) ale neměl důvod mě tam držet, byla jsem bez teplot jídlo jsem přijímala dobře a bylo mi až na bolesti v kloubech dobře. Ty klouby byly už, ale příznak , že se něco děje, ale já to brala že to k tomu patří, díky foru jsem věděla, že tam působí ještě ten plyn po operaci, ale to byla velká mílka, manželovi pan primář řekl, že ten plyn při operaci většinu odsají a v těle ten zbytek působí max. ještě 2-3 dny. Já ale měla bolesti i v neděli a měla jsem pocit, že jsem nafouklá plyny a v pondělí jsem dostala od jedné pisatelky tip na Espumizan-pomahá na větry, no a v úterý jsem si opět vzala Espu. a dostala jsem takovou křeč do těla, že jsem myslela, že je to moje poslední chvilka, ale dobelhala jsem se do postele a pořád si řikala, že to přejde, ale z postele jsem nemohla ani vstát, pak jsem volala manželovi aby mě odvezl nazpátek. Tam mě vyšetřili vzali na pokoj dali mi kapačky a vzali mi krev a už věděli že něco neni v pořádku a druhý den jsem šla na sál to už , ale věděli po podrobnějším testu krve, že jde o otravu, ale nechalo by se tomu předejít kdyby před propuštěním domů vzali krev, protože náký den už jsem jedla a pila a krev ukáže všechno. Nechci nikomu nic vnucovat, ale ten kdo podstoupí tuto operaci tak at si před odchodem domů nechá vzít krev je to taková jistota :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 kvě 2009 09:37 

A ještě k tomu pohybu, byla jsem ráda, že jsem si sedla na gauč a udělala jsem si pohodlí, člověk by řek , že bude z nemocnice odpočatý, ale po té operci je takový unavený až slabý, aspon já to tak měla, maximálně jsem si došla pro actimel do lednice :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 kvě 2009 09:57 

Brrrrrr, po tom co to tu čtu, jsem ráda,že spadám do těch 95% bez potíží.Nemám opravdu žádné potíže,můžu jíst vše /v omezeném množství/
A vypadávání vlasů se už taky srovnalo /brala jsem Biosil/
Jinak přeji všem brzké uzdravení a kilům zmar.

45 let,vdaná,2 dcery(18 a 22)
Tubulizace Turnov- 19.11,08.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 383, 384, 385, 386, 387, 388, 389 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina