Ahoj děvčata, tak mě ve středu operovali a v sobotu mě pustili (uprosila jsem pana doktora) ale neměl důvod mě tam držet, byla jsem bez teplot jídlo jsem přijímala dobře a bylo mi až na bolesti v kloubech dobře. Ty klouby byly už, ale příznak , že se něco děje, ale já to brala že to k tomu patří, díky foru jsem věděla, že tam působí ještě ten plyn po operaci, ale to byla velká mílka, manželovi pan primář řekl, že ten plyn při operaci většinu odsají a v těle ten zbytek působí max. ještě 2-3 dny. Já ale měla bolesti i v neděli a měla jsem pocit, že jsem nafouklá plyny a v pondělí jsem dostala od jedné pisatelky tip na Espumizan-pomahá na větry, no a v úterý jsem si opět vzala Espu. a dostala jsem takovou křeč do těla, že jsem myslela, že je to moje poslední chvilka, ale dobelhala jsem se do postele a pořád si řikala, že to přejde, ale z postele jsem nemohla ani vstát, pak jsem volala manželovi aby mě odvezl nazpátek. Tam mě vyšetřili vzali na pokoj dali mi kapačky a vzali mi krev a už věděli že něco neni v pořádku a druhý den jsem šla na sál to už , ale věděli po podrobnějším testu krve, že jde o otravu, ale nechalo by se tomu předejít kdyby před propuštěním domů vzali krev, protože náký den už jsem jedla a pila a krev ukáže všechno. Nechci nikomu nic vnucovat, ale ten kdo podstoupí tuto operaci tak at si před odchodem domů nechá vzít krev je to taková jistota