Romanko, díky za slova podpory... jo, strašně to letí...nedávno jsem myslela, že se nedočkám, ale najednou je to tu už za 3 dny... - vlastně ne, už pozítří !! Těším se a děsím se! Těším se, že tu konečně bude něco, co mi pomůže s nadváhou, ale děsím se, že to těch prvních pár dnů a týdnů nebudu zvládat... Jsem sralbotka jak vyšitá! No... ale nejsem v tom sama, opravdu mě velmi uklidňuje, že je tu tato diskuze a hlavně že jste tu Vy... člověk v těžké chvíli napíše a nějaká dobrá duše mu odpoví a hned je svět o něco veselejší a snažší.. (tady slzím, kunapes!)
Romanko - opravdu doufám, že to setkání s tím plastikem nám všem pomůže i v tom, že se konečně setkáme a seznámíme. Se moc těším. I na Tebe, ženo moje brněnská !!
Už jsem to sem psala...pár dní před setkáním se tak nějak zkusíme domluvit, kolik nás tam asi pojede....a já bych pak udělala někde v hospůdce rezervaci pro větší počet (doufám, že nás tam bude min. 10 kusů...a zasedly by jsme ke kávičce... a poklábosily a tak.... udělejme si pracovní název akce třeba... "PRSTEN i BEZ"... takže přihlášky na mě - se o Vás postarám koťata, provedu po městě...

)
Elenko - taky doufám, že to bude OK. Já cibulu miluju, ale můj záchod asi ne - normálně začal stávkovat - a nesplachuje. Lemur jeden! Chodím na kybl. Ach jo - to jsou teda akce pár dnů před operací. Ale mě to neskolí, jestli mi to tam ten někdo nahoře chce překazit, tak mě asi nezná! Se nedám!!!!! Nemocem odolám, menzes i hajzlík překonám... vše bude v pohodě, nožičky nahoře...