fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 23 srp 2025 12:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2007 08:49 

Evi-dopuj ještě céčkem,uvař si česnečku,hodně doma větrej,ať bacily odfrčí a drž sebe v teple.A při první pochybnosti se val paralenem.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2007 10:26 

AHOJ HOLCINY:-)

Tyyyy jo ja nervacila jak jsem prijela domu :oops: :roll:
A vodnesla to Datli...uprimne se omlouvam a rucku libam za pomoc, uz je zase ze me normalne myslici clovek :lol: 8) :roll:

Hooolky ja byla na nehtickach :oops: :lol: A vul jsem tam prosedela 4 hodiny a vono to booolelooo :roll: :oops: No ja jsem ted den hned uklizela, prala, vesela...zehlila... no proste blb a manza volal do ISCARE co si muzu vzit od bolesti a prvni otazka doktora byla jak moc jsem ten den lezela... :oops: :roll: :lol:
No...nadrtila jsem si brufacek, dala cajicek a spinkala asi 4 hodinky..

Jinak na sobe citim ze mam neco dole, ale jeste nevim, tak metrik preci posouvat hned nebudu:-)

L jsi statecna, moc Te obdivuju:-)

Kdopak to tady psal o dogach???? My taky meli:-) Nerinka:-) To je kus!!!!
Ma ted cca 115 kilo a to je mu rok a pul:-)
mam na rodine.cz taky stranky a mam tam i Nera...tak se kdyz tak kouknete:-)
http://rodina.cz/maresci Budu tam teprve pridavat fotky :wink: Uz jsem tam nebyla snad 100 let :roll:

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2007 19:44 

Elenko, neboj, neurazila jsem se... já nejsem urážecí typ. Ani omylem. A kdyžtak, tak jen naoko :wink: :wink: :lol:

Datli, cpu do sebe co se dá... docela vražedný kombinace, včera 1x obr cibule k večeři, dneska od rána cibule prokládaná česnekem, .. no jestli neuletím dneska, tak už nikdy :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2007 19:49 

Eviku,booooojůůůůůj :!: :!: :!: Nejlepší je teplé mléko a do toho slivovice,žloutek a med. Fakt to zabírá. A nebo horký čaj, slivovice a med. To mě vždy pomůže :!: :!: :shock: :shock: :roll: :roll: .Ale zítra už tu slivovici neeee :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2007 19:50 

a co tak šťáva z cibule s cukrem,nebo medem?Taky šílenost,co zabírá!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2007 20:16 

Holky děkuju...zkouším co se dá.... no snad to vyjde.
Zkouším aspoň spát přes noc odděleně od malýho, maximálně větrám, atd. No uvidím zítra, jak to bude. Malej má asi horečku. Ach jo. Aspoň kdyby někdy dokázal ležet !!!
Ráno jsem si dala slivku s medem a citronem - to mi zabírá na krk a hlasivky, tak snad jsem ty bacily vypálila...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2007 20:18 

Evi, tak zatím ti nic není, tak to snad vydrží. Hlavně to s tím léčením nepřeháněj, ať ti není hůř než líp. Já sníst cibuli, tak mi je blbě ještě 2 dny. Tak se drž a zítra se ještě ozvi.

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2007 20:36 

Evi tak už se ti to holka krátí,a v pondělí už budeš mít taky ten vzácný a dlouho očekávaný kroužek.Jo dívala jsem se na ty fotky a jsi tam moc pěkná,vlastně všichni jste tam fešáci.doufám že se sejdem v tom dubnu a potom pokecáme a popřípadě zajdeme hromadně někde na kávu. :lol: :P Jo holka a drž se ať se ti bacily vyhýbají ale snad to bude dobrý.A do pondělí to ustojíš.Tak se měj a zítra se ještě určitě ozveš tak zatím :P :P :P :lol: :lol: :lol:

Jani ,rendulo tak co holky jak se cítíte :?: doufám že už malinko líp,vím že je ještě brzy se ptát ale každý den je určitě lepší a po čase to bude senzace,uvidíte vždyť jste holky šikovný :lol: :lol: :lol:

Datli blahopřeji ke kroužku a taky k té rychlosti se kterou jsi přišla domů.Jak je holka :?: doufám že fajn. :P
Tak holky pěkný večer vám všem :roll: :roll: :lol: :lol: :o :P :shock:

14.03.2009 abdominoplastika s přešitím pupíka
27.10.2009 redukce - záda
26.10.2010 redukce- ruce
4.10.2011 redukce vnitřních stehen

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2007 22:04 

Ahoj Romčo,no přestáli jsme tu střevní chřipku,chytil to i manža,tak jsme se v tom plácali 3 dny,dneska jsme všichni svorně a dobrovolně polehávali,ale je nám už dalo by se říct úplně dobře.

Akorát prďolka usnul před pár minutama,jindy usíná jako na povel úderem půl osmé,ale dneska se mu vůbec nechtělo usnout.vztekal se,ječel jak na lesy :evil: no hrůza,ale huuuuš spí-konečně.

Taky má právo zlobit,jinak to je zlatíčko.

Jinak já se cítím dobře,akorát občas mám takový jakoby knedlík v jícnu,tak napůl mezi žaludkem a krkem,přitom tak pečlivě koušu.Já asi budu zbytek života na polívkách.

operace 19.2.2007

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2007 22:45 

RENDULO neboj jen na polívkách nebudeš to bude dobrý jen si ten žaludeček musí zvyknout na málo potravy on občas pozlobí ale uvidíš že se to bude zlepšovat.Tak to vás všechny lituji s tou střevní chřipkou ale co naděláte ,alespoň jste si dnes řádně odpočinuli.
To je jasný že děti jsou zlatíčka ikdyž zlobí :P :P :P ,ale když spí tak jsou pusinky nejhodnější že :lol: :lol: :roll: :P :D :D

26.10.2010 redukce- ruce

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2007 22:49 

Romi,taky doufám a věřím,že se to srovná.
Pro dnešek to balím,a jdeme hají za tím ďáblíkem. :arrow: :arrow: :arrow:

operace 19.2.2007

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2007 22:53 

já taky dnes končím a jdu si odpočnout do pelíšku . :roll: :lol: tak dobrou :D :D

26.10.2010 redukce- ruce

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2007 23:02 

Romanko, díky za slova podpory... jo, strašně to letí...nedávno jsem myslela, že se nedočkám, ale najednou je to tu už za 3 dny... - vlastně ne, už pozítří !! Těším se a děsím se! Těším se, že tu konečně bude něco, co mi pomůže s nadváhou, ale děsím se, že to těch prvních pár dnů a týdnů nebudu zvládat... Jsem sralbotka jak vyšitá! No... ale nejsem v tom sama, opravdu mě velmi uklidňuje, že je tu tato diskuze a hlavně že jste tu Vy... člověk v těžké chvíli napíše a nějaká dobrá duše mu odpoví a hned je svět o něco veselejší a snažší.. (tady slzím, kunapes!)

Romanko - opravdu doufám, že to setkání s tím plastikem nám všem pomůže i v tom, že se konečně setkáme a seznámíme. Se moc těším. I na Tebe, ženo moje brněnská !! :lol: :lol: :lol: :lol:
Už jsem to sem psala...pár dní před setkáním se tak nějak zkusíme domluvit, kolik nás tam asi pojede....a já bych pak udělala někde v hospůdce rezervaci pro větší počet (doufám, že nás tam bude min. 10 kusů...a zasedly by jsme ke kávičce... a poklábosily a tak.... udělejme si pracovní název akce třeba... "PRSTEN i BEZ"... takže přihlášky na mě - se o Vás postarám koťata, provedu po městě... :wink: )

Elenko - taky doufám, že to bude OK. Já cibulu miluju, ale můj záchod asi ne - normálně začal stávkovat - a nesplachuje. Lemur jeden! Chodím na kybl. Ach jo - to jsou teda akce pár dnů před operací. Ale mě to neskolí, jestli mi to tam ten někdo nahoře chce překazit, tak mě asi nezná! Se nedám!!!!! Nemocem odolám, menzes i hajzlík překonám... vše bude v pohodě, nožičky nahoře...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2007 23:09 

Zelenoočko,ty jsi ale číslo!!! :P :P Vážně mě mrzí ,že jsi z takový dálavy.Moc ráda bych tě i já poznala osobně,už protože tvůj humor je mi moc blízký a asi to ani netušíš,ale ačkoliv zatím neokroužkovaná,moc tu lidem pomáháš.Budeš pěkný éro a to je moc fajn,jen víc takových zelenooček.Budu na tebe myslet a jistě nás bude hodně,takže ty se opravdu ničeho neboj!!!Máš to jištěný z mnoha stran. :lol: Dobrou a drž se!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2007 23:15 

Miško ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dík... baví mě Vás bavit ... jsem holt taková - jak říká můj os. psychoterapeut - vy jste takový to střevo s vrtulí v hlavě, co se pořád kolem všeho točí, ve všem se smočí... :wink:
Jsem díky té Tvé zprávě doprskala.... :oops:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina