Pett1: Ahojky taky jsem byla v Břeclavi na tubu, ale 25.5. . Pocity z operace měl asi každý smíšené a bál se, ale jak se člověk probudí už po tak se mu uleví, aspoň u mě to tak bylo. Jinak na JIPce jsem měla taky takového pána na pokoji, který v noci sebou škubal a vydával zvuky a sestřičky na něj chodily at je potichu, že budí další pacienty. Stejný problém jsem měla taky s kyslíkovou maskou. Hodně vadil smrad jakoby gumy nebo co to bylo a pořád jsem si to sundávala z tváře, ale doktor mi říkal že to musím mít. Tak mi ji nasadil, jakmile odešel já ji sundala. Když se pak přišla sestřička podívat tak mi ji zase nasadila a jak odešla já ji sundala. Při probouzení tam byl pan doktor Čierny a pak měl službu mladý doktor, byl to slovák. Večer mi taky pouštěli TV, ale vždy u začítku a konce pořadu jsem usnula tak to sestřička nakonec vypnula, já si dala na uši MP3 a spala. Jinak na personál Břeclavské nemocnice nemám ani jednoho negativního slova. Všichni moc milí, nápomocní fakt jak andílci. Na pokoji jsem byla s paní, která byla šrobouvat ruku a druhá co měla ucpanou tepnu, takže žádná spolubojovnice, ale po vizitě mě pan doktor odvedl na pokoj za holkama co měli po operaci nebo před operací. Pak už jsme se navštěvovali pravidelně a vykládali si pocity.
Jo a upadnuté kolečko taky dobréé

Já zase smlouvala ze zřízencem a sestřičkou z JIPky, že s něma provedu výměnu postele. Přece jen ty v JIP byly pohodlnější, širší a snadněji se polohovaly