fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 14 srp 2025 10:47

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 486, 487, 488, 489, 490, 491, 492 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 črc 2010 17:40 

Pett1: Ahojky taky jsem byla v Břeclavi na tubu, ale 25.5. . Pocity z operace měl asi každý smíšené a bál se, ale jak se člověk probudí už po tak se mu uleví, aspoň u mě to tak bylo. Jinak na JIPce jsem měla taky takového pána na pokoji, který v noci sebou škubal a vydával zvuky a sestřičky na něj chodily at je potichu, že budí další pacienty. Stejný problém jsem měla taky s kyslíkovou maskou. Hodně vadil smrad jakoby gumy nebo co to bylo a pořád jsem si to sundávala z tváře, ale doktor mi říkal že to musím mít. Tak mi ji nasadil, jakmile odešel já ji sundala. Když se pak přišla sestřička podívat tak mi ji zase nasadila a jak odešla já ji sundala. Při probouzení tam byl pan doktor Čierny a pak měl službu mladý doktor, byl to slovák. Večer mi taky pouštěli TV, ale vždy u začítku a konce pořadu jsem usnula tak to sestřička nakonec vypnula, já si dala na uši MP3 a spala. Jinak na personál Břeclavské nemocnice nemám ani jednoho negativního slova. Všichni moc milí, nápomocní fakt jak andílci. Na pokoji jsem byla s paní, která byla šrobouvat ruku a druhá co měla ucpanou tepnu, takže žádná spolubojovnice, ale po vizitě mě pan doktor odvedl na pokoj za holkama co měli po operaci nebo před operací. Pak už jsme se navštěvovali pravidelně a vykládali si pocity. :-)

Jo a upadnuté kolečko taky dobréé :lol: Já zase smlouvala ze zřízencem a sestřičkou z JIPky, že s něma provedu výměnu postele. Přece jen ty v JIP byly pohodlnější, širší a snadněji se polohovaly :-D :lol:

28let, 24.5. Sleeve, Břeclav, MUDr.Michal Čierny

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 črc 2010 09:47 

Pett1
Ahoj, taky se připojuji ke gratulacím, že to máš zdárně za sebou 8) No a k tomu pití - mně připadá, že toho vypiju mnohem víc než před OP - co celé dny dělám - piju a chodím čůrat :lol: piju brčkem po malých doušcích, zato ale neustále :oops:

23 let, 22.6.2010 TUBULIZACE Turnov - MUDr. Hrubý, popis mé operace je zde: about5-7470.html

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 črc 2010 20:00 

Dars - děkuji, já už to pití také neřeším a piji pořád. Jinak bych zdechla žízní. Žaludek zatím neprotestuje. Přijde mi, jako bych ho měla celý. Nikdy jsem nepocítila nějakou plnost, bolest, tlak. Jediné co mi dělá, že když popíjím, tak jak polknu, tak mi žaludek zabolí, brknu si a je to zase v pohodě a můžu pít dál. Další lok už zase nebolí. Tak buď jsem neporozuměla mému žaludku nebo mi ho snad ani neuřízli. :lol:

Abdominoplastika + liposukce vnější strana stehen : září 2011 FN Brno ...splněno!
Prsa a liposukce vnitřní strana stehen: březen 2012......splněno!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 črc 2010 13:14 

Já jsem se včera krapet "přežrala" guláše. Místo povolené jedné porce jsem do sebe nacpala aspoň 300 g. A už nikdy to neudělám. Tlačilo to pěkně. Nejradši bych si naliskala... Úplně jsem se potila a bylo mi blbě a tlak jsem teda pocítila :roll:

23 let, 22.6.2010 TUBULIZACE Turnov - MUDr. Hrubý, popis mé operace je zde: about5-7470.html

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 črc 2010 13:21 

Dars co to proboha vyvádíš holka jedna neposlušná !! :shock: :shock: :shock: Chceš si ublížit?? Může Ti ten tvůj žaludeček ještě stále prasknout, vždyť nejsi po opce ještě ani měsíc !!!! :shock: :evil:
Nezahrávej si a buď alespoň trochu poslušná... vím, že to říká ta pravá, ale tohle bych si nedovolila ani teď :roll: :!:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 črc 2010 13:43 

Dars, proboha a PROČ ?????
važme si aspoň trochu té šance, kterou jsme dostaly, bože trocha sebekontroly ... :cry:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 črc 2010 14:10 

Verča a Dejna:mají pravdu,vím že gulášek je perfektní věc, mmm to jo ,ale raději si ho dát na dvakrát či třikrát než sama sebe trápit a nejen bolestmi,ale jak holky psali,i vnitřním ublížením,chudák ten Tvůj žaludeček ten musel dostat zabrat,no říkala jsi myslím že necítíš nasycení ,tak teď jsi poznala že ano,víš jde oto že vnitřní stehy se hojí až měsíc a půl takže opatrně :P Važme si teho co máme,věřím že to byl jen velkej omyl a teď zase budeš bojovat,vi´t Dars,moc Ti přeji dojít až na vysněnou váhu tak se DRŽ :P :P :P

PříspěvekNapsal: 13 črc 2010 14:14 

Krásný sluníčkový den přeji všem.
Mám prosbu. Má zde někdo zkušenosti z tubulizací žaludku u pana doktora Foltyse v Ostravě ?. Dne 09.08.2010 mám domluvenou konzultaci a nevím co mě čeká. Vím z doslechu a z diskuzního fóra, že musím udělat kolečko vyšetření, jenže nevím kde, u koho a za jak dlouho se to dá všechno stihnout. Navíc mám obavy z psychotestu, může mi někdo prosím napsat na co se ptají v Ostravě co mám a co nemám říkat nebo psát či malovat ?. Při 178 cm a 123 kg nevím zda jsem vhodný pacient na tubulizaci žaludku.
Moc děkuji za jakoukoli informaci. Žaneta :-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 črc 2010 14:30 

Žanetko:podle mě jsi vhodný pacient,myslím co se týká váhy,zbytek nechám na holkách ohledně kolečka a tak ,ale pokud by jsi pročetla tady stránky co kdo psal o operacích a o psycholožce je teho tady psaného spousta,jinak kolečko,někdo tu psal že to zvládl za jeden den ,někdo to měl na více dní,ono záleží jak mají doktoři čas,takže se to nedá tak nějak popsat a jednoduše pokud jsi rozhodnutá se svojí váhou něco dělat sama pro sebe a pro svůj zdravotní stav a chceš to tak si myslím že projdeš i u psychouše,ten potřebuje slyšet že to opravdu chceš :wink: a říkám zbytek nechám na holkách co bydlí blíž,já jsem zdaleka :lol: Ale gratuluji k rozhodnutí jsi už te´d dobrá a vítám tě mezi námi :P

Předmět příspěvku: Prosba o pomoc
PříspěvekNapsal: 13 črc 2010 14:33 

Ahoj,
chtěla bych moc poprosit o radu a pomoc. Má někdo nějakou zkušenost s tímto druhem operací v Plzni? Potřebovala bych poradit od samého začátku...nechodím momentálně nikam na obezitologii a chtěla bych poradit zda je v Plzni jinde než ve FN na Lochotíně. Tak jsem chodila před několika lety než jsem otěhotněla a musím říct že jsem s přístupem nebyla právě spokojena, řekli mi jen to co ví teoreticky každý, jako že nemam jíst knedlíky,omáčky a uzeniny a jogurty a sýry jen nízkotučné a jen do páté hodiny a že si mám psát jídelníček. Když jsem přišla na první kontrolu, zvážili mě, koukli na jídelníček a vynadali že jsem zhubla málo a odchod. Na druhé kontrole to samé, na třetí už byl ůbytek nula a dostala jsem vynadáno ještě víc. Jinak se se mnou nikdo nebavil. Na čtvrtou kontrolu už jsem nešla...
Takže bych potřebovala poradit:
1. zda je v Plzni jiná obezitologická ambulance
2. pokud ne,jestli se dá ta obezitologická ambulance nějak vynechat
3. kde se tyto operace v Plzni provádí (pokud vůbec)
4. kolik tato operace v Plzni stojí a jestli ji hradí pojišťovna

Všem moc děkuji za rady a pomoc.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 črc 2010 14:49 

Irisko: Moc děkuji za podporu. :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 črc 2010 19:18 

žanet neboj, folták je fajn a papíry na kolečko ti bude vypisovat on, dá ti i instrukce, co a jak.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 črc 2010 19:26 

Moc děkuji za informaci. Chci se zeptat. V případě že budu potřebovat co nejbližší termín myslíš, že se s ním dá domluvit ?.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 črc 2010 19:29 

nevím jestli se dá domluvit rychlejší termín, protože termín se vypisuje až máš za sebou psychologa. ale nejsou dlouhé čekací doby. do vánoc to stihneš.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku: sleeve gastrektomie
PříspěvekNapsal: 14 črc 2010 08:23 

Ahoj zdravím Všechny, jsem tu nová a chtěla jsem poprosit o radu. Začala jsem chodit na OB kliniku a lékařka mi navrhla místo bandáže žaludku sleeve gastrektomii, ale dočetla jsem se, že je tato operace rizikovější, než bandáž. je tu někdo, kdo má za sebou sleeve gastrektomii a jaké jsou jeho zkušenosti? Děkuji

39let, děti 19 a 17, 26.10.2010 po plikaci na OB

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 486, 487, 488, 489, 490, 491, 492 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina