fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 14 zář 2025 11:37

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 389, 390, 391, 392, 393, 394, 395 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 srp 2010 07:00 

Ahoj, tak jsem tady po delší době jako pisatel a mám 20kg od opky dole. Jsem šťastná jako blecha ještě pár kyleček a mám jako před prvním děckem. Největší radost mám, že už nenakupuji v nadměrných velikostech a velikost 42 mě sedí. Těším se na další úbytky a moc děkuji za tyto stránky, jsem tedy spíš čtenářka, moc mě pomohly. Všem moc děkuji.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 srp 2010 07:55 

Hani máš krásný úbytek a gratuluji k -20kg !! :wink: Je moc dobře, že jsi sama se sebou spokojená, už abych byla tam, kde Ty, ale snad se tam také doplazím :roll:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 srp 2010 08:18 

Verčo, gratuluju k dalším kilečkům :!: :!: :!: Bych řekla, že Ty se rozhodně neplazíš...

bandáž+žlučník 5.3. 2008 v Iscare , redukce -25 kg před operací,1.3. 2011 reoperace pro potíže v prvním měsíci těhotenství, tubulizace v Turnově Mudr. Hrubý, 102 kg před reoperací při otěhotnění,abdo 11/13, ruce 02/14, prsa 09/14,děloha 04/15, oprava břicha, nohy ?, manžel+ syn Davídek 4 roky, 2 kočky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 srp 2010 08:22 

HankaPf, gratulace i Tobě, krásná váha! Ta sedmička na začátku je super.

bandáž+žlučník 5.3. 2008 v Iscare , redukce -25 kg před operací,1.3. 2011 reoperace pro potíže v prvním měsíci těhotenství, tubulizace v Turnově Mudr. Hrubý, 102 kg před reoperací při otěhotnění,abdo 11/13, ruce 02/14, prsa 09/14,děloha 04/15, oprava břicha, nohy ?, manžel+ syn Davídek 4 roky, 2 kočky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 srp 2010 08:29 

Terčo děkuji :wink: teď možná ne, ale neboj, však i na mě přijde řada a hubnutí se zastaví..... :roll: :twisted: :wink: :lol:

Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 srp 2010 09:02 

Ahojky, tak jsem se včera v lékárně rozšoupla. Koupila jsem si šampon Revalid a sadu 20ks ampulí na vlasy od stejné firmy. Je to asi kvalitní, že to stálo takový velký peníze. K tomu ještě tabletky Biosil plus na padání vlasů a uvidím. Ta lékárnice se mě ptala, nač to všechno mám, že si nemyslí, že by mi vlasy padaly, a já jí odpověděla...ale časem by mi mohly padat..Tak nechápavě zavrtěla hlavou. Neřekla jsem jí, že jsem po této operaci a všechny ty další věci k tomu..tak byla jenom v údivu, že si nějaká ženská kupuje takovou zásobu na padání vlasů, když jí vlasy nepadají, ale co kdyby...? :D Jsem krátce po opce, tak se snažím vyhnout tomu, že by mě to hodně zaskočilo a třeba se to těmahle přípravkama zpomalí, nebo oddálí, nevím...rozhodně to v těle něco udělá do pozitivna. S jídlem stále bojuju, dostanu do sebe malinko a hned mě to tlačí, i přesto, že to hodně rozkoušu...BOSS místo bílých housek si kupuju ty celozrnné, ty semínka co mají na sobě jsou vynikající...Na tvojí radu jsem si dala i dva malé kousíčky anglické slaniny k té housce, bylo to fajn, ale já na tyhle věci nikdy moc nebyla, ale snažím se jíst vše a pestře. Takže dle tvé rady ze čtvrtka si na malý talířek dám od každého něco málo, kousek papriky, rajčete, 3kuličky vína, prostě co mám doma....Hezky to na tom pidi talířku (podšálek od hrnečku)vypadá i mě to baví jíst. Jsem založením masová, sladké nemusím téměř vůbec, to mě neláká, ale kus flákoty, to slintám... :shock: Však mám taky nejstarší krevní skupinu nula, tak proto asi ta obliba masa. Projevilo se to bohužel před pár lety a dostala jsem dnu, hrozné bolesti v palci, 150kg živé váhy a dostala jsem nůž na krk od svého obvodního doktora. Začala jsem nad sebou přemýšlet a dospěla jsem k rozhodnutí že takhle se akorát ničím zaživa, žádný soukromý život, žádná radost ze života, nošení oblečení pouze v černé barvě, prostě hrůza! Dala jsem sama a s pomocí Meridie dolů téměř 40kg. Pak se to zastavilo a pak jsem dostala další nůž na krk od svého ortopeda kvůli těžké artroze v kolenou, kterou mám. Buď zhubnete a odlehčíte kloubům, nebo budete v budoucnu na vozíku. Když mi tohle řekl, jako když na vás vychrstne kýbl studený vody. V ten moment jsem se vnitřně rozhodla, že na tubu musím jít, že už nemám co oddalovat, nad čím dál přemýšlet, bylo to pro mě v mém případě jediné a podle mě nejrozumnější řešení. Dnes mě kolena nebolí, nezadýchávám se tak jako předtím, mám radost ze života, mám prima přítele a krásný intimní život a hned mám větší radost žít na tomhle světě. Jednou si nechám vymodelovat parádní čtyřky ( ale ne silikony ), možná dojde i na odřezání povislé kůže, s přítelem plánujeme si postavit svůj domeček, na všechno co mě v životě čeká, se moc těším a užívám si toho, protože nejsem už taková mladice, a možná právě proto chci ještě všechno stihnout, protože život máme jenom jeden. :wink:
Přeju vám všem hezký den a užívejte si tak jako já všeho, co vám život nabízí, protože se to třeba už nemusí nikdy opakovat, vždyť jsme tady vlastně jenom na " návštěvě "......
Dana

24.1.2013 konzultace k reoperaci Dr. Vraný Jablonec-schváleno
29.3. 2013 reoperace - SADI-S při 99kg v Jablonci dr. Vraný-zvládnuto

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 srp 2010 09:31 

Danko přečetla jsem teď jedním dechem tvou zpověď. Krásně jsi popsala své pocity. Něco podobného asi v sobě nosíme každá z nás, i když každá trochu jinak. Ani nevíš jak moc ti rozumím..... také jsem začala po nepodařeném a zoufalém manželství žít s novým partnerem a už to mi dává sílu žít jinak..... chci mít také každý den chuť se smát ..... chci také každý den mít ze sebe hezký pocit při pohledu do zrcadla.... chci v obchodech nakupovat v sektoru velikosti S,M a ne potupně vyhledávat neforemné velké haleny a džíny pro hrošíky :D.
Tobě přeji, abys vše zvládla hladce a byla ve svém novém žití, vztahu a domečku hodně šťastná.

47 let*20letá dcera*chápající přítel bez chapadel

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 srp 2010 13:39 

DanoI,jane-jane,
holky,čtete mi v duši,je to přesně tak,jak jste to vystihly.Já jsem s tímhle bojem začla už minulý rok-no, bohužel to nevyšlo,ale já to prostě nevzdám,takže i když si ti,kteří o mých operacích a komplikacích věděli,teď klepou na čelo a nevěřícně kroutí hlavou,že do toho rizika jdu zas, když jsem si tolik vytrpěla,tak to přece nevzdám!!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 srp 2010 21:39 

HankaPf:blahopřeji,prostě sedumdesát něco....je supééér...už se těším,třeba tam taky někdy dojedu,ale zatim no nevim nevim,po dnešku asi nééé,jsem hřešila jak blázen snad si zítra naliskám a pohled na váhu mě taky naliská a pochopím o co mi vlastně jde,tak ještě jednou blahopřeji a krásný večer :P

Danuška:moooc krásně napsané...rozhodnutí bylo velice zprávné,jak tvrdím jsme na tomhle světě jen na návštěvě tak bychom si ho neměli kazit,blbostmi a škaredým chováním,i Tobě krásný večer :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 srp 2010 09:43 

Ahoj holky! Jdu se pochlubit se svým úbytkem! :D

23 let, 22.6.2010 TUBULIZACE Turnov - MUDr. Hrubý, popis mé operace je zde: about5-7470.html

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 srp 2010 09:57 

Dars 21kg dole, to paráda, máš GRATULKU !! :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 srp 2010 11:48 

Dars,
no to je FAKT paráda!!!!!SUPER,SUPER,SUPER...a já už chci taky!!!!!!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 srp 2010 11:53 

Dars, tak už se taky pochlub novými fotkami 8) . K úbytku samozřejmě gratuluju.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 srp 2010 13:05 

Dars:tak oko bere jo :wink: jedna dvacet kilíček,no to bych nebyla já abych to nepřehrála na máslíčko,takže 84kostek másla :lol: Blahopřeji ,a dej fotečky na rajčátko ,to už bude velikej rozdíl,blahopřeji a jen tak dál :P :P :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 srp 2010 13:20 

Dars - ty tedy jedeš. Gratuluji!!!!!!!!! :D

* od té doby pravidelně co půlrok :-( nutnost povolit prstýnek - typická prstýnková bojovnice
* 15.1.14 bandáž ex a zároveň SLEEVE RESEKCE Turnov, dr. Hrubý

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 389, 390, 391, 392, 393, 394, 395 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina