Ahojky, tak jsem se včera v lékárně rozšoupla. Koupila jsem si šampon Revalid a sadu 20ks ampulí na vlasy od stejné firmy. Je to asi kvalitní, že to stálo takový velký peníze. K tomu ještě tabletky Biosil plus na padání vlasů a uvidím. Ta lékárnice se mě ptala, nač to všechno mám, že si nemyslí, že by mi vlasy padaly, a já jí odpověděla...ale časem by mi mohly padat..Tak nechápavě zavrtěla hlavou. Neřekla jsem jí, že jsem po této operaci a všechny ty další věci k tomu..tak byla jenom v údivu, že si nějaká ženská kupuje takovou zásobu na padání vlasů, když jí vlasy nepadají, ale co kdyby...?

Jsem krátce po opce, tak se snažím vyhnout tomu, že by mě to hodně zaskočilo a třeba se to těmahle přípravkama zpomalí, nebo oddálí, nevím...rozhodně to v těle něco udělá do pozitivna. S jídlem stále bojuju, dostanu do sebe malinko a hned mě to tlačí, i přesto, že to hodně rozkoušu...
BOSS místo bílých housek si kupuju ty celozrnné, ty semínka co mají na sobě jsou vynikající...Na tvojí radu jsem si dala i dva malé kousíčky anglické slaniny k té housce, bylo to fajn, ale já na tyhle věci nikdy moc nebyla, ale snažím se jíst vše a pestře. Takže dle tvé rady ze čtvrtka si na malý talířek dám od každého něco málo, kousek papriky, rajčete, 3kuličky vína, prostě co mám doma....Hezky to na tom pidi talířku (podšálek od hrnečku)vypadá i mě to baví jíst. Jsem založením masová, sladké nemusím téměř vůbec, to mě neláká, ale kus flákoty, to slintám...

Však mám taky nejstarší krevní skupinu nula, tak proto asi ta obliba masa. Projevilo se to bohužel před pár lety a dostala jsem dnu, hrozné bolesti v palci, 150kg živé váhy a dostala jsem nůž na krk od svého obvodního doktora. Začala jsem nad sebou přemýšlet a dospěla jsem k rozhodnutí že takhle se akorát ničím zaživa, žádný soukromý život, žádná radost ze života, nošení oblečení pouze v černé barvě, prostě hrůza! Dala jsem sama a s pomocí Meridie dolů téměř 40kg. Pak se to zastavilo a pak jsem dostala další nůž na krk od svého ortopeda kvůli těžké artroze v kolenou, kterou mám. Buď zhubnete a odlehčíte kloubům, nebo budete v budoucnu na vozíku. Když mi tohle řekl, jako když na vás vychrstne kýbl studený vody. V ten moment jsem se vnitřně rozhodla, že na tubu musím jít, že už nemám co oddalovat, nad čím dál přemýšlet, bylo to pro mě v mém případě jediné a podle mě nejrozumnější řešení. Dnes mě kolena nebolí, nezadýchávám se tak jako předtím, mám radost ze života, mám prima přítele a krásný intimní život a hned mám větší radost žít na tomhle světě. Jednou si nechám vymodelovat parádní čtyřky ( ale ne silikony ), možná dojde i na odřezání povislé kůže, s přítelem plánujeme si postavit svůj domeček, na všechno co mě v životě čeká, se moc těším a užívám si toho, protože nejsem už taková mladice, a možná právě proto chci ještě všechno stihnout, protože život máme jenom jeden.
Přeju vám všem hezký den a užívejte si tak jako já všeho, co vám život nabízí, protože se to třeba už nemusí nikdy opakovat, vždyť jsme tady vlastně jenom na " návštěvě "......
Dana

50let, syn 29let, sleeve resekce 14.7.2010 Turnov, skvělý pan dr.Hrubý a lidský přístup všech ostatních,
24.1.2013 konzultace k reoperaci Dr. Vraný Jablonec-schváleno
29.3. 2013 reoperace - SADI-S při 99kg v Jablonci dr. Vraný-zvládnuto