jitka123 ahoj, vítám tě mezi nás a promiň, že jsem se neozvala hned, měla jsem na návštěvě dceru.
Měla jsem by-pass žaludku. První den příjem, ten je zdlouhavý, pak se čeká, než uvolní a převléknou postele, abyste hajali v čistém, pak si vás sestřičky rozeberou a odvedou na pokoje. Pak je oběd, já jsem měla hovězí maso s omáčkou, brambory a zelené fazolky a na svačinu jablíčko, mňamka

. Pak si tě zavolá doktor na vstupní vyšetření a probere s tebou úplně všechno, co potřebuje vědět ohledně opky, a pak se ptáš ty na všechno, co chceš vědět ty

. Večer bez večeře, ale pít smíš až do půlnoci. Dostaneš prášky, ty jsou již příprava na opku a místo klistýru dostaneš glycerinový čípek a věř tomu, ten tě prožene

a do hajan.
Druhý den tě odvezou v andílku na vozejčku pod dekou na sál, spíše předsálí. Tam si tě převezme předsálový personál, který tě přeloží na operační stůl, přiváže, abys nespadla, napíchnou ti žílu tou ohebnou jehlou na kapačky, přijde anesteziolog a dá ti masku na nos a pusu. Mě dával masku a říkal, že si mě musí okysličit, já jsem řekla , tak dobrou noc a ????

pokračování příště pa pa