fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 11 srp 2025 21:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 534, 535, 536, 537, 538, 539, 540 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 lis 2010 22:51 

Jitka123 holka Ty mi utíkáš z tématu do tématu...kde Tě už konečně chytím? :lol:

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 lis 2010 12:38 

Mobydičku, ty to píšeš tak stručně a jasně, tleskám!

Jo a takový vzkaz pro všechny - já jsem šla na tubu před rokem (cca za 2 týdny budu mít výročí). Zatím mám dole 18 kg, prakticky od března je moje váha stejná + 2 kg. Tubulizací se mi změnily chutě, jak jsem byla vždy spíš na maso, tak po operaci jsem hrozně na sladké. Buchty, koláče, pribináčky atd. Lépe se mi to jí i tráví. Přesto nelituji, vím že si za své "neúbytky" můžu převážně sama. První kila letěly dolů rychlostí blesku, pak na jaře pauza a už se nějak nedokážu dostat do tempa.
Takže pokud doufáte, že nebudete mít chutě, tak vás musím zklamat :-) Ale pocit hladu se opravdu změní.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 lis 2010 17:50 

Já se zatím moc nevyznám... dívala jsem se, kde někoho seženu, proto běhám z tématu do tématu. chtěla jsem morální podporu. protože ve čtvrtek nastupuji, a jsem již polomrtvá strachy.,

Předmět příspěvku: operace
PříspěvekNapsal: 09 lis 2010 18:59 

Ahojky všem, vracím se opět mezi vás :lol: :lol:, včera mě pustili z nemky domů, všechno proběhlo díky perfektní práci obou operatérů, primář MUDr. Michael Vraný a MUDr. Michael Man, naprosto v pořádku :P :P :P . Asi proto, že mě strážili dva archandělové Michaelové :lol: :P :lol: . Nic mě nebolí , piju o zlatý vidle, prostě paráda :lol: :P :lol: :P :lol: jupíííííííííííííííííííííííííííí

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 lis 2010 19:18 

Hned mi vše popište, jdu na opku ve čtvrtek, na čem jste byla, jak dlouhá je hospitalizace atd.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 lis 2010 19:20 

Jitulko baculko, popisujte. jsem zvědavá. jdu taky do Jbce

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 lis 2010 20:10 

Ahoj Rennnie, to výročí oslavíme spolu. :lol: Jám mám dole jen 21 :cry:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 lis 2010 20:58 

jitka123 ahoj, vítám tě mezi nás a promiň, že jsem se neozvala hned, měla jsem na návštěvě dceru.
Měla jsem by-pass žaludku. První den příjem, ten je zdlouhavý, pak se čeká, než uvolní a převléknou postele, abyste hajali v čistém, pak si vás sestřičky rozeberou a odvedou na pokoje. Pak je oběd, já jsem měla hovězí maso s omáčkou, brambory a zelené fazolky a na svačinu jablíčko, mňamka :lol: :roll: :lol: . Pak si tě zavolá doktor na vstupní vyšetření a probere s tebou úplně všechno, co potřebuje vědět ohledně opky, a pak se ptáš ty na všechno, co chceš vědět ty :roll: :roll: . Večer bez večeře, ale pít smíš až do půlnoci. Dostaneš prášky, ty jsou již příprava na opku a místo klistýru dostaneš glycerinový čípek a věř tomu, ten tě prožene :lol: :twisted: :twisted: :oops: :lol: a do hajan.
Druhý den tě odvezou v andílku na vozejčku pod dekou na sál, spíše předsálí. Tam si tě převezme předsálový personál, který tě přeloží na operační stůl, přiváže, abys nespadla, napíchnou ti žílu tou ohebnou jehlou na kapačky, přijde anesteziolog a dá ti masku na nos a pusu. Mě dával masku a říkal, že si mě musí okysličit, já jsem řekla , tak dobrou noc a ???? :lol: :shock: :shock: :lol: pokračování příště pa pa

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 lis 2010 21:34 

1.probuzení- :evil: :twisted: :evil: děs a hrůza, pocit, že se s někým peru o vzduch, nemůžu popadnout dech, dusí mě ta věc na nose a puse, panika, slyším své jméno, otevírám oči a :lol: Maldr a Skaliová :lol: vidím mimozemšťany nad sebou, jak na mě mluví, je mi zima, oči se mi zavírají a já se propadám do říše Orfeovi :D :shock: :lol:
2.probuzení- :P :P :P již klidně se probouzím na JIPce, v teple a bezpečí, sestřička mě drží za ruku a mluví na mě, aby mi řekla, kde jsem, že mám hadičky okolo sebe a vysvětlila mi , na co která je. Měla jsem pekelnou žízeň, že bych se upsala i ďáblu, ale pít jsem zatím nesměla, :evil: :evil: až po půlnoci mi dali asi 4 lžičky, do rána jsem se párkrát probudila, tak mi zase dali 4-5 lžiček čaje, ale ten je boží :roll: :roll: Třetí den: ráno za pomoci sestřiček jsem se vysoukala z postele, odpojily mi dočasně hadičky, abych se mohla jít umýt. K umyvadlu mi daly židli a na ní jsem absolvovala ranní hygienu. Pak jsem se vrátila do postele, zase mě napojily hadičky. Už jsem mohla usrkávat čajík z dětského kelímku s odměrkou a hubičkou. Sestřičky mi daly 1 litr čaje do konvice a přelévaly mi ho do kelímku a zapisovaly vypitý stav. Pokračování příště pa pa

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 lis 2010 22:03 

Jitulko, tak to 1. probuzení jsi popsala naprosto trefně. Měla jsem ho úplně stejný. První, co jsem vnímala bylo: ta paní se nám snad neprobudí, pocit že se udusím, nemohla jsem promluvit, neovládala tělo a viděla mimozemšťany nad sebou. Ale to je jen chvilička, pok už dobrý. Tohle je nejhorší zážitek z operace. Rozhodně to nebylo o bolesti, myslím, že mě nic nebolelo.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 lis 2010 22:06 

Asi v osm mě zavezly dvě sestřičky na RTG s kontrastní látkou, kvůli prosaku žaludku, všechno v pořádku, tak mě zase zavezly zpátky na JIPku. Doktoři byli spokojeni, já nejvíc :lol: :lol: :lol: Zbytek dne jsem proklimbala :oops: :wink: .
Čtvrtý den: ráno jsem se šla za pomoci chodítka a sestřiček vysprchovat do sprchy, opět v sedě, ale ten pocit byl nádherný :P :roll: :P a po uvolnění pokoje mě převezli na normální pokoj, kde už na mě čekala paní, co ji pustili z JIPky o den dříve. Takže jsme hned začali drbat a den utekl, jako voda. Vyfasovala jsem znovu kelímek s odměrkou a hubičkou a dvoulitrovou konvici, plnou čajíku a musela jsem hlásit vypitý stav, vypít co nejvíce.
Pátý den: při ranní vizitě mi doktor řekl, že domů nepůjdu, dokud nevypiju alespoň 2 litry za den, ale tak aby mi nebylo zle, takže usrkávat , usrkávat, ale šlo to v pohodě. Kelímek měl 200ml a za hodinu se dal v klidu vysrkat, takže za 10 hodin padly 2 litry, jako prd.
6.den: stejný, jako 5.den. 7. DEN: domůůůůůůůůůůůůů :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: VŠECHNO pa pa

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 lis 2010 22:12 

Jitulka-baculkagratuluju k tak náročné operaci a za chvilku aby sis změnila nebo aspoň vyškrtla tu baculku z přezdívky :wink: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 lis 2010 23:06 

bobule díky za podporu a máš pravdu, brzy asi změním baculku na twigi, :lol: :lol: :lol: protože mám další 3kg dole. Ne hned, ale za pár let určitě.
Zítra jdu na krev, tak jdu spinkat pa pa

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 lis 2010 23:55 

:D Děvčátka taky budu mít 19.11. rok po opce a dole jen 26 :cry: :cry: :cry: asi nebyla příííznivá konstelace, ale snažím se více hlídat.... hlavně to pití, tak s tím ještě snad pohnem, co??? Pa Majda :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 lis 2010 08:18 

Jitulko gratulka ke zvládnutí opky a teď už hurá odhazovat kilíčka... vlastně Ty je už odhazuješ, tak jen tak dáálll :wink: A díky za SZ :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 534, 535, 536, 537, 538, 539, 540 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina