Nevím, zda jsem ta správná, kdo by sem měl psát pokroky, ale jelikož jsem také již dlouho po opce, tak možná jo
20.3.2007 - bandáž- hubla jsem půl roku, pak šla váha nahoru i přes několikeré doplnění až na 6 ml
10.12.2008 - tubu - po dohodě s lékařem - hubla jsem opět asi půl roku a pak mi váha stála a nakonec šla nahoru. Takže vlastně neustále bojuji s přibíráním a pak zase s hubnutím. Nejím velké porce, ale mívám stavy, kdy jím hodně sladkého, když mám nějaké problémy

a loni jsem jich měla dost a také podle toho vypadám

metřík již neupravuji, ale mám nyní o 10 kilo víc než na něm

jsem takovej zvláštní úkaz, že když hodně sportuji, dodržuji porce, pitný režim- ale já nesmím pít více jak 1,5l vody, jelikož jsem kardiak a voda by zústávala ve mně - tak dokážu pár kil přibrat

když jedu s Romčou na dovču a běháme po kopcích s hůlkama, plaveme, hrajeme golf..... tak ona s bypassem zhubne a já pravidelně přiberu
Doufám, že se mi letos podaří dát dolů aspoň ty nabraná kila, každopádně to nevzdávám, ale vzhledem k mému věku a mým diagnozám, tak vím, že to půjde hodně těžko

61 roků-bandáž 2007, 2008 reoperace-tubulizace-zhubnuto 20 kg opět přibírám,plánovaná reoperace Turnov 12.9.2012 nevyšla
hledám další možnosti !!!!!!!!!
10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg......
operace BPD byla 28.1.2013