fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 29 srp 2025 14:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 18:09 

cindicek
polož dotaz ... někdo ti jistě odpoví ... zatím si žádný nepoložila a pořád tu melduješ jak se ti do toho nechce ... tak já teda nevím co s tebou holka zlatá :lol: :lol: :lol: :lol:

zakletá
ty máš jasno, tak vyčkej co bude doma a pak dej vědět ... každopáně ti budem držet pěsti :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 18:09 

verca: To by bylo aby si to rozmyslely když vidí tem tvůj metr :lol:

cindicek: Nezlob se, ale já moc nevěřím těm kteří říkají, že jsou takhle šťastní.
Tlak, cukrovka, cholesterol, rakovina.... Tohle všechno je strašák. To vždycky říkala moje obezitoložka. V tomhle měla pravdu když mě strašila s těmahle nemocema. Ptala se mě, kolik znám starých opravdu tlustých lidí. Smála sem se.... Ale když jsem přemýšlela, tak jsem přišla na to, že vlatně žádného.

zakletá: Jak říká Verča, Vem ho sem a ukaž mu, co všechno tady holky dokázaly. A hlavně to zdraví.

24.3.2011 TUBU. FN Ostrava-MUDr.Foltys
Pes doskákal 16.7. 2012 ve 4:15
4.12.2012 Cilkulární abdo. Prof. MUDr. Pavel Brychta,CSc. FN Brno
2.9.2013 - Prsa. MUDr. Vřeský
26.11.2013. Haxny opět Prof. MUDr. Pavel Brychta,CSc. FN Brno

A konec:) Max. váha 135-celkem zhubnuto 72 kilo

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 18:11 

dolive
no jooo tak ty máš 2v1 :roll: tak to potom joooo ... takže budem doufat, že ti ta koza vyhoví ... tak snad vidí, že to nikam nevede a že si z toho nešťastná ... :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 18:12 

zelenoocko: jenze ja bych mela rada do 30ti dite, a obavam se, ze pokud bych do toho mela jit, tak ted, nebot uz moc casu nezbyva. Tim myslim - ted rok nic, pak to obehat, pak operace, ustaleni nejakeho jakz takz stavu, aby mohl clovek otehotnet, pak 9 mesicu tehotenstvi...a kolik mi bude? :-) torchu odlehcuju;-)

bobule: jasne, neni to tajny - je to asi 5 let zpatky, kdy jsem zacla mit jiste obtize - DVA roky do me rvali antibiotika, vzali mi oboje mandle, prehazovali si me jako brambor, aby pak zjistili, ze mam reflux, na kterej se ted lecim. Muze za nej pochopitelne do jiste miry i ta tloustka. Beru leky a obtize nemam, rozhodne ne nejak dramaticke. Asi pred rokem a pul jsem zacla mit potize urologicko - gynekologickeho charakteru. nikdo nevi, co s tim. Antibiotika nezabiraj, ted mam autovakcinu, kde to take nevypada na valny uspech. Tahne se to rok a pul, pridaly se k tomu jiny potize (brneni cele male panve, brneni nohou, rukou..), nikdo nevi, co se mnou. Kamkoliv prijdu, reknou, ze jsem tlusta (coz vim). nicmene byla jsem i tlustsi a problemy jsem nemela. je to zacarovany kruh:-( A to je v podstate jediny duvod, proc bych se rozhodla pro operaci - vidina toho, ze kdyz masivne zhubnu, obtize vymizi (ovsem jistota, pochopitelne, neni - jako u vseho)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 18:16 

cindi
ale těhu ted taky nebude procházka...
s druhým sem otěhotněla stejně jako ty ...
a žádnej med to nebyl, naonec šel císařem o tři tejdny dřív...

a proč bys nemohla mimčo až po opce, až se ustálíš, něco shodíš... a ty máš koukám navíc k nadváze i nějaké potíže.
ono ti pak půjde i líp těhotnět, což s těma kilama je opravdu zážitek...
nám trval druhej kluk dva roky.. mezitím hormony aby moje vaječníky začli vubec něco dělat, a samozřejma váha šla po nich nahoru...

První šel na druhej pokus.. bodejt by né... měla sem 85 kg.

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Naposledy upravil zakletá dne 06 úno 2011 18:17, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:

Cindicek.. a ty nyní dítě nechceš? Nebo nemůžeš mít a čekáš, až zhubneš? I kdyby, tak ve 30 by jsi klidně dítě mít mohla, a není to vůbec nijak pozdě... a pak druhé, třetí.... :lol:
Podívej, má byla těhu 9měs.po operaci a vše v poho.. akorát promiňte mi to všichni bandážníci - pokud nepůjdeš do bandáže, tak klidně si můžeš rok po operaci otěhotnět.. :wink: a nebudeš mít žádné potíže... Obecně se doporučuje počkat s těhu 1rok od operace.

Předmět příspěvku:

verca: psychologa mam prave zitra:-/

LF: chapu, cekala jsem, ze nekdo rekne, ze si to namlouvam. Ja ale nerikam, ze jsem spokojena se svymi kily, ale se svym zivotem celkove. Vim, ze problemy prijdou, pokud bych takhle zustala.

bobule: polozila jsem ho v sekci operace...

Předmět příspěvku:

LF můj metřík je už koukatelný, jen doufám, že na něm není číslo konečné :lol: :lol: :lol:

zakletá v tom případě Ti fandím a plně s Tebou souhlasím - máš jasno, tak si jdi za svým cílem i přes nesouhlas, či nepodporu přítele...až uvidí, jak krásně hubneš, uvidíš, že svůj názor změní !! :wink:

cindi dříve jsi ty problémy neměla, protože jsi byla mladší.... a vidíš - uplynulo jen pár let a problémy jsou... a co bude za dalších pár let?? Ještě větší problémy?? - být tebou, tak bych váhu opravdu řešila i když ti svá kila (zatím) nevadí

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 18:19 

cindi zítra psycho...hmm.... doufám, že se přes noc rozhodneš - teda pokud nejdeš k nějakému známému, který ti tam dá razítko a hotovo....

Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 18:22 

cindicek
velice dobře jsi to napsala na konci svého příspěvku ... tím, že zhubneš ti nikdo nezaručí, že obtíže zmizí ... já osobně si myslím, že ne, že tam bude problém jinde, ale je fakt, že pokud zhubneš, můžeš si říct, že jsi pro to něco udělala a říct doktorům: máte mě tu hubenou, tak se mnou už konečně něco dělejte .... a navíc k tomu jeden bonus pokud by jsi se rozhodla pro hubnutí: nenabalí se na tebe vysokej tlak, cholesterol, bolesti kloubů, cukrovka atd. což by tě dřív či později s tloušťkou čekalo :wink:
Ale jsou lidé, kterým tyto nemoce i přes tyto zdravotní potíže nevadí a jsou spokojení v tlustém těle ...
Takže pokud si nejsi ty sam jistá, že to chceš a jsi spokojená sama se sebou, tak se na nějakou operaci vyflákni a užívej si života taková jaká jsi protože tak si ho užiješ nejlíp!
Možná to začneš řešit pozděj až ty potíže nastanou a ty sama pocejtíš, že už to takhle nechceš :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 18:23 

Cindicek
Tyhle potíže můžou být taky způsobený nadváhou. Každý tělo to má prostě jinak. Plánuješ si otěhotnět, ale ono to taky nemusí jít hned.
Já jsem v podstatě zdravotní problémy neměla žádný. Na podzim jsem potkala Oktávku, mého anděla spásy, která mi řekla o existenci tubulizace, začala jsem si vyřizovat operaci a poprvé mi naměřili vysoký tlak a dokonce teď v předoperačním vyšetření jsem měla poprvé zvýšený cukr. Takže vlastně jdu na tu operaci v hodině dvanácté!!!
Rozhodni se podle svého nejlepšího svědomí a rozhodni se sama!

Každý je svého štěstí strůjcem

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 18:24 

bobulko to jsi napsala moc hezky...
já to taky dřív nevnímala, neřešila.. ale ted už opravdu cítím že už to tak dál nejde..
dneska mi opět vyskočilo koleno z kloubu, bolí mě záda.. kolena... nééé to už tak dále opravdu nelze.

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 18:26 

zakletá
vidíš a já tyhle potíže mám až v 39 ... sem ještě dobrá ... myslím to s tím kolenem :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:

zakletá a to je Ti 27 let !! A v těchto letech jen přežívat a neužívat života naplno?? :roll: .... Je dobře, že to chceš řešit :wink:

no joo bobulíno, ale Ty to máš z chlastu a z trsání po plesech :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Naposledy upravil verca dne 06 úno 2011 18:28, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:

zelenoocko+zakleta: diyk za info o tehu. To je prave ono - ted jeste dite nechci. navic je mi nadmiru jasne, ze v tomhle stavu bych ho ani mit nemohla, tipuju, ze by se mi ani nepodarilo otehotnet, nemluve o riziku, kterymu bych vystavila pri tehle vaze jak sebe, tak to dite. Cili, kdyz pocitam, ze bych ted jeste treba rok cekala a "rozmyslela se", pak do toho sla, pak "musela" zase rok cekat...tak to do tech 30ti zkratka nestiham:-)
verca: vim, ze "neco" bych s tim delat mela, a urcite radeji ted, nez za 10 let a vycitat si, ze jsem to neudelala ted. Stale si jen kladu otazku, jestli je to tak "nutne", jestli bych to nezvladla sama...to je cely muj problem:-(
jo, zitra psycholog - chapu, ze si z toho delas srandu, ale fakt tam zitra jdu. Jdu na pomerne "vazene" misto, do endokrinaku, kam chodim i na obezitologii. Zadne znamosti ;-) Sama jsem na to zvedava a jak uz jsem tu psala, vubec by me neprekvapilo, kdybych doporuceni nedostala. Netajim se tim.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina